1 måned gammel baby – vægt, pleje, udvikling og milepæle

I denne artikel vil vi diskutere nogle grundlæggende fakta om den 1 måned gamle baby. 1 måned gammel betyder, at bugten lige er blevet bragt hjem fra hospitalet bare et par dage tidligere. Dette er en af ​​de tidspunkter, hvor barnet kræver intensiv pleje, og hvis du er ny i dette job, vil de fakta, der diskuteres i denne artikel, naturligvis hjælpe dig. Dette er en af ​​de tidspunkter, hvor moderen såvel som resten af ​​familiemedlemmerne bliver virkelig følelsesmæssige, da der er en lille vinkel eller en lille konge, der sover næsten hele dagen foran deres øjne. Der skal træffes mange foranstaltninger, når det kommer til babyens udvikling, mad (fodring), pleje, søvn, legetøj og endda milepæle. Vi vil diskutere en efter en.

1 måned gammel baby

1. måned gammel baby – Vægt, pleje, udvikling & Milepæle:

Lad os se, hvordan vi er i den første måned pasning af nyfødte babyer, og hvad vi skal gøre i hans udvikling på dette stadium.

Vægt (1 måned gammel babyvægt):

Dette er en af ​​de vigtigste ting vedrørende en nyfødt baby. Når barnet er næsten en måned gammel, bør der foretages en vægtkontrol, hvilket betyder, at barnet skal måles, hvis han vejer nok eller ej, eller hvis han eller hun er overvægtig (hvilket kan være et problem senere) og derfor har en fremtidig kost til fast.

Barnet, der for det meste er ammet, får ikke mere end denne grænse, 112-120 gram, hvilket betyder, at barnet vejer 4-7 ounce om ugen. Barnets vægt bør kontrolleres næsten hver uge eller om måneden i de første seks måneder. Månedligt bør barnet veje omkring 1/2 til 1 kilo. Det betyder, at der bør være en stigning på 1/2 til 1 kilogram vægt om måneden. Dette er et af de vigtigste trin, når det kommer til at tage intensiv pleje af barnet og bør følges nøje.

1 måned gammel babypleje:

Nu hvor et nyt medlem er trådt ind i din familie og dit liv, har dit liv sandsynligvis ændret sig meget. Der skal lægges stor vægt på kærlighed og streng adfærd, når det kommer til pasning af den 1 måned gamle baby. Hver dag vil være som en udfordring for dig, da barnet vokser hver eneste dag. Behovet for en 1 måned gammel baby er temmelig grundlæggende, men der kan være en vis uforudsigelighed og usikkerhed i deres adfærd. Du skal være forberedt på alle mulige resultater. En 1 måned gammel baby skal ofte serveres (fodring). De fleste babyer i denne alder sover næsten hele dagen. Der er dog nogle babyer, der viser en anden adfærd, hvor de pludselig vågner med bestemte intervaller. Nu er dit job at sørge for, at barnet får ordentlig søvn, ellers bliver barnet ret let syg, hvis der ikke er ordentlig søvn.

1 måned gammel babyfodring:

Babyen skal fodres mindst 6 gange pr. 24 timer, når den er 1 måned gammel. I løbet af de første 6 måneder bør modermælk være den eneste aftensmad, frokost, middag, morgenmad til barnet. Forsøg ikke at påvirke arvinges fodringsvaner, eller de kan blive forstyrret, og senere vil det resultere i mangel på vækst. Barnet ved, hvor meget den skal drikke, og hvis de er for tidlige, så er det et andet scenario. Dette er et af de vigtigste trin, der skal huskes på, før barnet fodres.

1 måned gammel baby søvn:

Søvn er en af ​​babyens primære krav. Barnet skal have masser af muligheder for at få god søvn. Søvn er det, der får barnet til at vokse faktisk. Et af babyens største behov er søvn på dette stadium. Miljøet skal designes på en sådan måde, at barnet får ordentlig søvn. Værelset skal være fuldstændig lydtæt. Hvis det ikke er muligt, skal alle vinduer og døre være lukkede, så der er nok plads til, at den 1 måned gamle kan trække vejret. Barnet skal placeres ved barnesengen, selvom de er 1 måned gamle for at give dem en effektiv søvntid.

Udvikling (1 måned gammel babyudvikling):

Vægten af ​​barnet stiger temmelig, og det sover også nok. Det betyder, at babyen udvikler sig uden noget dårligt tegn i udviklingen. Hvis barnet af en eller anden grund ikke vejer ordentligt, er det nødvendigt, at legetøjet konsulterer en professionel.

På nuværende tidspunkt vil barnet være i stand til at identificere moderen og vil også være i stand til at bevæge sig og lukke og åbne øjnene. Dette er en af ​​de mest grundlæggende udvikling, som den 1 måned gamle baby skal igennem. Barnet vil nu vide om vigtigheden af ​​at trække vejret, selvom det ikke kender til udtrykket. Barnet reagerer også på din blide og venlige opførsel. Reaktionstiden vil variere fra baby til baby.

1 måned gammel baby mad, legetøj og milepæle:

Leg og interaktion er et af babyens grundlæggende behov på dette tidspunkt. Legetøj, der vil være egnet til barnet at holde i hånden, bør købes. Babymad inkluderer mors modermælk og hvis andet anbefales lægen.

Babyens udviklingsmæssige milepæle omfatter, identifikation af mennesker, kolik adfærd, alarmerende overordnede om ubehag, passiv og rolig adfærd. Dette er nogle af de grundlæggende tegn, som barnet skal vise for at bevise, at det udvikler sig ordentligt. Disse var nogle af de 1 måned gamle udviklingsmilepæle.

Udover alle disse egenskaber bør barnet opbevares sikkert, skal være udstyret med nok plads til interaktion og leg osv. Barnet bør også undervises i nogle foranstaltninger til egenomsorg. Sammen med barnet skal moren også passe på sig selv.

Hvis du er ivrig efter at vide om babyens forskellige udviklings-, søvn-, fodringskrav, finder du ovenstående artikel lærerig. Hvis du er villig til at passe din baby, og du tilfældigtvis er en første timer, så er du selvfølgelig kommet til det rigtige sted.