7 nykyistä auton gadgetia, jotka ovat erityisen ajankohtaisia ​​vuonna 2019

On uskomatonta, kuinka ensi silmäyksellä pieniltä näyttävät asiat yksinkertaistavat elämäämme. Tämä koskee ehdottomasti korkean teknologian auto-gadgeteja. Suurimmaksi osaksi ne palvelevat myös mukavuuttamme ja takaavat turvallisuutemme. Tässä on 7 autoinnovaatiota, jotka sinun täytyy ainakin tuntea vuonna 2019.

7 suosikkiamme autolaitteiden joukossa 2019

Korkean teknologian uutisia matkapuhelimen lataamisesta autossa

gadget uutiset julkkis laturi

 3.0 USB -autolaturi

Haluamme säästää stressiä aamulla, eikö niin? Kätevä tapa ladata matkapuhelimia ja muita laitteita menee pitkälle. Tätä tarkoitusta varten luodut korkean teknologian tilat eivät ole sinänsä mitään uutta. Charger 3.0 USB on autolaturi, mutta paljon kätevämpi ja tyylikkäämpi kuin sen vanhemmat versiot Laturit. Se on myös yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten älypuhelimien kanssa.

Tällä auto -gadgetilla valitset parhaan reitin

gps tracker -innovaatio autoihin

Pro Reaaliaikainen autonseuranta

Tämä on varmasti yksi hyödyllisimmistä autovälineistä, kun puhutaan nopeasta ja määrätietoisesta ajamisesta. Tämä laite auttaa tunnistamaan ja välttämään auto -onnettomuuksia ja muita esteitä tielläsi.

Ehkä olet juonut liikaa?

hengitysanalyysin autp -innovaatio

Ammattimainen Bactrack -alkometri

Esittämämme kolmannen auto -gadgetin avulla voit suojata itsesi ja ystäväsi kohtalokkaalta virheeltä. Sen avulla voit milloin tahansa määrittää, onko veressäsi liikaa alkoholia, ja pidättäytyä ajamisesta.

Tällaisilla huipputekniikan laitteilla et menetä autostasi näköä

YI_Mirror Gadgetin automaattiset gadget -uutiset

YI Mirror Dash Cam

Tämä on turvalaite, joka perustuu pitkälle kehitettyyn tekniikkaan. Tämän avulla voit katsella autoa kaukaa milloin tahansa ja varmistaa siten enemmän mukavuutta elämässä. Mielenkiintoista on, että tämä gadget ei ole ollenkaan kallis.

Huipputekniikan innovaatiot takaavat tuoreet tuotteet liikkeellä ollessasi

minijääkaappi

Cooluli minijääkaappi

Minijääkaapit ovat tärkeitä autovälineitä, ja tässä esittelemme upouuden tuotteen. Tämä kätevä innovaatio on erittäin tärkeä erityisesti henkilöille, jotka matkustavat paljon autolla. Voit pitää erilaisia ​​ruokia viileinä ja varmistaa näin aina terveellisen ja edullisen lounaan.

Road Viva matkapuhelimien lataamiseen ja suuntaamiseen

road vivi auto -vimpain

Road Viva – Auton lataaja

Autossa ei ole koskaan tarpeeksi tilaa, minkä vuoksi monitoimisuus on perustavanlaatuista. Uuden sukupolven autolaitteet vastaavat tätä filosofiaa. Road Viva on erinomainen esimerkki tästä, koska sen avulla voit ladata matkapuhelimesi ja muita laitteitasi ja samalla saada tärkeitä tietoja lähellä olevista kaupoista, huoltoasemista ja vastaavista.

Handsfree-puhelut ovat nyt helpompia

gadget uutiset mpow handsfree

 Mpow Bluetooth -vastaanotin

Viimeistä laitetta nykyaikaisten autovälineiden luettelossamme kutsutaan Mpow Bluetooth -vastaanottimeksi. Tämän laitteen ovat valmistaneet maailman parhaiden kuulokkeiden valmistajat. Tässä tapauksessa gadget on olemassa kätevän handsfree-puhelun varmistamiseksi.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80