20 legjobb fürdőszobai szekrénykép képekkel 2021 -ben

Gondolt már arra, hogy a fürdőszobát helytakarékos módon tervezze meg? Legyen szó zárt vagy bőséges helyről, ezek a fürdőszobai szekrények nemcsak vonzóvá teszik a fürdőszobát, hanem praktikusak is a kellékek tárolásában. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre többféle anyaggal, mérettel és formával, amikor a fürdőszobai szekrényeket használja. Használja ki a hely minden centiméterét a cikkből származó luxus fürdőszobai szekrénytervekkel.

A legjobb fürdőszobai szekrénytervek

A legújabb fürdőszobai szekrénytervek Indiában:

Íme 20 egyszerű és modern fürdőszobai szekrénytervünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Hagyományos fürdőszobai szekrény:

Hagyományos fürdőszoba szekrény

Ha rajong a hagyományos, mégis egyedi formatervezésért, ezek a hagyományos fürdőszobai szekrények a tökéletes választás. A gyöngydeszka-rendszerek vagy a megemelt panellajtók a hagyományos szekrényekben találhatók. A felhasznált anyag meglehetősen erős és hosszú ideig tart. Egy másik népszerű része ezeknek a szekrényeknek a süllyesztett ajtók, ahol a keret süllyesztése van beállítva.

2. Fából készült fürdőszobai szekrénytervek:

Fából készült fürdőszobai szekrények

A fából készült fürdőszobai szekrények szinte minden fürdőszobában gyakori látványt jelentenek. Ezeknek a tárolóelemeknek az egyedi kialakítása hatékonyan biztosítja mindennapi szükségleteit, és stílusos megjelenést kölcsönöz. Az alsó szekrény téglalap alakú mosdóval rendelkezik, a falra szerelhető szekrény közepén átlátszó üveg található, és mindkét oldalán nyitott tároló. Ez egy tökéletes lebegő szekrény, amely szépíti az egyszerű fürdőszobát.

3. Rozsdamentes acél fürdőszobai szekrény:

Rozsdamentes acél fürdőszobai szekrény

Bár a nem hagyományos rozsdamentes acélból készült fürdőszobai szekrények egyedi megjelenést kölcsönöznek a fürdőtérnek, tökéletesen illeszkedik a karcsú fekete padlóhoz, és ellentétben áll a szürke fal színével. Ez a tökéletes színkombináció új szintre emeli az acélszekrényeket. A fekete munkalap üveg mosdókagylóval és elegáns csaplal kiegészíti a mosási terület megjelenését.

4. Üveg fürdőszoba szekrény minták:

Üveg fürdőszoba szekrény

Nem tűnik vonzónak és kifinomultnak az üveg? Ez az üveg fürdőszobai szekrény tökéletes módja annak, hogy tárolja a fürdőszobai kellékeket, és hatékonyan megőrizze a tér kinézetét. A vasfekete külső tökéletesen tartja az üveget, karcsú ezüst fogantyúkkal. Gondoskodnia kell a tárolóeszközök elrendezéséről; mivel az üvegajtó átlátszó, minden kristálytiszta lesz.

5. Műanyag fürdőszobai szekrények:

Műanyag fürdőszobai szekrények

A műanyag a mindennapi életünk során sok mindenben használt kiváló anyag. Mivel a műanyag ellenáll a vegyszereknek, a hő- és áramszigetelőknek, így az egyik legjobb szekrényként használható anyag. A falra szerelhető szekrény elegáns üvegajtóval rendelkezik. Míg a padlón lévő szekrény közvetlen és egyszerű kialakítású, márvány asztallappal, amely gyönyörűen kiegészíti a megjelenést.

6. PVC fürdőszobai szekrény kialakítás:

PVC fürdőszoba szekrény

A PVC könnyen karbantartható és megfizethető anyag. Ez az oka annak, hogy sokan inkább a PVC fürdőszobai szekrényeket részesítik előnyben. Az egyszerű kialakítás és a fekete -fehér színkombináció tökéletes módja annak, hogy egy egyszerű teret rendkívüli térré alakítsunk. A fehér asztallap egyszerű mosdóval és elegáns csaplal helyesen díszíti a berendezést.

