Google Pixel – mitä voimme odottaa uusilta älypuhelinmalleilta

Google esitteli vuosikonferenssissaan – Google IO: ssa – kaksi uutta älypuhelinta – Google Pixel 3 ja Google Pixel 3 XL. Mutta nämä eivät ole ainoat älypuhelimet, jotka tämä yritys on suunnitellut tälle vuodelle. Tämän vuoden lokakuussa odotamme uutta Pixel 3 -sarjaa, joka myydään kaikkialla maailmassa.

Älypuhelimien suunnittelu on yhä houkuttelevampaa

google pikselin värikäs näyttö

Tietoja tulevista Google -älypuhelimista

Ei ole tarkkaa tietoa siitä, mitä muuta Google tarjoaa uusille malleille. Mutta kun otetaan huomioon nykyisten mallien ominaisuuksien puute, voidaan arvata melko paljon. Etukamera on todennäköisesti sijoitettu aivan reunaan, jotta kuva voidaan venyttää koko näytön yli.

Samaan aikaan mahdollisuus ottaa valokuvia yhdellä kädellä säilyy. Google Pixel 3: n ja Google Pixel 3XL: n kanssa meillä on toinen kameran edessä. Tämän avulla selfiet ovat mahdollisia todella laajakulmasta.

Kameroissa odotetaan paljon optimointeja

Googlen pikselisuunnittelu molemmin puolin

Mitä voimme toivoa Google Pixel 4: ltä??

Ennen kaikkea odotetaan, että Google Pixel 4 sisältää varmasti pitkänomaisen kameran. Lisäksi Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmää käytetään sirulla. Lisäksi näiden mallien kanssa voidaan odottaa kaksinkertaista peruutuskameraa. Selvitämme viimeistään tämän vuoden lokakuussa, ovatko arviomme oikeita. Sitten yritys järjestää uuden suuren tapahtuman. Muun muassa odotetaan Googlen ideoita ja inspiraatiota muilta Android -valmistajat kauhat. Monet Samsung Galaxy -mallien viimeisimmän sukupolven ominaisuudet ovat mukana ja mukautetaan Google -älypuhelimiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Uuden Google Pixelin muotoilu on erittäin tyylikäs

google pikselin musta muotoilu

Uudet kuvat ovat aina mahdollisia jokaisella uudella mallilla

google pikseli loistava esimerkki

Näyttö on levitetty mahdollisimman paljon

upea Google -pikselin näyttö

Toinen nykyinen malli – Google Pixel

loistava matkapuhelimen google -pikseli