1 år gammel baby – vægt, udvikling og milepæle

Nu hvor din baby er blevet 1 år, tillykke med at være forælder i et helt år. Selvom det også kan være en ganske særlig og lærerig oplevelse, er du ikke færdig endnu. Faktisk har du en tendens til at blive ved med at lære indtil slutningen af ​​dit forældreskab. Og det er noget, der aldrig ender. Det siges, at læringen i livet aldrig slutter, og vi bliver ved med at lære noget nyt hver dag, og forældreskabet er ikke anderledes. Selvom du måske er glad for, at du har været i stand til at krydse det afgørende år uden større tilbageslag, er du ikke færdig endnu. Der er mange ting, du skal huske på, fordi din et år gamle baby har brug for mere opmærksomhed nu end nogensinde. Her er et par ting, du skal overveje i detaljer.

1 år gammel baby

1. Foder ham/hende:

At fodre dit barn kan være en sjov tid. Men det vil ikke være lige så sjovt, hvis du skal skubbe maden ind i din babys mund. Det er ikke altid rigtigt at fodre dem hele tiden. Da vi som voksne er vant til tre måltider om dagen, har vi til hensigt at holde dem også op til skemaet. Men de har stadig ikke nået vores timing. Så lad din baby springe et måltid over. Det er helt fint. Men sørg for at give dem maden, når de er sultne. Nu betyder det ikke, at du bliver ved med at tjene, når og når de forlanger det. Kompliceret ret?

Først og fremmest gør det et punkt at få maden frem ved de normale måltider, så de ved, at det er madtid. Tro det eller ej, de vil fornemme det med tiden. De vil vide, hvornår deres fodringstid kommer op. Under alle omstændigheder skal du også sørge for, at de bortset fra de tre måltider også har brug for et par snacks i løbet af dagen. Nu er det en diæt til en etårig baby. Så vær på udkig og hold styr på, hvad der fodres, og hvad der ikke er.

2. Din babys vægt:

En af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, er vægten. Det er den eneste måde, du kan spore, hvor sund din et år gamle baby er. Hvis du finder ham overvægtig, kan du prøve at finde ud af nogle af aktiviteterne for en 1 -årig baby og gøre det med dem og holde dem aktive og følge, hvad din læge siger om kosten. Men hvis du finder din baby undervægtig, så er du ved at få et lille panikanfald. Gå ikke glip af en eneste ting, som din babys læge fortæller dig om vægten. Generelt skal din et år gamle veje en sund 22 pounds, hvis det er en hun og en sund 23 er en han. Så hold vægten i skak og følg op med dine lægebesøg.

3. Søvnens varighed:

Bekymret, hvis din baby sover nok? Du er nødt til at forstå, at din etårige vil blive lidt grim, hvis de ikke får den nødvendige mængde søvn. Selvom det stort set varierer fra barn til barn, sover et barn generelt i næsten 14 timer om dagen ud af de 24 timer. 14 timer opdeles normalt i to luretider i løbet af dagen og en om natten, hvilket normalt er en længere tid. Hvis han/hun er et år gammel, har du ikke noget at bekymre dig om som sådan, da du skal have fundet en rutine. Men hvis du ikke har det, er det nu, der er tid.

Din etårige baby 2

4. Din babys udvikling:

Indtagelse af mad til 1 -årig baby er meget vigtig for vækst- og udviklingsaspektet, der er direkte relateret. Du skal passe på aspekterne ‘diæt til en etårig baby’ for at opfylde kravene. Udviklingen af ​​din baby er høj i løbet af dette år, og hvad du måske venter på at høre hele dit liv, kan bare være, hvad du vil. Hans/hendes første ord. Bliv ikke lav, hvis de ikke trækker en ‘far’ eller en ‘mor’ af. Vær stolt over, hvad din baby er kommet frem til, og at han/hun udvikler sig.

De elsker at udforske. Så slap af med alle de ting, der kan få dig til at fortryde senere. Sørg for, at de også kan vælte, falde og klatre op ad dine skabe og sørge for, at du har nok af aktiviteter, som en 1 -årig baby kan gøre, da de kan vise dig, hvad de er i stand til, og du vil kunne finde ud af mens udviklingsprocessen. Pas også på din babys vaccinationer, og det skal hjælpe dig med at beskytte ham mod de fleste sygdomme.

5. Mad  & Legetøj:

At sikre, at din baby får den regelmæssige nærende kost for en 1 -årig baby, er din højeste prioritet.

Opbevar også legetøjet til en 1 -årig dreng, fordi han har brug for dem mere end nogensinde nu for at udvikle en masse af hans motoriske færdigheder.

6. Din babys milepæle:

Hvis du undrer dig over, hvad din baby ville oprette som milepæle i dette et år, så er du klar til en godbid. Din et år gamle baby klapper måske bare i hænderne for dig. Vær en stolt forælder og klapp også i hænderne for din baby. Det var trods alt hans første klapp. Og for den vigtigste milepæl nogensinde, gør dit praktiske cam klar og pas på de første trin. Du vil også se dem udvikle en sans for humor og grine af det, de synes er sjovt. Så fortsæt og gør dig selv til grin. Og når du er færdig, kan du endda finde dem efterligne dig. Så bliv ved med at se alt dette og for at nyde og fange det første glimt.

Hvis du ikke får nok tid til at holde dig til din et år gamle baby i denne periode, går du glip af det, der måske bare er det bedste år i dit forældreskab nogensinde. De første ord og de første trin er noget, du ikke vil gå glip af som forælder. Sørg derfor for at du er der for at juble og klappe og fælde et par glade tårer med din ægtefælle.