25 legújabb és legjobb fürdőszobai dizájn képekkel 2021 -ben

Eleged van a mosdó hiányos megjelenéséből? Ez az a hely, ahol mindannyian elmegyünk, hogy elkezdjük életünk bármely napját. Szóval, miért ne lehetne gyönyörű és inspiráló hely, ahol egész nap, minden nap ápolhatja magát ezekkel a gyönyörű fürdőszobai tervezési ötletekkel.

Sokan gyakran elhanyagoljuk házunk legintimebb területét, a mosdót. Nem szokatlan, de ennek a térnek a díszítése kreatívan felemeli a lelkedet, hogy új napot kezdj. Az ebben a cikkben található fürdőszobatervekkel olyan teret hozhat létre, amely nemcsak a stílusát képviseli, hanem kiegészíti a mosdó kialakítását.

A legjobb fürdőszobai tervek

Ötletek a fürdőszobához:

A ház bármely helyiségének kialakítása nem könnyű feladat; sok tényezőt kell figyelembe venni, a tér elrendezése az elsődleges szempont. A mosdó minden helyének kihasználása elengedhetetlen. Íme néhány ötlet a fürdőszoba elrendezéséhez:

  • Személyes választásától függően választhat kádat vagy zuhanyzót, amely tökéletesen illeszkedik anélkül, hogy sok helyet foglalna el.
  • A mosdót úgy alakítsa ki, hogy a helyiség alakjától és méretétől függően minden szükséges funkciót magában foglaljon.
  • Válasszon csúszásgátló rudakat vagy törülközőfogantyúkat.
  • Válasszon helytakarékos tárolót, amely biztonságban tartja ágyneműjét és piperecikkét.

Modern fürdőszoba kialakítások Indiában:

Íme a 25 egyszerű és legjobb fürdőszobai tervünk fotókkal. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Kis fürdőszoba kialakítások:

Kis fürdőszobai tervek

A hely hatékony kihasználása a kulcsa a kis fürdőszobák kialakításának. Ez tökéletes példa arra, hogyan lehet stílusosan bevinni a fürdőszobai kellékeket, anélkül, hogy sok helyre lenne szükségük. A falakat fehér csempék borítják, amelyek illeszkednek a mosdó és az öblítőtartály színéhez. A padlóburkolat hatszögletű, fehér színnel van jelölve a fekete háttér miatt. A sarokban van egy kis állvány, ahol a piperecikkeket arany zuhany alatt helyezheti el, bidével együtt. A szemközti falon van egy kis rúdszerű szerkezet, ahová felakaszthatja törölközőit.

Olvass tovább: A legjobb kis fürdőszobai minták

2. Lányok fürdőszobai ötletek:

Lányok fürdőszobai ötletek

Sok nő hajlamos sok virágot beültetni életterébe. Ez a legjobb példa a lány fürdőszobai ötleteire, amelyek közé tartozik a rózsaszín és a virágok, amelyek a lány fürdőszobájának közös témái. A szoba színpalettája főleg rózsaszín, ami kiegészíti az élénkpiros törölközőt és a virágos függöny kialakítást a falon. Gyönyörű és szórakoztató hangulatot kölcsönöz a mosási területnek. Az egyik oldalon bőséges fehér szekrény található, közepén márvány asztallal, mosdóval. Van egy szép nagy tükre a falnak.

3. Modern fürdőszoba kialakítás:

Modern fürdőszoba kialakítás szabadon álló vaskáddal

Ha minimalista stílust és modern berendezéseket keres, akkor a modern fürdőszobai dizájn közül választhat. Ez az éles kivitel finom vonalakkal rendelkezik, gyönyörű barna színű káddal az ablak felé, valamint egy kis fürdőterülettel, üvegfalakkal és mellékhelyiséggel. A kád hátoldalán hosszú üvegablak található redőnyökkel. Az enyhe beépített világításnak köszönhetően ez a hely elegáns és stílusos. A szoba alsó fele fehér, a felső rész krémszínű, narancssárga függőleges vonalakkal.

