11 måneder gammel baby – vægt, babypleje, udvikling og milepæle

Huset er nu et muntert sted, og alle omkring har udnyttet din baby med gaver og velsignelser. Du er glad, og du ser din baby udvikle sig. Det første år betyder dog også en masse andre ting. For eksempel kræver han nu forklaringer på alt, hvad han ikke godkender. Han har taget til at flytte sine hænder og ben for at udtrykke modvilje, og du kan endelig se hans personlighed udvikle sig.

11 måneder gammel baby - vægt, babypleje, udvikling & amp; milepæle

11 måneder gamle baby milepæle:

Lad os se ændringerne i vægt, udvikling og pasning af en 11 måneder gammel baby.

1. Vægt:

Et år og din baby er vokset så meget. Det er bogstaveligt talt svært at forestille sig, at der var en gang, hvor han var 1/4 af sin nuværende størrelse. Hvis han kan stå godt, skal du sørge for at registrere hans højde og tage den med til lægen til vurdering. Når han taler om sin vægt, bør han veje omkring 2 kilo mere end sin oprindelige vægt. Du vil måske få en idé om, hvordan væksten udvikler sig. Glem ikke at tage billeder hver måned, så du kan sammenligne dem til sidst og se forskellen selv. En årlig rekord vil let hjælpe dig med at afgøre, om det er dine eller din partners gener, der har mere effekt på din baby.

2. Babypleje:

Selvom din baby ikke kan vente med at udforske, hvad verden har at tilbyde, skal du sørge for, at alt omkring ham er lige så sikkert, som det bliver for en baby at være i nærheden. Du skal få ham til at føle sig beroliget, da nu er den tid, hvor selv det mindste ubehag vil have mange problemer i hans vækstmønster. Kram din baby lejlighedsvis og få ham til at føle sig sikker på sig selv. Sørg for, at du er hans forælder, bliv omkring ham hele tiden. Hold gulvene i dit hus rene, da han foretrækker at kravle mere, da han for nylig har mestret den kunst. Vask hænderne, før han går i seng, da chancerne er store for, at han vil putte dem i munden for at vise, at han er sulten. Han vil endelig begynde at elske sin badetid, så lad ham ikke være uden opsyn i nærheden af ​​en pool eller et badekar. Lad din rygning eller tag den udenfor, da disse ellers øger chancerne for vejrtrækningsproblemer og astma for din baby. Glem ikke at børnesikre dit hjem og lær ham derefter at bruge tingene uafhængigt. Dette vil sikre, at han er mere end bare endnu et vaklende lille barn.

3. Fodring:

Amning i en alder af 11 måneder for din baby er selvfølgelig god, men det er kun amning ikke. Hvis dit barn ikke kan lide at spise anden frugt og grønt, opmuntre ham i stedet for at give op. Han har brug for friske næringsstoffer for at vokse, og at tilbyde ham kopper mælk i stedet for flasker burde være bedre nu. Undgå komælk foreløbig, og tag til brystsugningspumper i stedet. Formelløsninger kan vise sig at være en god mulighed for dig, og du kan altid sikre dig, at der er veltillavede ris, kød og fisk i hans kost. Det skulle hjælpe ham med at vide, hvordan hans fremtidige foderkost vil være, og han kan begynde at vænne sig til det. Der er ingen grund til at gå i panik, hvis han ikke viser interesse for at forkæle sig for andet end modermælk, bare prøv at have din mad foran sig og få gode udtryk for at intrigere ham til at have det, du tilbyder ham.

4. Søvn:

Hans sovemønster i slutningen af ​​11 måneder burde være langt mere defineret. Der bør være to store søvn tid bortset fra natten. Morgentiden er, når din baby ikke viser tegn på kamp og bare sætter sig til ro. Eftermiddagssøvn er, når problemerne kryber ind, og han kan have svært ved at sove på grund af den støj, der er i husstanden. Prøv at arbejde på en tidsplan efter at have lagt mærke til, hvordan han normalt sover. Afhængigt af hans aktiviteter er det tidspunkt, hvor han er træt, når han falder i søvn. Derfor skal du sørge for, at spændet mellem to af hans lur forbliver begivenhedsrigt. Tal med ham og opmuntre ham til at spille, og dermed trætte ham mere, hvilket øger chancerne for at han falder i søvn.

5. Udvikling:

Ved udgangen af ​​den 11. måned vokser din baby stadig og udvikler sit eget sæt færdigheder. Tillad ham at fortsætte i sit eget tempo, mens du tager ham til steder udenfor, så han kan interagere mere. Din baby på dette stadium kan enten være begyndt at gå eller er virkelig tæt på det. Lad ham komme dertil. Hans akademiske potentialer er endnu ikke fastlagt, men det ville være en god idé at tilmelde ham på en legeskole på hans stadium. Han kan nu helt sikkert forstå hele sætninger, selvom hvor meget af det, han følger, er op til hans humør. Du skal være ekstra forsigtig med, hvor høj han er vokset, og hvor meget hans rækkevidde rækker til. Børnesikret i overensstemmelse hermed. Du kan se, hvordan hans ansigtstræk nu ændrer sig, og han har brug for større tøj til at tilpasse sin udviklende krop til. Ændringer i vokal og tonehøjde kan også bemærkes på dette stadium.

6. Madopskrifter og legetøj:

Nu hvor hans kost indeholder flere faste stoffer, skal du sørge for, at uanset hvad du putter i, har alle de vigtige næringsstoffer. En god blanding af mejeri, grøntsager og frugt bør være ideel. Han vil sandsynligvis løbe meget rundt, så sørg for at give ham små snacks for at få ham energi. Tving ham ikke til et måltid, og husk altid at tilføje smag for at få hans smagsløg til at udvikle sig hurtigere.

7. Milepæle:

Det er, når din baby vil inspicere hver person, før den indleder en samtale. Du kan også forvente et sundt tillidsbånd mellem dig og dit barn og din partner. Brug så meget tid som muligt med din lille som du kan.

Nøglen til at opdrage din lille et lykkeligt barn ville være at ikke miste sindet og give ham mulighed for at udforske tingene omkring ham på egen hånd, naturligvis med forsigtighed.