Vanhan kännykän myyminen – näin suojaat ympäristöä ja lompakkoasi

On tosiasia, että pelkästään Saksassa yli 125 miljoonaa käytettyä matkapuhelinta kerää turhaan pölyä kaappeihin ja laatikoihin. Itse asiassa se on tuskin yllättävää, koska kuluttajille tarjotaan jatkuvasti uusia älypuhelinmalleja. Mukavampi muotoilu, innovatiivinen ohjelmisto ja yhä uudemmat toiminnot ovat valittavissa ja houkuttelevat kokeilemaan niitä. Yleensä vaihdat matkapuhelimesi kahden tai kolmen vuoden välein. Useimmissa tapauksissa vanhat laitteet ovat kuitenkin edelleen lähes täysin toimivia. Nämä sopivat erittäin hyvin jatkokäyttöön. Monet kuitenkin aliarvioivat tämän tosiasian ja unohtavat vanhan Myy matkapuhelimesi lehdet. Kerromme sinulle alla, mitkä ovat tällaisen päätöksen tärkeimmät edut ja kuinka helppoa se on.

myydä matkapuhelinympäristöä

Miksi kannattaa myydä vanha matkapuhelin??

Kestävyys ja ympäristönsuojelu ovat tärkeimpiä syitä siihen, ettei älypuhelimia, joita ei enää käytetä, jätetä käyttämättä. Koska matkapuhelimien valmistus kuluttaa paljon sähköä ja vettä, mutta myös lukuisia arvokkaita raaka -aineita. Jotkut yleisimmistä näistä ovat koboltti, tantaali, palladium ja litium sekä jalometallit, kuten kupari, hopea ja kulta. Niiden saaminen liittyy edelleen vakaviin ihmisoikeus- ja ekologisiin ongelmiin erityisesti kehitysmaissa. Jos vanhaa matkapuhelinta käytetään jälleenmyynnin kautta, sen elinkaari pidentyy. Tämä ei ainoastaan ​​minimoi elektroniikkajätettä planeetallamme, vaan myös säästää arvokkaita resursseja.

Vähemmän tärkeitä sinulle ovat tietysti myös taloudelliset syyt matkapuhelimen myyntiin. Erityisesti tunnetut tuotemerkit, kuten hyvässä kunnossa oleva iPhone ja Samsung, voidaan myydä edelleen hyvään hintaan. Tällä tavalla voit esimerkiksi rahoittaa uuden matkapuhelimesi osittain tai hemmotella itseäsi mukavalla vierailulla ravintolassa. Joten kannattaa ehdottomasti myydä vanha älypuhelin sen sijaan, että anna sen kerätä pölyä kaappiin. Ja jos tämä ei ole enää hyvässä kunnossa, se kannattaa ehdottomasti kierrättää ammattimaisesti.

suojella ympäristöä myydä matkapuhelimia

Helpoin ja nopein tapa myydä matkapuhelimesi

Voit tietysti myös yrittää myydä vanhaa matkapuhelintasi tunnetuilla myyntiportaaleilla, kuten eBay ja eBay Classifieds, sekä esimerkiksi Shpockilla tai Kalaydolla. Älypuhelimesi myyminen on paljon turvallisempaa, helpompaa ja nopeampaa hyvin osoittautuneen ostoportaalin avulla. Muutamalla napsautuksella voit myydä käytetyn matkapuhelimesi kiinteään hintaan. Laadukkaat portaalit tarjoavat aina nopean maksun, ilmaisen toimituksen ja nopean käsittelyn. Sinun tarvitsee vain syöttää älypuhelimesi valmistaja, merkki ja malli verkkolomakkeeseen ja kuvata laitteen kunto. Sitten sinulle tarjotaan kiinteä ostohinta – jos hyväksyt sen, kaikki tehdään hyvin nopeasti ja helposti.

myy matkapuhelinvinkkejä tärkeitä

Mitä pitää ottaa huomioon kännykkää myytäessä??

Riippumatta siitä, myytkö älypuhelimesi yksityisesti vai haluatko ostaa portaalin, sinun on ehdottomasti suoritettava seuraavat tärkeät vaiheet etukäteen:

  • Poista henkilötietosi ennen niiden lähettämistä;
  • Poista Google -tilisi;
  • Palauta puhelin tehdasasetuksiin;
  • poista kaikki sovellukset;
  • Poista SD -kortti;
  • Muista avata puhelimesi lukitus.

Kun lähetät, varmista turvallinen pakkaus ja riittävä täyttömateriaali, jotta laitteesi tavoittaa ostajan suojatusti ja huippukunnossa. Muista lisätä lisävarusteita ja mieluiten alkuperäispakkaus. Useimmissa tapauksissa tämä kaikki nostaa ostohintaa.

myydä kännykkää

Johtopäätös:

Älä jätä vanhaa puhelintasi makaamaan. Myy se hyvään hintaan, lahjoita tai kierrätä. Tee jotain hyvää lompakollesi ja ympäristöllesi ja ole tietoinen ja vastuullinen. Ajattele globaalisti ja toimi paikallisesti, koska kaikella on merkitystä ja jokainen meistä voi vaikuttaa kestävyyteen.

vinkkejä matkapuhelimen myyntiin