Kierrätetty työtuoli, joka on valmistettu käytetyistä skootterin osista

Hipster -työtuoli – hieno kierrätysidea todellisille ystäville

Legendaarinen Vespa® Skootterista tulee ergonominen työtuoli. Piaggion klassikolla, joka aiheutti sensaation 80 -luvulla, on täällä aivan eri kutsumus. Alkuperäinen kierrätysidea kuuluu asiantuntijoille BEL&BEL, studio -työpaja Barcelonassa. Se on nimetty sen perustajien Carles Belin ja Jesus Belin mukaan. Vanhat skootterin osat kootaan huolellisesti käsin, suurella intohimolla ja luovuudella ja muunnetaan ainutlaatuisiksi istuinkalusteiksi. BV-14 on rajoitettu painos todellisille ystäville. Ja jos Vespa on hipster skootterien keskuudessa, niin Vespa -työtuoli on hipster toimistokalusteiden joukossa. Viileä kiiltävä pinta kirkkaan punaisessa, oranssissa, vaaleansinisessä, valkoisessa ja harmaassa – yksinkertaisesti upea! Jokaisessa työtuolissa on hydraulinen mäntä, jonka avulla voidaan saavuttaa haluttu istuimen korkeus. Sisäpuoli on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, kermasta, beigestä ja mustasta, joka tuntuu paitsi joustavalta myös kestävältä ja näyttää melko hienostuneelta.

BEL: n ergonominen työtuoli&BEL vaaleansininen

toimistotuoli vespa moottoripyörä kierrättää moottorin osia

Skootterin erityinen siluetti ja jopa jarruvalot on säilytetty. Tällä tavalla jokainen työtuoli saa erityisen aiton auransa ja ainutlaatuisen luonteensa. Tuoli painaa noin 20 kg ja on saatavana haluttaessa kaikissa väreissä. Täysin 60 cm leveä, 120 cm korkea ja 70 cm syvä, se on todellinen pakollinen.

Erityisesti retrofanit tai nuoret sydämelliset seikkailijat, jotka viettävät edelleen paljon aikaa toimistossa, ovat hyvissä käsissä tällaisen työtuolin kanssa. Meidän on kuitenkin varoitettava teitä: on olemassa sataprosenttinen riski kollegoiden kateudesta! Ei sekään ihme. Hyvä kappale on todellinen katseenvangitsija. Italiassa on jopa kopio Piaggio -museossa.

Piaggio classic saa toisen mahdollisuuden

toimistotuoli oranssi kierrätysideoita vespa vanha skootteri toimistokalusteet

Joten jos haluat saada tällaisen ainutlaatuisen kappaleen, sinun pitäisi ehdottomasti kiirehtiä. Investointi kannattaa ehdottomasti! Kyllä, se ei ole kauppa. Mutta tämäkään ei ole normaali työtuoli, vaan poikkeuksellinen kertaluonteinen kappale, joka antaa sinulle ylimääräisen annoksen ainutlaatuisuutta ja tunnustusarvoa työskennellessäsi.

Helmi todellisille retro -faneille

toimistotuoli punainen vespa -osien skootterin kierrätys

Vai pidätkö sinisestä?

toimistotuoli kierrätys toimistokalusteet vespa ideoita diy kestävät huonekalut

toimistotuolin kierrätys toimistokalusteet ergonomiset vespa -osat

toimistotuolin kierrätysideoita toimistokalusteet toimistovespa moottoripyörän osat

Vespa -tuoli näyttää myös erittäin tyylikkäältä vaaleanharmaalla

toimistotuolin kierrätysideat skootteri käytetyt toimistokalusteet

Ja miksi ei lumivalkoisena??

työtuoli kierrätys vespa osat skootteri valkoinen nahkatuoli musta

työtuoli valkoinen vespa osat skootteri suuntavalot ajovalot kierrätysideoita

Piaggion ylpeys oranssina

toimistotuoli oranssi kierrätysideoita vanhat vespa -skootterit

Ei niin helppo valinta?

vespa -työtuolin kierrätysideoita punainen sininen musta

Ammattitaito ja intohimo yhdessä

työtuoli ideoita diy vanhat skootterin osat

Ylpeät käsityöläiset ja heidän alkuperäinen luomuksensa 

vespa työtuoli vanhat skootterin osat toimistokalusteet


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80