Hi -tech -gadgetit kengille – mitä uutta todella on vuonna 2019?

Robotiikka ja huipputekniikan innovaatiot vaikuttavat tällä välin kaikkiin elämämme alueisiin. Samoin kengissämme on älykkäät gadgetit, jotka vievät kokemuksen juoksemisesta paljon korkeammalle tasolle. Kengän gadgetit olivat kuuma aihe CES 2019 -tapahtumassa. Siellä esitetyt trendit ovat markkinoiden viimeisimpiä.

Supermodernit kengät ovat myös erittäin houkuttelevia

Hei Tec -suunnittelu, vihreä ja harmaa

Mitä siellä on jo ollut?

Värien vaihtaminen

Sinun ei välttämättä tarvitse olla monia eri värejä kengissäsi, jotta voit mukauttaa ne eri asuihin. Hi-tech-innovaatioiden avulla voit muuttaa vivahteita, tuoda sinulle paljon vaihtelua ja mukavuutta samaan aikaan jokapäiväisessä elämässä. Joissakin malleissa on jopa mahdollista muuttaa kuviota.

Voit ladata uudet mallit Internetistä. Saatat jopa pystyä luomaan omia malleja ja myymään ne edelleen.

Nike-malli korkean teknologian innovaatioilla

Sininen Harmaa Valkoinen Hi Tech

Lataus käynnissä

Mietit varmasti, kuinka kaikki tämä elektroniikka voidaan todella majoittaa yhteen kenkeen. Miten aiot ladata akkuja uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja miten sinun pitäisi pestä tällaiset kengät, jos haluat? Integroidut innovaatiot mahdollistavat kengissä olevien huipputeknisten laitteiden lataamisen energian tuottamisen ansiosta. Lisäksi pesu pesukoneessa on ehdottomasti mahdollista erityisten, uusimpien kuitujen ansiosta.

Ehkä jossain vaiheessa kengät ovat yhtä jännittäviä kuin autot?

Terve tekniikka auton vieressä

Kengät määräävät tapamme liikkua

Moonwalk ja muut erilaiset tanssivaiheet ovat jossain vaiheessa täysin mahdollisia nykyaikaisilla kengillä ja niihin integroiduilla innovaatioilla. Nykyaikaiset kengät voivat auttaa sinua kehittämään liikkeitäsi ja juoksutyyliäsi positiiviseen suuntaan.

Tällaisia ​​ja vastaavia innovaatioita on ollut korkean teknologian messuilla useita vuosia. Mutta mitä uutta tänä vuonna? Saimme tietää siitä tietysti CES 2019 -tapahtumassa.

Menet vain rajojesi yli

Hi tech mustat kengät

Terveyden analyysi – ehdoton uutinen

CES 2019: n uusimmissa kengissä on integroidut gadgetit, jotka analysoivat juoksusi ja auttavat sinua parantamaan sitä. Saat lisätietoja omasta juoksumallistasi ja analyysin ansiosta voit tehdä joitain parannuksia. Joidenkin mallien avulla voit jopa saada tietoja yleisestä kehosi tilasta. Signaaleja annetaan, kun syöt liikaa. Kun tämä piste on saavutettu, määrität itsesi tiettyjen asetusten avulla.

Terveysanalyysi on todellinen uutinen huipputeknisille kengille CES 2019 -tapahtumassa. Terveystrendi yleensä on hyvin läsnä juuri nyt!

Tekniikat ovat usein pohjassa

oranssi pohja Hi Tech

Integroitu valaistus ja muut lisävarusteet odottavat meitä

Nike Idea Hi Tech