20 legújabb fürdőszobai kiegészítő készlet képekkel 2021 -ben

Ha úgy érzi, hogy a fürdőszobája unalmasnak és komornak tűnik, akkor itt az ideje, hogy teljes átalakítást végezzen. A fürdőszoba felújításának problémamentes módja az, hogy különféle fürdőszobai kiegészítők illeszkednek egymáshoz, hogy lenyűgöző stílust hozzanak létre. Kiegészítőket kell hozzáadnia a fürdőszoba méretének megfelelően. Görgessen lefelé, és válasszon a legjobb fürdőszobai kiegészítők közül, hogy valóban egyedi megjelenést kölcsönözhessen fürdőszobájának.

Legújabb fürdőszobai kiegészítők

A legjobb fürdőszobai kiegészítők Indiában:

Itt van egy lista 20 egyszerű és modern fürdőszobai kiegészítőkészletből, amelyeket beépíthet és új megjelenést kölcsönözhet fürdőszobájának.

1. Modern fürdőszobai kiegészítők:

Modern fürdőszobai kiegészítők

Ez a fürdőszoba stílusos megjelenést kölcsönöz a modern fürdőszobai kiegészítőknek, amelyek dekoratívak és furcsa varázst hordoznak. Ezek tárolóedényekből és tartókból állnak a szappan, fogkrém, fogkefe és sampon számára. Ennek a fürdőkiegészítő szettnek a szépségét tovább hangsúlyozza a sötétszürke fal és a falra szerelhető tartók, amelyek a tartozékait és a törölközőit tartják, és tovább javítják a fürdőszoba szépségét.

2. Shabby Chic fürdőszobai kiegészítők:

Shabby Chic fürdőszobai kiegészítők

Itt olyan befőttesüvegeket látunk, amelyek nem csak divatos és masszív fürdőszobai kiegészítők, hanem a fürdőszobában a mélység hatását is keltik. Könnyen eltávolítható rozsdamentes acélból készült fedeleik vannak, és ezek az aranyos kopott, elegáns fürdőszobai kiegészítők vintage megjelenést kölcsönöznek. A hagyományos fürdőszobai kiegészítők készletként csodálatosnak tűnnek, és segítenek a krémek, folyékony szappanok, Qtips -ek, pamutgolyók, szappanok, fogkrémek és fogkefék tárolásában. Ezekben az üvegekben a friss virág elrendezés tovább fokozza a környezet szépségét.

3. Minimalista fürdőszobai kiegészítők:

Minimalista fürdőszobai kiegészítők

Ez egy tökéletes példa a fürdőszobai kiegészítőkre egy kis fürdőszobában, ahol nem ad rendetlenséget a fürdőszobának, és ehelyett a fürdőszobát karcsúvá és ügyessé teszi. A fürdőszobai kiegészítők dizájnja itt látható. Falra szerelhető polcok, amelyek megfelelő fürdőszobai kiegészítőkészleteket tárolhatnak az összes vonzó elem megjelenítéséhez. A fürdőszoba berendezése világos, ezért a kiegészítőkhöz választott szín ellentétes a meglévő dekorációval.

4. Rozsdamentes acél fürdőszobai kiegészítők:

Rozsdamentes acél fürdőszobai kiegészítők

Itt a fürdőszobai kiegészítők kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ami fényességével tovább javítja a fürdőszoba megjelenését. Láthatjuk, hogy a rozsdamentes acélból készült fürdőszobai kiegészítők egy része többcélú fürdőszobai polc, csaptelep, törülközőtartó, öblítőszelep, összecsukható törülközőtartó, poharatartó, folyékony szappanadagoló, zuhanyzó, szappantartó, stb. bármilyen fürdőszoba dekorációjával.

5. Sárgaréz fürdőszobai kiegészítők tervezése:

Sárgaréz fürdőszobai kiegészítők

Ez az elegáns fürdőszobai kiegészítők klasszikus dekoratív kollekciója, amely ragyogást kölcsönöz mindennapi rutinjának. A csiszolt sárgaréz finom megjelenése melegséget kölcsönöz, és tartalmaz egy szappanadagolót, poharat, hulladéktárolót, tálcát stb. Ezek vonzó kialakításúak és csúszásgátló felületűek. Ezeknek az asztali kiegészítőknek a szemet gyönyörködtető stílusa élénk és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely csiszolt kivitelben gazdagítja a fürdőszoba gazdag megjelenését..

6. Üveg fürdőszobai kiegészítők:

Üveg fürdőszobai kiegészítők

Ez a gyönyörű fürdőszobai kiegészítőkészlet üvegből készült, Q-tippek, pamutgolyók tárolására, és tartalmaz egy szappanos edényt is. A készlet átlátszó üvegből készült, amely bőségesen csillogó elemet ad a fürdőszobához. Fényes ezüst tetejével feltűnő, és fogkefe tartóból és klasszikus kialakítású krémből áll. Ezek az asztali kiegészítők időtlen szépségek, amelyek bármilyen dekorációhoz illeszkednek.

