Tarvitsenko VPN: n tietokoneelleni? Vastaus on selvä kyllä

Sana VPN tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. Tämä tarkoittaa ohjelmia tai sovelluksia, jotka lisäävät käyttäjien määrää yksityisyyttä Internetissä ja vapauta Internetin koko kaistanleveys ohittamalla maantieteelliset esteet. Kaikilla VPN -ohjelmasta kiinnostuneilla on mahdollisuus testata VPN -palvelua ilmaiseksi eri palveluntarjoajien kautta.

Mikä on VPN ja miksi ne ovat tärkeitä?

Tarvitsenko tietokoneelleni VPN: n

VPN – Mitä tämä nimi tarkoittaa ja mitä tarkalleen ottaen teet?

Ennen kuin perehdyt syvemmälle siihen, miten ja missä käyttäjät voivat kokeilla VPN: ää, saattaa olla järkevää tarkastella lähemmin niin kutsuttujen virtuaalisten yksityisten verkkojen merkitystä ja toimivuutta. Periaatteessa sinun on ajateltava VPN: tä eräänlaisena digitaalisena tunnelina, joka suojaa käyttäjien toimintaa. Jos olet hieman tuttu, olet todennäköisesti kuullut termistä IP -osoite aiemmin. Palveluntarjoajat määrittävät IP -osoitteet Internetin käyttäjille, jolloin ne näkyvät ja ne on helppo löytää. VPN -verkkojen avulla käyttäjät voivat ohittaa tämän tunnistamisen kirjautumalla sisään “käytännössä” palvelimelle, joka sijaitsee eri paikassa. Tämän seurauksena käyttäjät eivät ole vain anonyymejä, vaan heillä on myös lisäetu, että he voivat valita mistä kirjautumispaikasta.

Monissa tapauksissa ne, jotka haluavat kokeilla palvelua, voivat ensin käyttää Kokeile VPN: ää ilmaiseksi.

vpn -ohjelma

Kuinka käytän VPN -verkkoani?

Voit käyttää VPN: ää ja valita palvelimen seuraavasti:

  1. Valitse ja lataa luotettu VPN

Tämä vaihe on usein tärkein, koska asiakkaiden tulee olla erityisen varovaisia ​​palveluntarjoajaansa valittaessa. Kuinka vahva salaus on ja miten muut käyttäjät arvioivat tämän VPN: n? Valinnan jälkeen VPN on erittäin helppo asentaa tietokoneisiin ja lähes kaikkiin mobiililaitteisiin.

  1. Asenna VPN

Jokaisella, joka on koskaan asentanut yksinkertaisen tietokoneohjelman tai -sovelluksen, ei ole suuria ongelmia VPN: n asentamisessa. Pohjimmiltaan sinun tarvitsee vain ladata ohjelma, sallia laitteen muutokset ja avata VPN heti, kun sen asennus on valmis.

  1. Käynnistä VPN ja valitse palvelin

Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa virtuaalinen yksityinen verkko aktivoidaan lopulta. Mitä parempi palveluntarjoaja, sitä suurempi valikoima VPN -palvelimia voidaan valita. VPN -käyttäjät voivat nyt päättää, mistä heidän yhteytensä tulee ja sitten muodostaa Internet -yhteys normaalisti. Tästä lähtien VPN toimii hiljaa taustalla vaikuttamatta muiden ohjelmien tai sovellusten toimintoihin.

vpn lataus

VPN -verkkojen edut ja haitat

Kuten kaikki uudet markkinoille tulevat tekniikat, monet ihmiset ovat tietysti hieman skeptisiä VPN: n suhteen. Mitä hyötyä VPN: n käytöstä on ja mitä haittoja siitä voi aiheutua? Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö vaikuttaa luonnollisesti myönteisesti käyttäjien yksityisyyteen. Toisin kuin suojaamaton yhteys, VPN -käyttäjät eivät voi löytää niitä maantieteellisesti vain käyttämällä IP -osoitettaan. Valitettavasti Internet -palveluntarjoajilla on edelleen oikeus välittää tietoja käyttäjistään ja niiden käyttäytymisestä Internetissä muille yrityksille. VPN: n käyttö estää yksityisten tietojen ei -toivotun paljastamisen ja edistää käyttäjien nimettömyyttä, kun he ovat verkossa. VPN -verkot ovat myös erittäin hyödyllisiä, kun on kyse Internetin koko kaistanleveydestä. Paitsi tietyt Internet -sivut, myös kokonaiset elokuvat, musiikkialbumit, sovellukset ja ohjelmat jäävät edelleen monien käyttäjien puoleen maantieteellisten esteiden vuoksi. Koska hyvät palveluntarjoajat tarjoavat laajan valikoiman VPN -palvelimia, useimmissa tapauksissa on mahdollista ohittaa nämä lohkot muutamalla nopealla hiiren napsautuksella. Todella hyvällä VPN: llä pitäisi olla vähän haittoja, koska ne on suunniteltu alusta alkaen aiheuttamaan mahdollisimman vähän ongelmia. Ne, jotka käyttävät ilmaista VPN: ää, voivat valitettavasti joskus joutua ongelmiin tietoturvan suhteen, koska VPN -palveluntarjoajat, jotka tarjoavat VPN -suojauksensa ilmaiseksi, tekevät usein tämän välittämällä käyttäjätietoja. Lisäksi kaikkien palveluntarjoajien kanssa tapahtuu joskus, että tietyt palvelimet ovat ylikuormitettuja tai estettyjä. Hyvällä VPN: llä näiden lohkojen pitäisi kuitenkin olla vain erittäin lyhyitä, koska palvelintarjontaa seurataan jatkuvasti.

vpn ilmainen saksa

Pysy turvassa tietokoneella

Monet käyttäjät haluavat tietää, voidaanko VPN -ohjelmistoa käyttää myös tietokoneella, ja vastaus on ehdoton kyllä. Tietokoneen VPN voidaan asentaa helposti ja se on yhteensopiva kaikkien yleisten käyttöohjelmistojen kanssa. Tietokoneessa olevaa VPN -ohjelmaa suositellaan myös pelaajille ja kotitoimiston ihmisille, koska se on tärkeä työkalu tietoturvassa.

