12 måneder gammel baby – vægt, babypleje, udvikling og milepæle

Wow! Din baby er endelig 12 måneder gammel. Så det betyder, at der nu er begyndt at dukke mange ændringer op hos babyen, lokomotivændringer er en af ​​dem. Barnet er nu officielt lille barn, så forvent nogle flere ændringer, når du vænner dig til de nuværende. Babyen er ivrig efter at flytte ud af komfortzonen på dette tidspunkt og vil lære nye ting. Uanset hvad babyen ser omkring sig, er det et stort spørgsmål, og de er altid ivrige efter en effektiv løsning til mental tilfredshed. De vil kravle meget og vil også drømme om at gå.

Måneder gammel baby

Følelsesmæssige følelser vil snart komme til at virke ind, og en af ​​de vigtigste faktorer, der er ansvarlige for de hurtige ændringer af babyer i denne generation, vil være forældrenes og familiemiljøets adfærd, herunder familiemenneskernes adfærd over for babyen. En anden vigtig ændring hos babyen er, at de vil udvikle nye madvaner og genkende fødevarer efter deres farve. De kan røre ved og have en følelse af nostalgi eller gammel tilknytning til det gamle legetøj og tøj (smarte småbørn).

Milepæle for din 12 måneder gamle baby:

Lad os se de vigtige milepæle for din baby efter 12 måneder.

12 måneder gammel babyvægt:

når babyen endelig er 12 måneder gammel, er det nødvendigt at regne babyens vægt. At veje barnet på dette tidspunkt er ekstremt vigtigt. Barnet vejer cirka 7,8 kilo. Barnet må ikke veje over 11,8 kilo, hvilket er maksimum for babyer i denne alder. Hvis der er nogle ændringer i babyens konstante vægtvækst, kan det siges, at det er den tid, du konsulterer en læge.

Barnets vægt er på en eller anden måde udelukkende afhængig af de ting, barnet har spist. Dette inkluderer ikke kun modermælken, da barnet ikke er afhængigt af det i de sidste 6 måneder. De fødevarer, der generelt tæller på dette tidspunkt, er de faste ting, som barnet har spist (ordineret af lægen). Spiseintervaller og mængde er også variable faktorer på dette tidspunkt. En anden vigtig faktor, der har indflydelse på babyens vægt, er kvaliteten af ​​maden, der forbruges af ham eller hende, da kun den rigtige mad af god kvalitet kan få ham til at vokse. Server barnet kun med mærkevarer for at tilbyde ordentlig vækst.

12 måneder gammel babypleje:

Babypleje bliver et virkelig vigtigt spørgsmål nu, hvor baby har nærmet sig tidspunktet for at fejre sin første fødselsdag. Dette kan også være en virkelig vigtig problemstilling for forældrene. Forældrene bør give alle børn faciliteter, der får ham eller hende til at føle, at de yder den ultimative pleje, og babyen bliver automatisk glad. Lad os facetere det! Hvem kan ikke lide gode ting? En anden vigtig faktor, der faktisk er en egenskab ved babyplejen, er babyens sundhedspleje og hudpleje. Barnet skal holdes rent og skal have den rigtige tøjkvalitet, der får ham eller hende til at føle sig godt tilpas.

Et andet vigtigt spørgsmål, når det kommer til pasning af babyer, er, at babyen vil vokse meget hurtigere, end du tror, ​​så ordentlig pleje til at installere de rigtige ting i ham, hvilket betyder at undervise og forkynde ham de rigtige ting som hvordan man skal opføre sig, spise, tale osv. bør vedtages.

12 måneder gammel fodring:

Foder har altid været vigtigt for babyerne, og intet har ændret sig. Barnet får nu flaskefoder og kan forsynes med komælk på dette tidspunkt. Der er dog bestemt komælk, som du ikke vil servere babymaden, der indeholder kemiske formler, der kan være uegnede til barnet. Komælken vil give barnet den rigtige kvalitet og mængde næringsstoffer, der er nødvendige i denne alder af barnet. Barnet vil gerne fodre sig selv i denne alder, og dette bør være tilladt, da det er blevet bevist, at forældre, der tillader barnet at hente sig selv (selvom de bliver beskidte), har også set forbedret sindets funktion og kropsudviklingsresultater.

12 måneder gammel søvn:

Nu hvor barnet er 1 år, vil der være ændringer i søvnplanen. Småbørnene sover generelt cirka 2 gange i dagslys. Dette vil fortsætte, indtil og medmindre barnet er blevet mere to måneder gammelt (dvs. 14 måneder). I hvilepauser tager du en lille lur, da babyen ikke sover længe. Babyen vågner og beder om mad eller underholdning, og så bliver du nødt til at komme på arbejde igen.

12 måneders udvikling:

Udvikling betyder resultater, og hvem kan ikke lide positive resultater? Forældrene (især moderen) har arbejdet hårdt på at holde barnet sundt og også fremme væksten, og endelig vil hårdt arbejde betale sig. Barnet viser nogle nye tegn på helt nye aktiviteter som at bede om at gå meget udendørs og vil også være afhængig af græsset. Denne adfærd er ret almindelig hos næsten alle babyer i denne alder. Der vil være øget bevægelse i hele sengen i søvnig tid, og barnet vil også gerne strejfe rundt i huset (kravle). Denne ændring kan dog variere fra baby til baby. Barnet vil også gennemføre en del hjerneaktivitet, og det vil også være godt for sindsåbningen og lære nye ting.

Mad og legetøj:

Barnet vil generelt blive fodret med faste fødevarer, som lægen har ordineret. Barnet vil bede om legetøj, der er farverigt og kommer med smukke lyde. Lærings- og uddannelseslegetøj vil helt sikkert komme godt med i løbet af denne tid. Sporing af babyernes daglige udvikling kan inkluderes i milepælesegmentet.

Barnet er blevet udsat for hovedelementet i denne artikel, da han eller hun oplever mange ændringer gennem udviklingsforløbet. Barnet er klar til at fejre sin (eller hendes) første fødselsdag, og det er også en præstation for forældrene.