7. Kerámia fürdőszobai kiegészítők:

Kerámia fürdőszobai kiegészítők

Ez a kerámia fürdőszobai tároló kiegészítőkészlet két, egymással kontrasztos színből áll, sötétbarna és világos bézs színűek, és ügyesen néznek ki. Segít megszervezni a rendetlenséget a fürdőszobában, és jó minőségű kerámia anyagból készült. Tartalmaz fogkefetartót, folyékony szappanadagolót, szappantartót, valamint fogkrém- és borotvatartót. Sima textúrájával és modern elegáns megjelenésével friss perspektívát kölcsönöz a fürdőszobának.

8. Műanyag fürdőszobai kiegészítők:

Műanyag fürdőszobai kiegészítők

Ezek a műanyagból készült fürdőszobai kiegészítők segítenek a fürdőszoba rendben tartásában, valamint a fürdőszobai kellékek és piperecikkek tárolásában. A fürdőszobai tároló kiegészítők egy fogkefe tartóból, szappantartóból, folyékony szappanadagolóból, szemetesből és függőleges WC -keféből állnak. Kiváló minőségű műanyagból és ergonomikus kialakításúak, így kényelmesen tartható és használható.

9. Réz fürdőszobai kiegészítők:

Réz fürdőszobai kiegészítők

Ez a luxus fürdőszobai kiegészítők rózsaarany színű kivitelével a fürdőszoba fényűzőnek és stílusosnak tűnik. Inspiráló fürdőszobai dizájnt kínálnak, és fényűző eleganciát kölcsönöznek a fürdőszobának. A lenyűgöző rózsaarany kiegészítők színt és szépséget kölcsönöznek, és intelligens tárolási megoldásokat kínálnak a fürdőszoba rendetlenségének megőrzése érdekében polírozott törülközőtartó, WC-papír tartó, törülközőhorog, szappantartó és köntöshorog formájában.

10. Fából készült fürdőszobai kiegészítők:

Fából készült fürdőszobai kiegészítők

A fából készült fürdőszobai kiegészítők művészi és elegáns megjelenést kölcsönöznek a dekorációnak. Ezek a fából készült fürdőszobai kiegészítők egy szappanadagolóból, sminktartóból, tároló tálcából állnak, ahol a legfontosabb dolgok tárolhatók, valamint fogkefe és paszta tartókból. Gyönyörűen készülnek, hogy illeszkedjenek minden fürdőszobai dekorációhoz, és melegséget kölcsönöznek az egész környezetnek. Vannak környezetbarát bambusz fürdőszobai kiegészítők is, amelyek tartósak és tartósak.

11. Jaquar fürdőszobai kiegészítők tervezése:

Jaquar fürdőszobai kiegészítők

A Jaguar a gyönyörű fürdőszobai kiegészítők legújabb választékát kínálja, amelyek rendkívül felhasználóbarátak és mindenki számára megfelelőek. Fürdőkád -kiegészítőkből és mosdó -kiegészítőkből állnak, mint például markoló, törülközőtartó, szappantartó tartó, szappanadagoló, pohártartó és egy kicsi falra szerelhető állvány, amely a fürdéshez szükséges minden szükséges elem tárolására szolgál. Jól szervezett környezetet teremtenek, kifinomult megjelenéssel.

12. Gyermek fürdőszobai kiegészítők:

Gyermek fürdőszobai kiegészítők

Ezek a gyönyörű fürdőszobai dekorációs kiegészítők külön-külön vagy Disney-témájú készletekben állnak a gyerekek rendelkezésére. Vannak szappan- és krémadagolók, fogkefetartók, szappantartók élénk és gyönyörű színekben, valamint zuhanyfüggönyök. Ezek a kiegészítők kiváló minőségű műanyagból készültek, és puha tapintásúak, és rengeteg szórakozást nyújtanak a fürdés során.

13. Tervezői fürdőszobai kiegészítők:

Tervezői fürdőszobai kiegészítők

Ez a minimalista fürdőszobai kiegészítők gyönyörű készlete kiváló minőségű üvegből, absztrakt dizájnnal. Alkalmas mindennapi használatra, és a dekorációtól függetlenül növeli a fürdőszoba szépségét. Ez a 4 részes szett szappantartót, két fogkefe- és fogkrémtartót tartalmaz. Van egy adagoló folyékony szappanhoz vagy krémhez is.