Pysy turvassa Windowsissa

Tietenkin on olemassa hyviä tarjouksia käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa Windows -tietokoneessa. Jos haluat kokeilla VPN: ää Windowsille ilmaiseksi, voit tehdä sen NordVPN: n kautta. Onko ilmainen VPN yhteensopiva Windows 10: n kanssa? Ehdottomasti.

Pysy turvassa Macissa

Mac -käyttäjillä on myös laaja valikoima VPN -verkkoja, joita voi kokeilla ilmaiseksi. Kauan ovat menneet ajat, jolloin Macintosh syrjäytettiin ohjelmistovalmistajien toimittajana, koska monet ihmiset käyttävät Mac -tuotteita, kuten Macbook Pro, erityisesti ammattialalla. Jos olet huolissasi siitä, että VPN -verkkoja ei voida käyttää Mac -laitteissa, voit rentoutua luottavaisin mielin.

Pysy turvassa älypuhelimellasi

Voiko virtuaalisia yksityisiä verkkoja käyttää myös älypuhelimissa? Koska älypuhelimet näyttävät nykyään jatkuvana kumppanina jokapäiväisessä elämässämme, kysymys on aivan perusteltu. VPN -verkkoa voidaan nyt käyttää myös älypuhelimessa. Kunkin matkapuhelinvalmistajan sovelluskaupasta voi ladata useita ilmaisia ​​ja premium -VPN -verkkoja, jotka toimivat olennaisesti samalla tavalla kuin isot sisarukset kannettavalla tai pöytätietokoneella. Mobiilisovellukset eivät ehdottomasti ole suorituskyvyn ja nopeuden suhteen millään tavalla huonompia kuin tietokoneiden VPN -ohjelmat.

Pysy turvassa Android -laitteellasi

Onko VPN -sovellus saatavana myös Android -laitteille? Tietysti. Android -käyttäjät, jotka haluavat käyttää VPN -älypuhelinta, voivat tarkastella kaikkia saatavilla olevia VPN -sovelluksia Google Play Kaupassa ja ladata ne sieltä normaalisti. VPN -sovellus on usein ilmainen ja antaa käyttäjille mahdollisuuden syöttää käyttäjätietojaan myöhemmin, jos he ovat luoneet tilin. Jos haluat kokeilla NordVPN: ää älypuhelimellasi, voit testata tämän palveluntarjoajan tehokasta Virtual Private Network -tarjousta ilmaiseksi Android -laitteellasi.

Pysy turvassa iOS: ssä

Onko VPN: n käyttö iOS -käyttöjärjestelmän kanssa helppoa ja turvallista? Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on kyllä, ehdottomasti. Aivan kuten VPN -verkot on optimoitu myös Windows -käyttöjärjestelmille, myös verkko -VPN -palvelujen tarjoajat tekevät samoin Macintosh -järjestelmien käyttämälle iOS: lle. Jos käytät MacBookia tai Power Macia surffaamiseen, sinun ei tarvitse huolehtia käyttöohjelmiston yhteensopivuudesta VPN: n kanssa.

VPN haluaa suojata tietokoneesi

Missä maissa voit käyttää VPN: ää??

Valitettavasti VPN -verkkojen käyttöä ja käyttöä on rajoitettu tai jopa kielletty joissakin maissa. Valmistajien innovatiivisen työn ansiosta useimmissa tapauksissa on kuitenkin mahdollista päästä VPN -verkkojen maantieteellisiin lohkoihin ilman ongelmia. Jos etsit VPN: ää käytettäväksi Saksassa, sinun ei tarvitse huolehtia joka tapauksessa, koska virtuaaliset yksityiset verkot eivät ole vain vapaasti saatavilla Saksassa, vaan ne ovat myös täysin laillisia. Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita testaamaan VPN: ää ilmaiseksi tai etsivät palveluntarjoajaa VPN: lle, jota voidaan käyttää myös saksaksi, voivat olla tyytyväisiä, koska tunnetut palveluntarjoajat, kuten NordVPN, tarjoavat luonnollisesti myös palvelujaan saksaksi.

Pitäisikö minun käyttää myös VPN: ää? Joo

Periaatteessa on monia syitä käyttää kiinteää VPN: ää joka päivä, ja hyvin harvat sitä vastaan. Jos olet kiinnostunut oman ja perheesi yksityisyyden suojaamisesta, sinulla on selvä etu verrattuna ihmisiin, joilla ei ole VPN: ää. Virtuaaliset yksityiset verkot ovat erittäin hyödyllinen keino suojella yksityisyyttä Internetissä ja ovat niin helppokäyttöisiä, että lapset voivat käyttää niitä hyvin. VPN -verkot ovat myös loistava tapa ohittaa ärsyttävät maantieteelliset lohkot, joita nyt löytyy Internetin eri kulmista. Olipa kyseessä sarjan viimeisin kausi, jota ei selitettävistä syistä julkaista Saksassa kahteen vuoteen, tai hyödyllinen sovellus, joka on valitettavasti saatavilla vain Aasiassa, VPN on nopein ja mutkaton silta haluttuun sisältöön. . Pitäisikö sinun hankkia VPN? Vastaus on selvä kyllä.