15 Enkle og bedste bambus gardin designs med billeder

Gardiner er en integreret del af interiøret i alles hjem. Fås i en lang række materialer og stilarter, hvilket giver dit hus et dragende udtryk. I modsætning til de konventionelle gardiner, der er tilgængelige på markedet, er bambusgardindesignene unikke og smarte at smelte sammen med ethvert huss interiør. Vi leder alle efter nye ting til at pynte op i vores hjem, læs mere for at vide mere om design af bambusgardiner og hvordan det giver dit hus et særpræg.

Bedste bambus gardin designs

Seneste bambus gardin designs i Indien:

Her er vores 15 enkle og moderne bambus gardin designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Tilpassede bambus gardiner:

Tilpassede bambus gardiner

Når du har et hjem med lange glasvinduer, er brugerdefinerede bambus gardin designs den perfekte mulighed. Disse dækker smukt vinduerne og kan tilpasses efter dit behov. I modsætning til de andre enkle bambusgardiner har disse et design øverst, hvilket får dem til at skille sig ud. Disse bambus gardiner glider fra top til bund, hvilket giver dig mulighed for at bruge dem efter din bekvemmelighed.

2. PVC bambus gardin designs:

Pvc bambus gardiner

Brug af PVC bambus gardiner er en af ​​de bedste måder at indarbejde indretning i dit hus, der er naturligt og robust. Det hjælper med at blokere sollys, hvilket delvist giver dit hjem en afslappet, men stilfuld finish. Når de bruges internt, giver disse persienner isolering til dine vinduer, hvilket minimerer vindens intensitet. Du kan placere dem enten i vinduerne i ethvert rum.

3. Bambus gardiner til altan:

Bambus gardiner til altan

Balkonens design af bambusgardin er bredt vandret, hvilket er den eneste forskel mellem dem og vinduesgardiner. Disse gardiner findes i enkelt- eller flerpanelformer, der kan placeres på din altan. Der er tråde til rådighed på disse gardiner, der giver dig kontrol over at skyde gardinet opad og nedad. Disse giver dig en følelse af privatliv uden at blokere lyset helt.

4. Bambus køkkengardiner:

Bambus køkkengardiner

Hvem sagde, at dit køkken ikke har brug for gardiner? Tilføj lidt stil med masser af funktionalitet med disse bambus køkkengardiner. Disse gardiner findes i to dele, en dækker det øvre område af vinduet og et andet dækker det nederste område af vinduet, hvilket efterlader noget åbent mellemrum. Disse gardiner glider glat gennem stængerne, hvilket gør processen med at flytte gardinerne lettere.

5. Bambus terrasse gardiner:

Bambus terrasse gardiner

Hvis du ønsker at dække det udendørs rum, der bruges til rekreative formål, så er bambus terrassegardiner et perfekt valg. Det fungerer som en ideel forlængelse til tagkonstruktioner, hvilket får det til at se ud som en del af ensemblet. Det giver dig beskyttelse mod sol, kraftig vind og regn, hvilket gør din madoplevelse på terrassen behagelig.

6. Bambusperlerede gardiner:

Bambus perlerede gardiner

Bambusperleforhænget ligner ethvert andet gardin, der giver nytten ved at dække dørene til. Disse består af tynde bambusstriber med sorte perler imellem, hvilket får dem til at se unikke ud, men funktionelle. Disse gardiners unikke egenskab er, at de er fastgjort, men adskilt, hvilket giver det en stilfuld finish til dit enkle hjem.

7. Udendørs bambus gardin designs:

Udendørs bambus gardiner

Leder du efter noget, der dækker dit udendørs med en unik charme? Så er disse udendørs bambus gardin designs det rigtige valg. Disse træbambusgardiner findes i foldbare paneler, der hurtigt kan spredes og trækkes tilbage, afhængigt af dit behov. Ringene placeret oven på disse gardiner gør glideprocessen temmelig overskuelig.