7. Luxus fürdőszobai szekrények:

luxus fürdőszobai szekrénytervek

A luxus már nem korlátozódik a ház szobáira. A luxus fürdőszobai szekrények egyre népszerűbbek a stílus és az elegancia miatt. Ezen a területen fekete szekrények vannak a fürdőszoba teljesen fehér falaival szemben. A helyiség megvilágítása az egész térben tükröződik, és nagymértékben emeli a szekrényeket.

8. Fürdőszoba tükör szekrény:

Fürdőszoba tükör szekrény

A fürdőszobai tükörszekrények tökéletes módja annak, hogy stílust és funkcionalitást adjunk a mosási területhez. A tükör egyszerűen egy ajtó, és rejtett tárolóval rendelkezik, amely segít a lehető legtöbb kellék tárolásában anélkül, hogy megnézné a rendetlenséget. Ennek a kialakításnak egy másik különlegessége, hogy három sorral kiegészítve további tárolást biztosít. Bár az ilyen típusú tükrös szekrények megtalálhatók különböző anyagokból, a fából készült kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek.

9. Sarok fürdőszoba szekrény kialakítás:

Sarok fürdőszoba szekrény

A fürdőszoba minden centiméterének kihasználása elengedhetetlen, ha kevés a hely. A sarok fürdőszobai szekrény tökéletes módja annak, hogy a WC -sarokterületet gyakran virtuálisan elhanyagolják. Bár a kialakítás egyszerű, tökéletesen tárolja az alapvető dolgokat, és stílusos fogantyúkkal rendelkezik. A fekete asztallap, szemben a fehér szekrénnyel, növeli a megjelenést.

10. Tervezői fürdőszobai szekrények:

Tervezői fürdőszobai szekrények

Ez a tökéletes példa a tervezői fürdőszobai szekrényekre, amelyek hatékonyan tudják tárolni a kellékeket és esztétikus megjelenést. A világos színű fa elegáns kivitelű, márvány asztallal. A szekrény felső részén fakó üvegajtók vannak, amelyek megemelik a szekrények felületét. A fogantyúk nem hasonlítanak a megszokotthoz, de stílusos megjelenésűek, amelyek kéz a kézben járnak a szekrényekkel.

11. Egyedi fürdőszobai szekrénytervek:

Egyedi fürdőszobai szekrények

Ha stílusát bármilyen helyre beépíti, még különlegesebbé válik. Ez az oka annak, hogy a testreszabott fürdőszobai szekrények egyre inkább előtérbe kerülnek. Az egyszerű szekrény több réteg tárolóegységgel rendelkezik, amelyekben minden lényeges tárolható. A márvány asztallapon elegáns, ovális mosdók is találhatók, amelyek szinkronban vannak a teljesen fehér szekrényekkel. Egy elegáns tükör hozzáadása cseresznye lehet a tetején.

12. Fürdőszobai lámpák:

Fürdőszobai lámpák

A világítás minden térben nemcsak megvilágítja a területet, hanem jelentősen megemeli is. Az egyszerű fehér fürdőszobai szekrények tetején világítással három rész található, amelyek segítenek a piperecikkek tárolásában. A hagyományos kilincsekkel ellentétben ezeket az ajtókat maga alól is kinyithatja. Ez a helyiség sötét fából készült falra szerelhető asztallal is rendelkezik, márvány asztali mosdóval, elegáns csaplal.

13. Kortárs fürdőszobai szekrénytervek:

Modern fürdőszobai szekrények

A finom halvonalakkal rendelkező szekrények elegáns kialakítása tökéletes példa a kortárs szekrénytervezésre. Kényelmes megjelenést hoz létre minimális díszítéssel és lapos felületekkel, néhány kiemelkedő modern stílusjellemzővel. A fekete színű szekrények karcsú ezüst fogantyúkkal gazdag megjelenést kölcsönöznek a helynek, és hihetetlenül kényelmesek. A fehér márvány asztallap a szekrényekkel ellentétben működik, és összhangban van a tér padlózatával.

14. Teak fürdőszobai szekrény:

Teak fürdőszobai szekrény

A Teak gyönyörű aranysárga színű fával rendelkezik, amely minden típusú bútorhoz alkalmas, különösen a szekrényekhez. A teak fürdőszobás szekrények jól szinkronizálódnak a tér fapadlójával. Ezek a szekrények ellenállnak az extrém hidegnek vagy melegnek, ami gyakori jelenség a mosási területen. A fehér márvány asztallap ovális alakú mosdóval együtt jár a tárolószekrénnyel.

