2 måneder gammel baby: Her er nogle ting, du bør vide

: Så det er en måned efter din graviditet. Hvad sker der med din 2 måneder gamle baby? Nå, meget! Når du ser, vil du måske bemærke, at intet virkelig har ændret sig. Din baby udvikler sig imidlertid og bliver et komplet menneske hver eneste dag. Hvis du ikke tror på os, får du her et kig på alt det, du bør vide om dit 2 måneder gamle spædbarn.

Vi har alt dækket, lige fra fodringstræning til babyens vægt og længde. Denne artikel vil være en god guide for dig.

2 måneder gammel baby

2 måneder gammel babyvægt & Længde:

To måneder gammel babyudvikling starter med sin vægt og længde. Vægten på en 2 måneder gammel baby pige skal være 11,3 pund og 2 måneder gammel baby dreng skal være 12,3 pund. Længden af ​​babypigen skal være omkring 22,5 tommer og for drengene omkring 23 tommer. Dog vil babyens vægt og længde variere, og denne variation burde ikke rigtig forstyrre dig.

2 måneder gammel babypleje:

Babypleje er en af ​​de vigtigste ting, der kræves for at få barnet til at vokse. Barnet vil kun vokse, hvis det er passende pleje af ham eller hende. Der vil kun være input på dette stadium. Du vil ikke se et sandsynligt resultat, men du vil stadig have tro på udviklingsprocessen. De første par måneder vil kun være en ensidig affære. Moderen skal beholde troen på processen, da det er sådan det fungerer. Babyens smil vil reducere din stress og motivere til at arbejde mere for at holde barnet glad. Omsorg omfatter også rettidig fodring og brug af ordentlige ting anbefalet af lægen til at bade det og bruge de rigtige lotioner til at fugte barnet.

Dette er et af de vigtigste trin, der skal huskes på, når du er villig til at passe barnet ordentligt. Barnet bør ikke udsættes for for meget sollys og bør ikke opbevares i meget klimaanlæg. Babyens indre organer er meget ømme og svage i løbet af denne tid. De vil vokse ordentligt, hvilket kun fører til et sundt liv for barnet, hvis der tages behørig pleje.

2 måneder gammel baby fodring:

Der er ikke noget mere nærende end modermælken på dette tidspunkt. Barnet vokser, og det vil vise øgede tegn på sult. Gammel baby skal også fodres fra begge bryster. Barnet vil nogle gange kræve fodring natten over, hvilket betyder, at du også vil miste søvn. Nogle af babyerne skal fodres næsten 5-6 timer mellem nætterne.

Hvis barnet har modermælk, skal du fodre mellem hver 2. til 3. time. Hvis barnet fodrer med flaskemælk, skal du fodre hver tredje til fjerde time, cirka fire til fem ounce.

2 måneder gammel baby søvn:

Søvn er et af de mest basale behov hos den 2 måneder gamle baby. Søvnmønstrene vil naturligvis ændre sig. Der er søvndage, og der vil være dage, hvor barnet slet ikke vil sove. I løbet af søvndagene sover barnet dårligt omkring 1-3 timer, og det vil være nok. Hvis barnet ikke får ordentlig søvn, bliver barnet surt. Nogle foranstaltninger skal træffes af forældrene. Værelset skal være ordentligt indrettet, så barnet får ordentlig søvn i disse tider. Der bør ikke udsættes for forstyrrende støj, som kan vække barnet og dermed forårsage en reduktion i søvntimer. Man skal huske, at søvn også er påkrævet for korrekt vækst.

2 måneder gammel babyudvikling:

Her er nogle 2 måneder gamle baby milepæle.

 1. Barnet kan bevæge øjnene og læberne. Det vil nogle gange også smile. Udviklingen er næsten ens hos både drenge og piger.
 2. Der vil også være adfærdsændringer. Barnet vil forsøge at flytte sine lemmer og dette er en af ​​de bedste udviklinger, man kan forvente.
 3. Det modne nervesystem er et af de primære tegn på udvikling af den 2 måneder gamle baby.
 4. Barnet vil nu begynde at savle. Deres spytkirtler udvikler sig på dette tidspunkt, derfor vil savlen være almindelig og rodet.
 5. Sovemønstre ændrer sig. Barnet sover nu fast i 5 til 6 timer.