4. Minimalista fürdőszoba kialakítás:

Minimalista fürdőszobák

Ez a minimalista fürdőszoba ábrázolása, ahol a legszükségesebbek kivételével kevés vagy semmilyen dekoráció nincs. A fal színei teljesen fehérek, két tolóüveggel az oldalán. A kisméretű kerámia kád enyhén emelkedett márványpadló tetején kiemelkedik az egyszerű hamu padlóval szemben. Van egy közepes téglalap alakú tükör a falon, egy cement fali állvánnyal, hogy a piperecikkeket a beépített fafiókokkal helyezze el. Ez az egyik legjobb egyszerű fürdőszobai ötlet.

5. 3d fürdőszoba kialakítása:

3D fürdőszoba tervezés

A tervezés a kulcs az Ön és családja döntéseinek és igényeinek megvalósításához. Ez egy 3d fürdőszobai kialakítás, ahol modern és stílusos megjelenés jön létre elegáns, mégis egyszerű mosdótartozékokkal. Ez az egyik tökéletes modern fürdőszobai kialakítás, amelynek sötétszürke falszíne és világosabb szürke árnyalata van a padlóhoz. Ezen a helyen minden tartozék és dekoráció a szürke különböző árnyalataiban található. A kád alatti kis területen fapadló található, amely a mennyezetig terjed, vékony lemezek formájában, amelyek megvilágítják a teret.

6. Nyugati fürdőszoba kialakítása:

Nyugati fürdőszobai tervek

A tiszta kinézetű fürdő érdekében próbálja ki ezeket a nyugati fürdőszobai kialakításokat. A padló és a mennyezet fehér színű, elegáns kivitelben. Van egy tiszta fehér fürdőkád, amelynek fején egy csap található. A teteje mögötti fal csupasz és szürke, stílusos lámpás fény világítja meg a teret. A lebegő természetes fa hiúság éles szögekkel és tartalék világítással futurisztikus megjelenést kölcsönöz ennek a helynek. Az egész fürdőszobában fehér ékezetek találhatók, hosszú téglalap alakú üveggel, mindkét oldalon kis kabinokkal.

7. Japán fürdőszoba kialakítása:

Japán fürdőszoba kialakítás

A japán fürdőszobatervezés különlegessége, hogy elkülönített területeken mosogató, kád és WC található. Ez a kialakítás mély, fehér fürdőkáddal rendelkezik, üvegfalakkal, amelyek elkülönítik a helyszínt a mosdókagylótól, a másik oldalon pedig mosdó található. A központi részen egy fa ablak van, toló üvegajtóval. A tisztán mosás kötelező lépés a japán mosdókban; ezért a fürdőkád és a fürdőterület általában érintetlen. A mosdó földes és lágy színei teszik az egyik legjobb fürdőszobai dizájnná.

8. Kültéri fürdőszobai ötletek:

Kültéri fürdőszobai ötletek

A kinti fürdőszoba nagyon szórakoztatónak tűnik. Ez az egyik tökéletes kültéri fürdőszobai ötlet, amely gyönyörű kiegészítője pompás és stílusos házának. Élvezheti a természetet, miközben zuhanyozik kádban vagy nagy zuhanyzóban a terület egyik oldalán, csempézett falakkal és kis helyekkel, ahol megőrizheti piperecikkét. Ez egy luxus fürdőszobai ötlet, amelyet a porcokban, az úszótérben vagy a kert kiváló kiegészítőjeként valósíthat meg. Szerezzen magának egy teljesen új fürdési élményt ezzel a stílussal.

9. Irodai fürdőszobai ötletek:

Irodai fürdőszobai ötletek

Ez az egyik irodai fürdőszobai ötlet, amelynek fehér padlója fekete mintázattal rendelkezik. A falak és a válaszfalak tégla alakú csempék, teljesen fehér színben. Van egy narancssárga állvány hengeres lábakkal, amelyek porgyűjtőként is működnek. Van egy asztali mosdó elegáns csapteleppel és egy falra szerelhető kézfertőtlenítő adagolóval. Minden mosdó közelében talál egy tükröt, amellyel ellenőrizheti magát. Bár a legtöbb szín ebben a térben visszafelé és fehér, a narancssárga szín kiemelkedik, és élénk megjelenést kölcsönöz.

