10 måneder gammel baby – vægt, babypleje, udvikling og milepæle

Den 10 måneder gamle baby er meget forskellig fra den ældre eller de yngre. Han eller hun som forskellige sæt krav og har en helt ny adfærd, som naturligvis vil møde med tiden, efterhånden som den udvikler nogle nye vaner. Forhåbentlig tager babyen på i vægt og udvikler nogle nye fodringsvaner med alderen, og der er mange andre forbløffende ændringer i babyen, som naturligvis vil begejstre forældrene.

10 måneder gammel baby - vægt, babypleje, udvikling & amp; milepæle

Den 10 måneder gamle baby vil naturligvis kræve en vis uafhængighed i denne alder. De vil lære betydningen af ​​forskellige kropsdele og vil også gerne lære om de forskellige funktioner i disse kropsdele. Lemmet aktiveres oftere, og de vil falde og græde i deres søgen efter at lære at bruge lemmerne, og det er helt naturligt. Nogle sikkerhedsforanstaltninger skal også vedtages i denne alder, og dette er et af de vigtigste trin i retning af børnepasning.

10 måneder gammel babyvægt og udviklingsaktiviteter:

Lad os nu diskutere nogle af de vigtigste fakta vedrørende babyens vægt, pasning, fodring, udvikling, søvn, mad, milepæle og endda om det legetøj, der kræves til en 10 måneder gammel baby.

10 måneder gammel babyvægt:

Det være sig en dreng eller en pige, babyen vil hurtigt stige i vægt, og det er en af ​​de vigtigste ting, du skal holde styr på. Ifølge læger vil barnet tage på efterfølgende vægt. For at være præcis i denne alder vil barnet veje omkring 7,5-11,2 kg. Dette er standard og sund vejning af en 10 måneder gammel baby. Forældrene bliver nødt til at holde styr på vægten og skal også sørge for, at barnet ikke får ekstra vægt. Hvis barnet ikke matcher den krævede vægtgrænse, er det tid til at konsultere lægen.

10 måneder gammel babypleje:

At passe barnet er en af ​​de vigtigste pligter for mor og far. Barnet bør ikke udsættes for noget, der kan skade det. Barnet skal opbevares i et sådant miljø, som ikke viser sig at være forstyrrende for ham. Barnet skal tages til lægen i tilfælde af urimelige fysiske ændringer eller forstyrrelser (sygdom).

Hvad hudpleje angår, bør barnet kun fugtes med den ideelle fugtighedscreme, som lægen har konsulteret. Barnet bør ikke udsættes for overskydende sollys. Korrekt persienn skal være fastgjort til vinduet for at holde barnet sikkert og fri for næsten alle former for ydre skader. Dette er et af de vigtigste trin, som forældrene bliver nødt til at vedtage af hensyn til barnet. Nogle gange kan overdreven støj være et reelt problem for de dyrebare. Derfor bliver valg af det rigtige babyrum og det rigtige miljø virkelig vigtigt i dette tilfælde.

10 måneder gammel baby søvn:

I denne alder får barnet ofte mindre søvn. Dette sker med næsten hver eneste baby i denne alder. Der er en væsentlig reduktion i søvntimerne, der generelt ligger mellem 2-3 timer. Mindre søvn er lig med mere surhed. Barnet vil græde meget næsten hele dagen, hvis han eller hun får mindre søvn. Der kan også være ændringer i søvntiden. Såsom morgensøvnen kan ske mellem 9-10 om morgenen, efter at barnet vågner virkelig tidligt om morgenen. Barnet vil føle sig træt ret ofte, og trætte tegn kan være et af de vigtigste tegn i denne alder, som forældrene bliver nødt til at finde ud af. En af de mest interessante fakta om de 10 måneder gamle babyer er, at de kan protestere, hvis de ikke har lyst til at sove, og hvis barnepigen eller nogen af ​​forældrene på en eller anden måde tvinger dem til at sove.

10 måneder gammel baby fodring:

Fodring er som et af de vigtigste krav for den 10 måneder gamle baby. En af de vigtigste fødevarer til den 10 måneder gamle baby er mælk. Barnet bør for det meste kun få hjemmelavet mad. Barnet bør ikke forsynes med mad, der ikke er egnet til ham, og som ikke er ordineret af lægen. Kort sagt, eksperimenter ikke med babyen.

Barnet på dette tidspunkt vil helt sikkert prøve at spise helt selv. Dette er et af de vigtigste punkter og fakta, som moderen skal huske på, det vil sige, at barnet vil prøve at spise ting ud af gulvet. Han eller hun vil putte tilfældige ting i munden og identificere det ved at smage det, hvilket ikke kan tillades, da nogle af de ting, der ligger på gulvet, kan vise sig at være giftige. Desuden skal en ting også huskes på, at barnet skal have en vis frihed, så han eller hun også kan få en eller anden sindudvikling.

10 måneder gammel babyudvikling:

Barnet vil kravle i denne alder, og der kan være nogle drastiske ændringer i babyens bevægelse og sover også. Barnet vil også gerne have nogle lemfunktioner. At give barnet den nødvendige plads og god frihed skal være godt for barnet, da det vil give ham eller hende en følelse af uafhængighed, hvilket er nødvendigt i denne alder.

10 måneder gamle babymad og -legetøj & Milepæle:

Den 10 måneder gamle bør kun forsynes med hjemmelavet mad, som diskuteret tidligere. Mælk vil stadig være en af ​​de vigtigste fødevarer til babyen på 10 måneder. Legetøj vil hovedsageligt omfatte læring og musiklegetøj.

Under segmentet milepæle vil barnet forsøge at stoppe, tabe og rulle. Barnet vil kravle meget, og der vil også være nogle lembevægelser. Disse bør være de grundlæggende udviklingsmæssige milepæle i denne alder.

Denne artikel bringer dig nogle af de mest eksklusive og betydningsfulde & relevant information om søvn, mad, udvikling osv. af den 10 måneder gamle baby. De sandsynlige ændringer i babyen diskuteres bredt, så hvis du er en første timer, har du ingen alvorlige problemer.