2 måneder gamle baby milepæle:

Her er nogle 2 måneder gamle baby milepæle, som du kan være vidne til.

 1. Barnet bliver nu stærkere og løfter skuldrene i løbet af maven. Det løfter også hovedet i siddende stilling.
 2. Babyens spark bliver stærkere, og benene retter sig også ud end før.
 3. Han/hun er måske begyndt at suge hans/hendes næver nu.
 4. Han/hun vil også begynde at reagere på alle lyde, du laver.

2 måneder gamle baby sundhedsproblemer og sikkerhed:

Der er nogle ting, du skal passe på.

Det er altid vigtigt at holde barnet trygt og sikkert, når det kommer til korrekt vækst. Barnet bør ikke udsættes for skader, der forårsager elementer såsom skarpe og spidse ting. Barnet skal være omgivet af bomuldspuder, og der skal være ordentlig beskyttelse under søvn, så selvom barnet forsøger at rulle det ikke falder.

2 måneder gammel babyplan og aktiviteter:

Der er ingen fast aktivitet eller tidsplan, som et 2 måneder gammelt spædbarn vil have. Mere eller mindre fodrer, leger og sover de om morgenen. Eftermiddagen handler om at lege, lure, fodre og lege. Aftener handler om lur, fodring, leg, badning. Nætterne vil være fodring, sengetid, fodring, søvn, fodring og igen søvn.

Dette er imidlertid ikke universelt, og du bør heller ikke bedømme din to måneder gamle babyudvikling imod dette. Du skal heller ikke tvinge dem på dette.

2 måneder gammel babypleje:

Tag et kig på noget af den pleje, du skal give videre til din baby.

 1. Overvær din baby, når han/hun græder. De er ikke i stand til at forklare, hvad der er galt og huske, at det kan være alt fra sult til opmærksomhed. Næste gang du ser det græde, skal du give ham/hende al den pleje. Kram, berolig og berolig ham/hende.
 2. Barnets fodringskrav vil stige, og derfor er det vigtigt, at du identificerer babyens 2-måneders vækst med hensyn til deres appetit.
 3. Vær opmærksom på deres søvntider. De sover muligvis længere i deres anden måned. Det vil være nyttigt at se søvnmønsteret for din yngre. Dette hjælper dig med at forstå deres søvncyklus.
 4. Interagere med din lille. Coo sammen med ham/hende og få dem til at smile ofte. Leg med din næse, og du vil se, hvor aktivt han/hun reagerer.

Tips til en 2 måneder gammel baby:

 • Husk at tage ham/hende til en to måneder gammel kontrol.
 • Du skal tale med din læge, hvis du har til hensigt at supplere D-vitamin til en baby på 2 måneder.
 • Fortsæt med vaccinationen, og ved hvornår du skal give hvad.

2 måneder gammel baby mad og legetøj:

Barnet bør stadig være afhængigt af moderens modermælk og kun af noget andet, hvis lægen har anbefalet det. Når det kommer til legetøj, skal barnet forsynes med blødt legetøj og farverige, som vil gøre ham glad på en gang. Så længe milepæle er problemet, vil der være tegn på frivillige reflekser.

Du vil blive ærefrygt for at se nogle af de 2 måneder gamle babyplaner og dens aktiviteter. De kan være meget små, og nogle gange vil disse ændringer gå ubemærket hen. Men hver dag, der går, forbereder din baby sig på at blive en voksen voksen. Brug meget tid, og glem ikke at klikke på billeder med ham/hende!

Ofte stillede spørgsmål & Svar:

Q1. Hvor meget søvn kan en 2 måneder gammel baby have brug for?

Svar: En to måneder gammel baby skal bruge cirka 7 timers søvn, der er delt mellem 3 lure om natten. Nattesøvn bør være omkring 8,5 timer. Det betyder, at hun/han skal bruge 15,5 timers søvn om dagen.

Q2. Kan en 2 måneder gammel baby drikke vand?

Svar: Ingen! modermælken eller formælken er nok til at holde dem hydreret. Medmindre din læge foreslår det, behøver du muligvis ikke at give ham/hende vand.

Q3. Hvorfor kører 2 måneder gammel baby?

Svar: Babyens spytkirtler begynder at udvikle sig, og dermed begynder barnet at savle meget, hvilket også gør rod!