14. Fürdőszobai dekorációs kiegészítők:

Fürdőszoba dekorációs kiegészítők

Itt több dolog kombinációját látjuk, amely meghatározza a fürdőszoba dekorációját, és tükrökből, törölközőtartókból, polcokból áll a piperecikkekhez és a fürdőszobai kellékekhez, papírtekercstartókhoz, fogkefékhez, fogkrémhez stb. Innovatív és kreatív ötleteket kínálnak. rendetlen fürdőszoba, és kopott, elegáns fürdőszobai kiegészítők közül választhat, és kiválaszthatja az ideális témát fürdőszobájának dekorációjához.

15. Akril fürdőszobai kiegészítők:

Akril fürdőszobai kiegészítők

Ez egy 5 részes fürdőszobai kiegészítőkészlet a legújabb fürdőszobai kiegészítők között, amely két pohár poharat tartalmaz egy szappantartóval, egy adagolót szappanhoz/lotionhoz. Ez a készlet a rendezett fürdőszobát stílusosan biztosítja a rendetlenségtől, jól szervezett megjelenéssel. Mind az öt darab stílusosan van kialakítva, és bármilyen dekorációhoz illeszkedik. Ez a szett elegáns megjelenéssel rendelkezik, és megváltoztatja a fürdőszoba teljes megjelenését.

16. Antik fürdőszobai kiegészítők:

Antik fürdőszobai kiegészítők

Ezeknek a fürdőszobai kiegészítőknek a hozzáadása biztosítja, hogy a fürdési idő pazar ügy legyen, és emlékezzen a letűnt korszakra. A stílus elegáns, és úgy tervezték, hogy különböző méretű törülközőtartót és egy kis polcot kínálnak a fürdési időhöz szükséges kiegészítők, például fürdőgél, törülközők, sampon, krém stb. Tárolására. Van még egy vintage kinézetű falra szerelhető tartó a luffa és egy másik, hogy megtartsa a WC -tekercset.

17. Elegáns fürdőszobai kiegészítők:

Elegáns fürdőszobai kiegészítők

Ezek a kiegészítők tökéletesek ahhoz, hogy a fürdőszoba elegáns legyen, a dizájn pedig a fehér és ezüst mozaik kombinációja, amely minden fürdőszoba megjelenését kiemelheti. A luxus fürdőszobai kiegészítők tárolóedényekből állnak. Ezeknek a kiegészítőknek a csillogó, csillogó megjelenése kortárs hangulatot kelt, amely királyi hangulatot kölcsönöz a fürdőszobának.

18. Falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők:

Falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők

A falra szerelhető kiegészítők döntő szerepet játszanak a tér illúziójának kialakításában a kis fürdőszobákban, és hasznosak, ha minimalista dekorációról van szó. A fenti legújabb fürdőszobai kiegészítők egy 6 részes készlet, amely egy polcot tartalmaz a fürdőszobai eszközök tárolására, törölközőtartót, kompakt kampót és a WC-kefe egyedi tárolási módját. Ez a szett kivételesen divatos azok körében, akik szeretnék felújítani kis fürdőszobájukat.

19. Fürdőszobai szappantartály tartozékok:

Fürdőszoba szappan edény tartozékok

Itt egy ideális fürdőszobai kiegészítőt látunk szappantartó formájában, amelyet négy kampóval ellátott zuhanyzóban használnak. Biztonságos módja annak, hogy zuhanyzó közben felakaszthassa óráját, ékszereit és fejpántját. A szappanok elhelyezéséhez két szappantartó kombinációja van, és a legjobb dolog ebben a szappantartóban az, hogy lyukak vannak a felesleges víz leeresztéséhez. A szappanból leeresztett vizet egy kivehető tartályba gyűjtik, amelyet rendszeresen ki lehet üríteni.

20. Csillogó fürdőszobai kiegészítők tervezése:

Csillogó fürdőszobai kiegészítők

Ez egy gyönyörű fürdőszobai kiegészítőkészlet, amely minden modern fürdőszoba megjelenését biztosan kiemeli. Ezt a gyönyörű kollekciót üvegdarabok díszítik, amelyek csillogásával egyedivé teszik. Tartalmaz egy adagolót a szappanhoz vagy a testápolóhoz, egy pohárral, egy nagy tárolóedénnyel sok fogkefe, fogkrém és egy szappantartó számára.

Fürdőszobájának megtervezése már nem lehet ijesztő feladat, mivel ez a részletes, részletes cikk számtalan lehetőséget és stílust tár fel, amelyek kreatív ötleteket adnak ahhoz, hogy a fürdőszobája szép és gyakorlatilag használható legyen. Ezek a hackek növelik az egész dekoráció esztétikai szépségét, és számos lehetőség közül választhat, amelyeket a Hindware, a Cera, a Perk, a Kohler stb. Biztosít. nagyon szükséges különleges személyes érintés!