7 innovatiivista puutarha -gadgetia, jotka sinun täytyy tarkistaa!

Talvi on pian ohi ja aloitamme puutarhanhoidon pian uudelleen. Haluaisimme auttaa sinua hyvissä ajoin – tällä kertaa 7 erittäin siistin puutarhalaitteen muodossa. Tässä ne ovat jo!

Valmistaudu fiksusti uuteen puutarhanhoitokauteen!

Stihl GP100 puutarhaideoita

Top 7 puutarhakalusteemme

STIHL BGA 100 akkupuhallin

Mikä on sinulle raskainta toimintaa puutarhassa? Onko mahdollista, että sinulla on vähän hauskaa siivota tarpeettomia lehtiä ja muuta orgaanista jätettä? Sitten tarvitset suuren langattoman puhaltimen, joka auttaa sinua! Tässä on uusi malli, jossa on ergonominen muoto ja useita nopeustasoja.

 Sopii myös erityisesti vasenkätisille.

Nurmikon leikkaaminen on nyt melko helppoa

WORX Landroid -robottiruohonleikkurin puutarhaideoita

Robottiruohonleikkuri

Robottiruohonleikkurit ovat tulossa yhä suositummiksi puutarhalaitteiden keskuudessa. WORKSin Landroid on ehdoton suosikkimme. Voit työskennellä jopa 100 neliömetrin kanssa, eikä se jätä mitään pois. Hän muistaa esteet ja vaikeat kohdat ja tulee entistä tehokkaammaksi ajan myötä.

Etsi älykkäitä puutarhanhoitovälineitä lintuille?

puutarhaideoita vivara feed siilo

Vivara rehu siilo

Tämä innovaatio liittyy lintujen syöttölaitteisiin. Ensi silmäyksellä syöttösilo näyttää tavalliselta syöttöpylväältä. Älykkäästi sijoitettujen pyöreiden aukkojen ansiosta linnut pääsevät ruokaan turvallisemmin ja helpommin. Lisäksi saastumisriski on minimoitu.

Kastele puutarhaasi etänä!

ideoita pilvisateen puutarhaan

CloudRain -ohjain

Onko sinulla kaunis puutarha ja haluat hoitaa sitä, mutta sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja olet jatkuvasti liikkeellä? Kaltaisillesi nykyaikaisille ihmisille siitä tuli Järjestelmä Pilvisade kehitetty. Asetus on erittäin helppo ja nopea. Kastelu ja muut toiminnot toimivat hyvin poissa ollessa. Lisäksi laite ei tarvitse paristoja tai virtaliitäntää, koska se latautuu aurinkoenergialla. Tarvitset vain WLAN -verkon, johon odotusjärjestelmä muodostaa yhteyden.

HomeBiogasLTD – elä älykkäämmin ja kestävämmin

himebiogas kaasupuutarhaideoiden tuotanto

EtusivuBiogasLTD -innovaatiot

HomeBiogasLTD on joukkorahoitusperiaatteeseen perustuva aloite, joka on kehittänyt monia käytännön hankkeita ympäristönsuojeluun. Innovaatio, jonka haluamme esitellä teille, on biokaasun kotitekoinen tuotanto. Saat erittäin yksinkertaisen sarjan, jonka voit koota ilman apuamme. Sinun täytyy vain heittää orgaaninen roska sinne ja sinulla on kaasua ruoanlaittoon tai muihin kotitalouskäyttöön. Et tarvitse sähköä ollenkaan! Tyypillinen kotitalous pystyy tuottamaan sähköä jopa 3 tuntia omasta roskastaan.

Puutarhalaite perunan istuttamiseen

Paul Potato loistavia puutarhaideoita

Paul Peruna

Oletko perunan ja perunaruokien ystävä? Jos haluat valmistaa materiaalin itse ja tehdä sen melko helposti, tutustu tähän ideaan! Se on korotettu sänkyjärjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu perunoiden kasvattamiseen. Tornimaisen rakenteen ansiosta voit tehdä tämän jopa kymmenen kertaa enemmän perunoita neliömetriä kohti antaa jotain kasvaa!

Kylvä kaikki nykyaikaisella ja älykkäällä tavalla!

kylvää tertill -puutarhaideoita

Tertilla

Pysytään hieman pidempään omalla tuotannolla puutarhassa. Tertillan avulla voit automatisoida siementen kylvämisen. Tämä innovaatio on vedenkestävä, joten se ei rikkoudu sateessa. Laitteen voi ladata myös aurinkoenergialla.