10. Eklektikus fürdőszoba kialakítás:

Eklektikus fürdőszoba

Ez a tökéletes kialakítás, ha a tipikus fürdőszobát eklektikus fürdőszobai stílusra szeretné alakítani. Az ilyen típusú rendszer különlegessége, hogy különféle anyagokat és textúrákat használhat, ellentétben más kialakításokkal. Ennek a fürdőszobának az egyik sarkában fehér kerámia kád található, kézi zuhanyzóval, valamint a falból kiálló kis állvánnyal, ahol a piperecikkeket helyezheti el. A szoba szemközti oldalán két mosdó található, alatta szekrényekkel, mellettük egy mosdóval. Van egy szék és egy kis fából készült állvány, amely ellentétben áll a tér többi kiegészítőjével. Az állvány növényvilága egyedülálló szépséget hoz.

11. Kopott elegáns fürdőszoba ötlet:

Kopott elegáns fürdőszobai ötletek

Ha az egyszerű fürdőteret szép területre szeretné alakítani, akkor próbálja meg beépíteni a kopott, elegáns fürdőszobai ötleteket. Ez a dizájn magában foglalja a kopott, stílusos dizájn kritikus elemeit, ahol vidéki stílusú alapozás és vintage kiegészítők találhatók. A fodros függönyök virágdíszítéssel tollak a kupakon. Az itt elhelyezett széket is fodrok borítják, a falakon teljesen fehér színpaletta. A padló és a tartóra helyezett törülközők rózsaszín árnyalatúak, és jól illeszkednek a függönydíszekhez.

12. Ötletes fürdőszoba ötlet:

Fura fürdőszobai ötletek

A személyiség stílusának megvalósítása a fürdőtérben az egyik legjobb módja annak, hogy leírja a funky fürdőszoba ötleteket. A fal egyik oldala rózsaszín, képkeret geometriai formájú négyzet, kör és téglalap alakú, különböző méretű. A ropogós kád rohadt szürke külső és belső színnel, magasított cementállványra helyezve. A kád mögötti falon kedvenc színészed vagy színésznőd képe látható. Az összes piperecikk elhelyezéséhez egy kis létra és széklet is rendelkezésre áll.

13. Trópusi fürdőszobai ötletek:

Trópusi fürdőszobai ötletek

Ez az egyik legnépszerűbb trópusi fürdőszobai ötlet, amely élénk és hasonló a tengerparti stílushoz. Ennek a dizájnnak a kiemelkedő jellemzője, amely a fürdőtér környékén megtalálható. A falon lévő tapétán is szép növények találhatók, a padlón zöld folt is található. A színek ebben a térben nem túl hangosak, és növelik a megjelenést, mivel világosak és melankolikusak. Nyugodt megjelenésű, bambuszból vagy más szálakból áll az állványhoz és az asztalhoz. Az asztallapon két mosdó található ovális alakú tükrökkel.

14. Ázsiai fürdőszoba kialakítása:

Ázsiai fürdőszoba design

Ha zen -hangulatot szeretne hozzáadni modern megjelenéshez, akkor csak az ázsiai fürdőszobákra van szüksége. A szoba hideg és fehér háttere, valamint a fából készült szekrények nyugodt hangulatot kölcsönöznek. Az asztalfiókok felső része márványból készült, közepén egy kis nadrággal. A földes tónusok és a tervező szőnyege gyönyörűen néznek ki az üvegablakból származó természetes fény áramlásával. Egy hosszú, téglalap alakú tükör tükrözi a fürdőterületet egy toló üvegajtóval.

