Parhaat vinkit älypuhelimen mukauttamiseen

Kulutus kasvaa matkapuhelimen toimivuuden myötä. Jos ajattelet menneiden aikojen muinaisia ​​ja usein rumia “luita”, nämä laitteet olivat vain hyviä puheluiden soittamiseen. Vielä oli mahdollista kirjoittaa tekstiviestejä, mutta toimintoja ei enää ollut. Nykyään se näyttää erilaiselta. Klassisen puhelimen ja viestien lähettämisen (joka nykyään tapahtuu yleensä enemmän WhatsAppin kautta kuin tekstiviestien kautta) lisäksi älypuhelin toimii herätyskellona, ​​radiona, televisiona, tietokoneena, kellona, ​​kamerana, sanomalehdessä, navigointijärjestelmässä ja paljon muuta . Ergo: Älypuhelin on edustettuna kaikilla elämänalueilla ja siitä on tullut jatkuva kumppani. Syy riittää monille yksilöimään älypuhelin sekä tietokoneen työpöytä tai kalenteri, joka ei enää viipy paperimuodossa käsilaukussa. Seuraavat ajatukset paljastavat, miten tämä toimii.

älypuhelimen personointi-vinkkejä liikkeellä ollessasi

1. Älypuhelimen kansi: yksityiselämän peili

Älypuhelimen kansi on harvoin vain käytännöllinen. Jos näin on, valittiin yleensä silikonikansi, joka estää laitteen liukumasta pöydälle. Tämä vaihtoehto on vakiinnuttanut asemansa käytännössä miesvarianttina (ja käsityöläisille).

Nainen käyttää mieluummin nahkakoteloa. Nahkakotelo on pitkään taistellut paikkansa myös liike -elämässä. Vaikka voit arvata, kuka on omistaja, todella yksittäiset asiat ovat erilaisia.

Matkapuhelinkotelot voivat nykyään olla erittäin korkealaatuisia koristeltu suosikkimotiivillasi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että matkapuhelinkotelot, matkapuhelinsukat ja läppäkotelot on varustettu omalla kuvamateriaalillaan ja siten yksilöllistetty. Periaatteessa palveluntarjoajat erottavat tietyn älypuhelinmallin mukaan räätälöidyt kannet ja yleisesti monille laitteille sopivat mallit ja tarjoavat myös asianmukaisen suojan.

Tämä harva matkapuhelinkotelo näyttää lähes mielikuvitukselta. Lisäksi tällaisista värittömistä tapauksista on tullut harvinaisia

älypuhelimen mukautusvinkkien kotelo

Suosittuja aiheita ovat aina ne, joilla on rakkaita. Yleensä lapset tai kumppanit koristavat matkapuhelinkoteloita. Erikoistapahtumat, kuten syntymäpäivät, häät ja ristiäiset, ovat vähintään yhtä suosittuja kuin lomakuvat. Vaihtoehtoisesti voidaan valita ajattomampia aiheita, kuten lempikukkasi, suosittu rakennus suosikkikaupungissasi tai lippu suosikkimaastasi. Luova vinkki: Jos haluat käyttää älypuhelinta päivittäisenä motivaattorina, voit myös sijoittaa kuvan suuresta toiveesta, joka voidaan saavuttaa esimerkiksi raudan ruokavalion tai hienostuneen säästöohjelman avulla. Joten aihe ei ole vain mukava katsella, vaan myös päivittäinen muistutus kauan odotetusta kohteesta.

Varoitus: Alasti vauvojen kuvat ovat söpöjä, mutta niillä ei ole sijaa älypuhelimen kotelossa. Ei myöskään pitäisi olla tarttuvia sanontoja, joita voitaisiin pitää juoksevana ystävinä, mutta jotka tuntisivat kirjaimellisesti vieraalta. Inspiraatio mahdollisista valokuvista ja hyvin epätavallisista malleista löytyy täältä.

2. Soittoääni. Eri tilaisuudet vaativat erilaisia ​​melodioita.

Toinen rakennuspalikka päivittäisen älypuhelimen mukauttamiseen on soittoääni. Nykyään on hyvin yleistä, että eri soittajaryhmät määritetään eri melodioille. Soittoäänen melodia voi kertoa, onko puhelu enemmän ammatillinen vai yksityinen. Mutta ole varovainen: soittoääni kuuluu – älypuhelimen omistajalle ja myös yhteiskunnalle. Siksi soittoääni (samoin kuin viestien ja sähköpostien sävy) on valittava huolellisesti. On tärkeää välttää näitä väärennöksiä:

Jos järkevä mutta sopimaton soittoääni soi liikelounaalla, se ei mene ollenkaan hyvin

älypuhelimen personointivinkkejä

  • Hassua, kun äiti soittaa Abba -klassikko “Mamma Mia” ääniä. Pietari Aleksanterin pappa -vastine “Papa korjaa sen” huvittaa soittajaa ja muita satunnaisia ​​kuuntelijoita ilman, että tätä tulkitaan negatiivisesti.
  • Provokatiiviset äänet tai puhutut äänet, jotka osoittavat, että puhelimessa on “A …” ja haluavat puhua älypuhelimen omistajalle, eivät ole hauskoja, mutta kiusallisia. Muuten, se pahenee entisestään, jos tämä ääni on tarkoitettu kollegoille – ja puhelin soi, kun istut ruokalassa muiden kollegoiden kanssa.
  • Se tulee vaaralliseksi soittoäänillä, jotka jäljittelevät julkisesti tunnettuja ääniä. Jokainen, joka valitsee poliisiauton, palokunnan tai ambulanssin sireenin, koska he voivat olla yksityisesti mukana palokunnassa, voi aiheuttaa hämmentyneitä kasvoja ja jopa kirjaimellista paniikkia.

3. Laitteen kuvat ovat turvallisin vaihtoehto

Hyvin harvoilla ihmisillä on älypuhelimessa standardoitu näytön tausta. Kuva kuuluu tähän. Ja parhaassa tapauksessa tämä saa hymyn säännöllisesti omistajan kasvoille, kun näytön lukitus pyyhitään pois. Samaan aikaan se on luultavasti henkilökohtaisin tapa muokata älypuhelinta. Älypuhelimen näytön kuvat ovat samanlaisia ​​kuin pöytätietokoneen kuvat: vieraat näkevät ne harvoin, ellei älypuhelinta varasteta. Jos sinulla ei ole omia ideoita tai motiiveja näytölle, voit käyttää tapettikauppaa sydämesi mukaan.

Kuvan oikeudet:

Kuva 1: pixabay.com © Darius Sankowski (CC0 julkinen alue) / pixabay.com © Poista roiskeet (CC0 julkinen alue)

Kuva 2: pixabay.com © Efraimin tytär(CC0 julkinen alue)

Kuva 3: pixabay.com © Poista roiskeet(CC0 julkinen alue)