Sähköauto Tesla – mitä tiedät jo tästä innovatiivisesta yrityksestä?

sähköauto tesla -malli s valkoinen tyylikäs

Teslan sähköauto

Autoa ei ole pidetty vähään aikaan ympäristön saastuttajana. Mutta päinvastoin. On jo monia hybridiautoja ja erityisesti sähköautoja, jotka ovat lähes päästöttömiä. Yksi innovatiivisimmista yrityksistä autoteollisuudessa tällä hetkellä on Tesla Motors, Inc. Elon Muskin, Martin Eberhardin, Marc Tarpenningin, JB Straubelin ja Ian Wrightin vuonna 2003 perustama autonvalmistaja on asettanut tavoitteekseen rakentaa sähköautoja laajempaa yleisöä.

Erittäin tärkeä asia on tietysti tehdä jotain hyvää tässä maailmassa. Ensimmäisellä sähköautollaan Tesla on osoittanut, että urheiluauto voi olla myös kestävä ja ympäristöystävällinen ja silti parempi kuin perinteinen urheiluauto.

Optimaalinen nopeus omantunnon kanssa

sähköauto tesla malli roadster kestävä

Myöhemmin seurasivat Model S ja upouusi Model X, jotka osoittivat edelleen, että voit valita sähköauton puhtaalla omantunnolla. Tesla -autot eivät vieläkään ole kohtuuhintaisia ​​kaikille. S -mallin hinta Saksassa z. B. on noin 68 000 € ja roadster oli vielä kalliimpi 100 000 €. Siitä huolimatta Tesla Motorsin asiantuntijat eivät lakkaa olemasta optimistisia ja toteuttamassa yhä uusia projekteja. Myös Teslan uusin malli X on menestys. Upea perheauto, jossa on runsaasti säilytystilaa ja erinomaiset ominaisuudet.

Tesla on jo perustanut omat pikalatausasemat

sähköautojen tesla -mallien näyttely

Seuraavassa haluamme esitellä teille nämä kolme auton jalokiveä. Vaikka ne eroavat rakenteeltaan ja toiminnaltaan, niillä on yksi tärkeä yhteinen ominaisuus, eli ne ovat täysin vaarattomia ympäristölle ja terveydellemme.

Tesla Roadster

Tyylikäs kaksipaikkainen Teslasta lanseerattiin vuonna 2008 ja valloitti heti urheiluauto-fanien sydämet. Sitä ajaa perämoottorin sähkömoottori. Tämä moottori vaikuttaa takapyöriin yksivaihteisen vaihteiston kautta ja vastaa enintään 288 hevosvoimaa. Litiumioniakut toimivat energialähteenä, kuten kannettavissa tietokoneissa. Niiden varastointitilavuus on noin 53 kWh. Koko 6831 kappaleen akku painaa noin 450 kg. Roadster kiihtyy nopeuteen 100 km / h 4 sekunniksi ja latausaika on noin 3,5 tuntia.

Tesla Roadster oli kuitenkin saatavilla vain vuoden 2011 loppuun asti

sähköauto tesla malli roadster punainen

Tesla Model S

Tämä on todellinen kauneus korkealla tasolla. Teslan urheilullinen porrasperä on ollut saatavana myös Saksasta vuodesta 2013 alkaen vaatimattomalla 65 740 eurolla. Luksusauto esiteltiin yleisölle ensimmäistä kertaa IAA: ssa Frankfurt am Mainissa. Model S: ssä on 5 istuinta ja paljon enemmän säilytystilaa kuin Roadsterissa. Sedan kiihtyy 100 km / h vain 3,4 sekunnissa. Akun kapasiteetti on 85 kWh. Tämän mallin latausaika on vielä lyhyempi – noin 3 tuntia. Pikalatausasemilla voit ladata Tesla Model S -laitteen 80%: iin vain 40 minuutissa. Virallisesti tämä ylellinen sähköauto kilpailee voimakkaasti BMW: n 7-sarjan ja Mercedes-Benzin S-sarjan kanssa.

Kiiltävää eleganssia mustana

sähköauto tesla -malli musta tyylikäs porrasperä

Tesla Model X

Se on Teslan uusin luomus, joka on ollut markkinoilla vasta syyskuusta 2015 lähtien. Malli X on luksusluokan maastoajoneuvo ja siinä on 7 istuinta. Uutta muotoilussa ovat niin sanotut Falcon Wings – tyylikkäät pariovet, jotka nousevat sivuille.

Tesla X: ssä on kaksi sähkömoottoria, ja sitä tarjotaan vain nelivetoisena

c

Tesla työstää parhaillaan seuraavaa mallia – Model 3. Sen markkinoille tulon on määrä tapahtua vuoden 2017 lopussa. Sen pitäisi olla keskitason auto, josta tulee paljon edullisempi.

 Joten olemme innoissamme ja odotamme sitä innolla. Haluatko oppia lisää näistä upeista, ympäristöystävällisistä sähköautoista? Käy sitten valmistajalla sen virallisilla verkkosivuilla www.teslamotors.com.

 SEO Elon Musk esittelee Model S: n yleisölle

sähköauto tesla -malli ja elon musk

Nopea roadster on tietysti saatavana myös hopeisena

sähköauto tesla malli roadster harmaa metalliväri

Ensiluokkaista nahkaa – malli S sisältä

sähköauto tesla -mallin nahka moderni

Ja tyylikäs profiili ulkopuolelta

sähköauton tesla -mallin profiili

Visuaalinen vertailu Model S: n ja Roadsterin välillä

sähköauto tesla -mallin roadster

TAG Heuer ja Tesla käsi kädessä

sähköauto tesla -mallin roadster -erikoismerkki tänä vuonna

Pikalatausasemalla auto latautuu 80%: iin vain 40 minuutissa

sähköauton tesla -mallin punainen lataus

Ylellinen limusiini valkoisena

sähköauto tesla -malli sedan ylellisyyttä

Uusin teknologia ja kestävä innovaatio

tesla -mallin sähköauton ylellisyys sisällä

Tai ehkä pidät enemmän klassisesta sinisestä mallista S?

sähköauto tesla -malli tumman sininen kiiltävä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80