15. Gyémánt fürdőszoba szekrény minták:

Gyémánt fürdőszobai szekrények

A Diamond a MasterBrand leányvállalata, amely minőségi szekrényeket gyárt az egyszerű mosási terület kialakításához. A fekete színű szekrények ellentétben állnak a fehér márványpadlóval és a márvány asztallal. Az elegáns csapok és a gyémánt alakú üveg hátterek kiegészítik a fürdőszoba kifinomult megjelenését. Ez a gyémánt fürdőszobás szekrény segít rendszerezni a dolgaidat és szépíteni a teret.

16. Shabby Chic fürdőszobai szekrények:

Kopott elegáns fürdőszobai szekrények

A design vagy a megjelenés miatt választott bútorok tökéletes példája egy kopott, elegáns fürdőszobai szekrénynek. Ez a gyönyörű tárolószekrény stílusos kivitelben, éles vonalakkal antik darab megjelenését kelti. Fehér márvány asztallapja is van beépített mosogatóval, tükrével, amely hasonló szekrényanyagból készült, és tökéletesen illeszkedik. A szekrény világoskék színe légies megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának.

17. A fürdőszoba fürdőszobájának fő kialakításai:

Fő fürdőszoba szekrények

A fő fürdőszoba egyik kiemelkedő jellemzője a dupla mosdó. A dupla mosogató funkció mindkét oldalán szekrényekkel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a kellékeknek. A szürke négyzet alakú szekrények e tér körül kiegészítik a fehér falakat és padlót, így józannak tűnnek. A környező kialakítás meglehetősen egyszerű, és az egyetlen kétszínű kombinációval rendelkezik. A szekrény feletti márvány asztallap nemcsak növeli a funkciót; kifinomultnak is tűnik. A lámpák hozzáadása a tükör mindkét oldalán gyönyörű ragyogást kölcsönöz a függőleges szekrényeknek.

18. Viktoriánus fürdőszoba szekrény:

Viktoriánus fürdőszoba szekrény

Ha egyszerű és vintage megjelenést keres a mosási területéhez, ez a viktoriánus fürdőszobai szekrény a tökéletes választás az Ön számára. Elegáns megjelenést és elegendő helyet biztosít az alapvető dolgok tárolására, és ideális a fürdőszoba extrém körülményeihez. A fából készült szekrények rendkívül tartósak és eleganciát árasztanak a legmagasabb formában, gyönyörű textúrával és formatervezéssel. A csap réz megjelenése nemcsak szépnek tűnik, hanem a szekrény kifinomult megjelenését is növeli.

19. Zöld fürdőszobai szekrények:

Zöld fürdőszobai szekrények

Az olajbogyótól a vadászig minden zöldfajta egyre népszerűbb a szekrények között. Nem sokan szeretnének finom színeket szekrényeiknek, különösen a fürdőszobában. A zöld sokkal több, mint egy múló tendencia, az energia, a megújulás és a megújulás színe. A sötétzöld szekrények tökéletesen működnek, szemben a fehér asztali és falszínekkel. Segít elrejteni azt a kopást is, amely gyakori jelenség a szekrényeknél.

20. A Nilkamal fürdőszobai szekrény kialakításai:

Nilkamal fürdőszoba szekrény

Ez a szekrény tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba teljesen fehér színpalettájához. Az egyszerű sarokpolc a legalkalmasabb egyszerű piperecikkek tárolására. Ez a gyönyörű falra szerelhető szekrény polimer teste sokáig tarthat, így tökéletesen kiegészíti a fürdőszobát. Ez a leleményes gazdaságosságot szimbolizálja a Nilkamal fürdőszobai szekrény erős ízületeivel. A szekrény elegáns és letisztult szélei előkelő és stílusos megjelenést kölcsönöznek.

Az inspiráció bárhonnan származhat, amely segít díszíteni a ház bármely helyét. A rengeteg lehetőség mellett ijesztő lehet a választás. Legyen szó kicsi vagy nagy fürdőszobáról, már nem kell aggódnia! Adja hozzá a nagyon szükséges stílust fürdőszobájához a legjobb fürdőszobai szekrénytervekkel ebben a cikkben.