2 år gammel baby – vægt, udvikling og milepæle

Er du klar til at tage det andet år af dit forældreskab i håb om, at du har givet dit barn en fantastisk fødselsdag? Gør dig klar, fordi du er til en sjov tur. Du må virkelig have fået et godt spark ud af det første år og så også det andet år. Nu, da en toårig baby er meget enklere at håndtere end en yngre, er der meget du kan gøre for at lette din tid og energi på forskellige ting og bruge det klogt på dem. Aspekterne ved kost, udvikling osv. Er endnu vigtigere nu, og mere end det er din tilstedeværelse. Intet er det værd, hvis du ikke har tid med din baby.

2 år gammel baby

Foder din baby:

Med stigende alder og tiden går din toårige baby mere og mere uafhængig. Det betyder, at du vil blive udsat for meget afslag og blive afvist mere end ofte. Det er et almindeligt aspekt af hver toårige, og du vil stå over for et stadium, hvor de bliver nøjeregnende med det.

Nu er der måder, du kan lette det på for dig selv og din baby. Du kan prøve at spise sammen som en familie og prøve at spise den samme mad som din baby og gøre det sjovt for ham. At gøre måltiderne underholdende vil drive uklarheden sammen og at have konstante måltider vil hjælpe det endnu mere. Men uanset hvad, så tving ikke dit barn og fyld hans mund med mad og sørg for, at du aldrig tryller eller bestikker ham, da det kan blive en slags vane og forventning. Prøv ikke at tilbyde noget andet, når de ikke spiser. Det vil bare gøre det praktisk for dem, og vigtigst af alt, skal du ikke bekymre dig, hvis din madtid ikke går så godt, som du har planlagt det.

Din toårige baby 1

Din babys vægt:

Normalt skal dit barn under normale omstændigheder veje et sted mellem 22 og 32 pund i tilfælde af en pige og i tilfælde af en dreng, skal det veje mellem 23 og 34 pund. Du skal dog ikke gå i panik, hvis din toårige baby er mere eller mindre end disse tal. Selvom din 2 -årige babyudvikling også er direkte forbundet med madindtaget og aktiviteterne. Lad ham/hende ikke dovne rundt. Faktisk stå op og løb rundt med dit barn og tabe et par kilo og hold dig også sund.

Lur tid:

Din baby har i gennemsnit brug for 12 timers søvn inden for de 24 timer, du har. Det er i orden, hvis du står over for problemer, hvor de ikke er klar til at sove og bliver ved med at skubbe luretid om natten. Det er ret almindeligt. Der er forskellige grunde til, at de modstår deres luretid. En god måde at sikre din baby sover til tiden er imidlertid ved at øge din 2 -årige babys aktiviteter i løbet af dagen.

Har du bemærket, at vi som voksne sover som babyer, når vi alle er trætte fra arbejde? Det samme med børnene. Selvom de har højere energiniveauer end sammenlignet med os, skal du give dem nok aktiviteter og faktisk gøre dem med ham/hende, og de vil sove som søde små tærter om natten. Bortset fra det kan du prøve at give dem en kanin at holde fast i med en fascinerende godnathistorie, og det kan gøres til en vane et stykke tid og vil også give dig en særlig tid med din baby.

2 år gammel babyudvikling

Din toårige baby udvikler nu sine motoriske færdigheder og vil være i stand til at balancere sig selv og hoppe og klatre op ad en trappe ved at bruge måske også en fod eller to. Hun vil være i stand til at klatre over dine vægge og tage noget graffiti til dig, og du skal sørge for, at du ikke går glip af det kunstværk. Faktisk skal du bevare hendes første kunstværk for evigt. Uanset om det er på en væg eller et papir eller dit ansigt. Du vil kunne finde ud af, om han/hun er venstreorienteret eller højreorienteret efter deres hånds præference. De vil også være i stand til at fodre sig selv bedre, og det betyder ikke, at der ikke vil være noget rod. Der vil altid være rod, når de spiser. Så se hende spise alt det op og derefter rydde op efter din yndige lille.

Mad & Legetøj:

At tage sig af dit barns udvikling er ved at sørge for, at du giver dem den rigtige mængde ernæring og sørger for, at det indtages som en afbalanceret kost.

Sørg også for, at de har flere legetøj, som ikke er komplekse. Enkelt legetøj i deres hænder viser dig, hvad de yndige hænder er i stand til. Vent og se.

Din toårige baby 2

Milepæle, du skal passe på:

I denne alder vil du finde dem i stand til at udføre alle de 2 år gamle babyaktiviteter, og du vil finde dem, der gør det meste alene. De etablerer deres uafhængighed og vil også kunne stå på egen hånd og hente genstande. Den mest yndige del af denne alder er, når de begynder at prøve at tale og få dig til at forstå deres behov og ønsker gennem gestus og et par ord, de måske har lært. Du vil også finde dem komme til dig og starte spil som sådan, så du kan lege med dem. Du vil nu også være i stand til at løbe efter dem og også få dem til at køre efter dig med lethed. Hvis alt dette ikke er det værd, hvad er det så??

Mængden af ​​ting, en to år gammel baby kan gøre, vil chokere og forbløffe dig. Men tro aldrig, at de nogensinde vil stoppe med at få brug for dig. At se dem blive uafhængige af de mindste ting kan få dig til at tro, at det er ok, hvis du ikke er der hele tiden for at have tilsyn, men børn er altid afhængige af, at forældrene skal guides og vil altid være det.