15. Ötletek az étterem fürdőszobájához:

Étterem fürdőszoba ötletek

Ez a legjobb éttermi fürdőszobai ötlet, amelyet megvalósíthat a helyiségeiben. Bár a dekoráció meglehetősen egyszerű, nagyszerűség nélkül, elegánsnak és éttermi fürdőszobának megfelelőnek tűnik. A központban egy modern, fából készült háttérrel rendelkező komód található, amely lámpákra emlékeztető fényekkel rendelkezik. A másik két szemközti fal sötétszürke színű téglalap alakú csempe, WC -papír állvánnyal. A szemközti falon mosogató volt, tükörrel, amely rusztikus hangulatot kölcsönzött.

16. Koreai fürdőszoba kialakítás:

Koreai fürdőszoba kialakítás

A koreai sztárokhoz vagy a K-pop bálványokhoz hasonlóan ez a koreai fürdőszobai kialakítás is karcsú, fényes és teljesen fehér. A mosóterület egész kinézete hihetetlen, és a fa tetején falapok vannak, a falak oldala fehér, üveggel a közepén. Ennek a térnek a fő vonzereje a kripta és a karcsú kád, hosszú tükörrel. A tetőbe kis fókuszlámpák vannak beépítve, amelyek elegendő megvilágítást biztosítanak a területnek.

17. Ötlet a mediterrán fürdőszobához:

Mediterrán fürdőszoba ötlet

Próbálja ki ezeket a mediterrán fürdőszobai ötleteket, hogy megvalósítsa sok dél -európai ország stílusát. A falak szürkék, gyönyörű, mégis mátrix típusú mintával, fehér színben, fényes kivitelben. Középen ovális alakú kád, sima fapadló. Látható egy nagy tükör, falra szerelhető szekrénnyel a falak egyik oldalán, asztali mosdóval. Az egyszerű alátét, a világos és meleg színárnyalatok használata a mediterrán fürdőszoba belsőépítészetének jelentős részét képezi.

18. Négyzet alakú fürdőszoba kialakítása:

Négyzet alakú fürdőszobák

A négyzet egy geometriai alakzat, amelynek oldalai egyenlőek. Ha a házban egy szoba, különösen a fürdő, ilyen alakú, akkor viszonylag könnyű és egyszerű hozzárendelni a környező helyeket. Ez az egyik legjobb négyzet alakú fürdőszoba, amely megtalálható, ahol a webhely minden sarkát hatékonyan használják. Egy kis területet toló üvegajtó választja el a zuhanyzóhoz. Kint van a hely a mosdóhoz és a WC -hez. A komód modern, tetején világos fa szekrény található. A márvány felső mosdó és a törölközők tárolására szolgáló szekrény is rendelkezésre áll. Egy kis és egyszerű tükör a vakolt fehér fal hátterében hozzáadja a gyönyörű fürdőszobai ötletek listájához.

19. Négyszögletes fürdőszoba kialakítás:

Téglalap alakú fürdőszobák

Az alapterület megtakarítása nagyon fontos lesz, amikor téglalap alakú fürdőszobai kialakításokat fontolgat. Az ilyen kialakítású zuhanyzó a terület túlsó vége felé, egy toló üvegajtóval rendelkezik. Törölközők és köntösök tárolására rúd és csuklya áll rendelkezésre. A zuhany külső részén két asztali mosdó található, alatta elegáns megjelenésű szekrényekkel. Az ellenkező oldalon mosdó működik, a növényvilág nagymértékben szépíti a teret.

20. A szálloda fürdőszobájának kialakítása:

A szálloda fürdőszobájának kialakítása

Amikor kirándul vagy új helyre látogat, az előre megtervezett dolog az, hogy foglaljon szállodai szobát. Ez egy példa a tökéletes szállodai fürdőszobai kialakításra, amely mindent tartalmaz, amire az ott tartózkodóknak szüksége van, valamint stílusos megjelenést. A fürdőszoba a hálószobával szomszédos, a falak mentén sziklaszerű mennyezet. Az elegáns padlóburkolat rusztikus hangulatot kölcsönöz a területnek, a kis területet pedig üvegfal választja el zuhanyozás céljából. Van egy nagy, kör alakú tükör, aranyszínű kivitelben, mindkét oldalon fényekkel. A falra szerelhető mosdó minden mosási helyen kötelező.