8. Gardiner i bambusprint:

Bambus print gardiner

Du kan forbedre de enkle bambus gardin designs med kreative designs, der unikt forskønner dem. Bambus print gardiner er en perfekt tilføjelse, der tilføjer naturlig skønhed til ethvert rum i dit hus. Disse udskrifter er kun egnede, når gardinerne er almindelige og ikke passer til de perlerede eller vævede bambusgardiner.

9. Gardiner i bambusmåtte:

Bambus mat gardiner

Bambusmatte gardiner er en perfekt måde at bruge noget simpelt til at skabe en følelse af smuk finish på ethvert rum. De vandrette linjer af bambus er syet med lodrette linjer, der ikke kun holder måtten sammen, men skaber et unikt look til din dør. Disse gardiner fås i flere farver, som kan bruges efter dine personlige præferencer.

10. Bambus streng gardiner:

Bambus snor gardiner

Ikke alle gardiner bruges til at tildække sollys; disse bambus snor gardiner er en smuk tilføjelse til enhver dør i dit hus, hvilket skaber en følelse af adskillelse mellem to rum. Strengenes hvide og brune farvekombination danner smukke mønstre, når du placerer dem sammen. Disse kan placeres i indgangen eller forbindelsesdørene til ethvert rum i dit hus.

11. Bambus rullende gardiner:

Bambus rullende gardiner

Bambus rullende gardiner er den perfekte mulighed for ekspansive vinduer og hjælper dig med at kontrollere mængden af ​​sollys, du får ind i dit hus. De kommer i paneler med et valg om at rulle op i midten ved hjælp af tråde. Du vil være i stand til at rulle gardinerne helt eller halvt op efter dit behov, hvilket skaber en følelse af skønhed.

12. Bambus mørklægningsgardiner:

Bambus mørklægningsgardiner

Det smukke print af bambus på disse gardiner tilføjer en anden stil til dit værelse, når du vil blokere sollys helt. Disse gardiner giver dig nok lukning og kan let glide, når du vil have lys igennem til dit værelse. Bambus -designgardinerne skiller sig ud i forhold til den enkle farvepalet i rummet rundt omkring.

13. Bambus gardiner til sommer:

Bambus gardiner til sommer

Somre er uudholdelige på grund af den konstante varme og udmattelse, vi står over for. Bambusgardinerne til sommer er tynde og har en oprulningsmekanisme på plads. Disse persienner blokerer næsten sollyset ved at slippe nok ind til at lyse ethvert rum op. Disse gardiner holder dit værelse køligt på en varm sommerdag uden at gøre det mørkt.

14. Vævede bambus gardin designs:

Vævede bambus gardiner

Hvis du ønsker at tilføje en følelse af stil og flair til dit hus, så er vævede bambusgardiner et perfekt valg. I modsætning til de konventionelle gardiner er disse vævede bambusgardiner fremstillet af en kombination af materialer som ægte bambus, jutefibre og græsser. Disse findes i forskellige farvekombinationer, og teksturen varierer på grund af brugen af ​​flere materialer.

15. Vandtætte bambusgardiner:

Vandtætte bambus gardiner

Vandtætte bambus gardin designs spiller en væsentlig rolle i at beskytte dine vinduer og altaner mod den overskydende vandgennemstrømning. Disse blokerer ikke kun sollys, men tilføjer en smuk tekstur til døre og vinduer. Disse gardiners oprulningsmekanisme er den bedste funktion, der lader dig rulle gardinerne op og ned efter dit behov.

Gardiner har altid en afgørende rolle at spille i interiøret i dit hus look. Hvorfor ikke bruge bambus gardin designs, som giver dit hjem en stilfuld og tydelig finish. Med de oplysninger, vi gav i denne artikel om typer og designs, skal du vælge den, der passer til dit interiør og personlige valg. Glem ikke at fortælle os, hvordan denne artikel har hjulpet dig.