Innovatiiviset kattotiilet säästävät aurinkoenergiaa

kattotiilet läpinäkyvä lasi aurinkoenergia

Tulevaisuuden energiatehokkaat kattotiilet

Etsitkö tyylikästä vaihtoehtoa lämmitysjärjestelmällesi? SolTech -järjestelmän innovaatioilla on jo ratkaisu ongelmaan. Nämä ovat läpinäkyvät kattotiilet, jotka on valmistettu erikoislasista, jotka voivat integroida aurinkoenergian jokaiseen rakennukseen. Betonin tai saven sijasta nämä kattotiilet on valmistettu lasista ja tällä tavalla auringon säteet voivat tunkeutua taustalle.

Tässä sijaitsee absorboiva pinta, joka siirtää aurinkoenergian lämmön muodossa suoraan lämmitysjärjestelmään tai sähköverkkoon. Erittäin suuri etu SolTech -järjestelmässä on se, että se toimii paitsi aurinkoisina päivinä myös pilvisenä.

 Valmistajat selittävät prosessin seuraavasti:

Lasiset kattotiilet päästävät auringon säteet ja erityinen kangas imee energiaa. Tämän aineen alla erityiset säteet muodostavat pylvään, jossa ilma lämmitetään patentoidulla tekniikalla ja alkaa kiertää. Tämä kuuma ilma on integroitu suoraan olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään.

Lisätietoja on yrityksen virallisilla verkkosivuilla osoitteessa SolTech -järjestelmä.

Läpinäkyvät kattotiilet ja aurinkoenergia

katto tiilet läpinäkyvä katto aurinkoenergia

Ympäristöystävällinen ja kestävä kattotiili läpinäkyvä innovatiivinen lasi Tyylikäs ja tehokas kattotiilien läpinäkyvät lähikuvat

Aurinkoenergiaa käytetään optimaalisesti kattotiilien läpinäkyvä aurinkoenergia Näin asetetaan lasitiilit Kattolaattojen asennus läpinäkyvä aurinko Innovatiivista eleganssia katolla energiaa säästävät lasikattolaatat