21. Fekete fürdőszoba kialakítás:

Fekete fürdőszobai minták

A fekete fürdőszoba kialakítás tökéletes módja annak, hogy meghitt, szexi és elegáns környezetet teremtsen a fürdő területén. A teljes körű megközelítés nemcsak a megjelenést emeli új szintre, hanem a fehér kerámia kád teljesen ellentétes. A világos hamu színű asztallap, tetején mosogató, elegendő helyet biztosít egy bambuszdoboz elhelyezéséhez a ruhák elhelyezéséhez. A fekete falakon három függesztett lámpa található, hogy elegendő fehérséget adjon a szobának. A tér másik oldalán fából készült panelek vannak, amelyek felül láthatók az üvegen.

22. Színes fürdőszoba kialakítás:

Színes fürdőszobai ötletek

A piros szín a szeretetet és a szenvedélyt jelképezi. Ez az egyik legjobb példa a színes fürdőszobai ötletekre, ahol a vörös az uralkodó szín, padlóval és káddal fehérben. Van egy üvegfal, amely elválasztja a zuhanyzót és a kádat. Míg a zuhanyzó fali csempéi kis négyzetek fehérben, piros nélkül, a fürdőkád egyik oldalán pedig kis piros csempe található. Egy másik falat úgy terveztek, hogy a szívek testre szabják. A zsámoly és az ülőke piros, míg a helyezők fehérek, kevés piros -fehér törülközővel.

Olvass tovább: Fürdőszoba színtervek

23. Rózsaszín fürdőszoba ötlet:

Rózsaszín fürdőszoba ötletek

A színelmélet a rózsaszínt intim színnek hirdeti, és ez a legjobb példa a rózsaszín fürdőszobai ötletekre, amelyek elindítják a napot. A fehér kombinációjával hozzáadja a tér klasszikus megjelenését. A szoba egyik végén egy beépített jakuzzi található, mindkét oldalán fehér csempével. A fal hátoldalán rózsaszín csempe van, vízszintes táblákkal. A fürdőkádból két lépésben lehet lemenni, szintén rózsaszínben. A fal másik oldalán egy nagy négyzet alakú tükör található, stílusos megjelenésű mosdóval. Válassza ezt a fajta formatervezést, ha a forró és a rózsaszín az Ön dolga.

24. Barna fürdőszoba kialakítás:

Barna fürdőszobai ötletek

Az összes földes szín közül a barna hajlamos a nyers és rusztikus természetérzetet képviselni, és ez a barna fürdőszobai ötletek ábrázolása. A padló és a fal nagy része sötét színű fából készült. A fa kiegészíti a fehér kádat, a mosdót és az asztali mosdót. A vécé hátoldalán nagy négyzet alakú fehér csempe található, kiütéses színű erekkel. Az egész dekoráció meglehetősen egyszerű.

25. Lila fürdőszoba ötlet:

Lila fürdőszobai ötletek

Ez egy elegáns, lila fürdőszobai ötlet, amelynek kapszula alakú kádja van elhelyezve a kis színes mozaiklapokon. Van egy sima szőnyeg tiszta lila színben, hogy a lehető legsimább legyen. A falak azonos színűek, mintás kivitelben, sötét lila vonallal a kád hátulján. Manapság a trend a fürdőtér saját színű díszítéssel való díszítése.

A mosdó az a hely, ahol egy friss új napot kezdhet, és egy fárasztó napot meleg fürdővel zárhat. Az lenne a legjobb, ha szem előtt tartaná az összes családtag szükségleteit, beleértve az idősebbeket és a gyerekeket. Az ebben a cikkben bemutatott legjobb fürdőszobai tervek segítségével jó képet kaphat arról, hogy mire van szüksége a fürdőtérben. Ossza meg velünk, hogyan segítettek tervezési javaslataink, hogy még több segítséget tudjunk nyújtani!