15 Seneste og smukke perlerede gardiner til hjemmet

Gardiner findes i forskellige stilarter og former. Der er gardiner, der er lavet med almindeligt bomuldsstof samt silke. Du kan også prøve gardiner med net, blonder, voile osv. Blandt de populære stilarter til gardiner er de perlerede gardiner, der bruges som rumdeler. Disse gardiner er lavet med perlerække. Der bruges ikke stof i disse gardiner, og det får dem til at se lette og luftige ud. Prøv disse perlerede gardiner til dit hjem for at give det et bohemisk udseende.

Bedste perlerede gardiner i forskellige mønstre:

Prøv forskellige perler gardin designs, der passer godt til indretningen i dit værelse.

1. Regndråbe perleret gardin:

Her er et smukt perleforhæng, der ligner en regndråbe. Perlerne, der bruges til dette gardin, har form af regndråber. Farverne på disse perler vælges i regnbuens farver. Dette giver et virkelig flot look til gardinet.

2. Træperleret gardin:

En anden stor indisk stil beaded gardin er dette træ perler gardin. Disse perledørgardiner er perfekte til hjemmet i indisk stil. Hver af perlerne er lavet af rundt træ. Farven er perfekt og ser meget rustik ud. Strengene er placeret tæt på hinanden, så du kan dele et værelse op.

3. buet døråbning perle gardin:

Her er en god måde at dekorere din buede døråbning. Disse krystalperle gardiner er lavet af runde krystaller fordelt jævnt. Enderne på gardinet er udstyret med større krystaller for at give det et komplet udseende. Formen på gardinet er sådan, at det giver en buet kant, der matcher med den buede døråbning.

4. Perlerede gardiner i to størrelser:

Her er et eksempel på et tostørrelsesperleforhæng. Gardinet er lavet af små og store perler i samme farve. Gardinsættet kan indeholde forskellige farver for at give en farverig effekt. Dette gør en flot perler gardin designs.

5. Glasperleforhæng:

Dette gardin i sigøjnerstil er lavet med granatæble og guldperler, der er små i størrelse. Dette får gardinet til at ligne stof selv. Snoregardinerne med perler er gode til vinduer, da det giver en flot udsigt til ydersiden. Du kan også vælge farver, du kan lide.

6. Metalperle gardiner:

Her er et flot perleforhæng i guldfinish, som du kan hænge i din døråbning. Metalfinishen til disse gardiner gør det meget trendy. Du kan også tjekke videoer på nettet for at finde ud af, hvordan du laver perlerede gardiner til dig selv. Disse er lette og tager ikke meget tid.

7. Random Beaded Curtain:

Her er en stor boligindretning i bohemisk stil, som du kan tilføje til dit hjem. Dette er et perleforhæng, der er lavet helt tilfældigt. Der er ikke noget farveskema eller et enkelt valg af perleform. Du kan bruge enhver farve og form til hver perle i gardinet.

8. Dream Catcher Beaded Curtain:

Dette er et af de nyeste trendartikler i designverdenen. Disse er perlerede gardiner, der er lavet af drømmefangere. Toppen af ​​gardinerne er udstyret med dejlige drømmefangere. Strengene fra drømmefangerne er derefter udstyret med perler, der giver farve til værelserne.

9. Abstrakt kunstperlerede gardiner:

Du kan lave disse abstrakte kunstperler med perler som et fantastisk DIY -projekt. De er lavet af farverige perler i enhver form eller design, du vælger. Vælg den stil, du kan lide, og tilføj derefter perlerne til lange strenge. Du kan derefter forbinde strengene for at danne gardinet.

10. Akrylperler med gardiner:

Akrylperler i perler fås i forskellige farver som rød, lilla, blå osv. Du kan vælge at have gardinerne i en enkelt farvetone, eller du kan blande og matche dem efter din smag. Disse gardiner ser også godt ud på lange gange. Du kan selv lave disse akrylgardiner eller købe dem til overkommelige priser.

11. Træformet perleret gardin:

Her er et godt eksempel på træperlerne. Gardinet er lavet af perler, der er lavet af træflis. Perlerne er i form af diamanter og ringe. De grupperes sammen og derefter spændt på wire for at danne gardinerne. Du kan også vælge enhver form, du kan lide.

12. Håndmalede bambusperler:

Her er et køligt bambusperleforhæng, der er håndmalet med et dejligt billede. Du kan have disse bambusgardiner i din dør, så billedet ses perfekt. Billederne, der er håndmalet, kan være symbolske eller bare blomster. Maleriet får gardinet til at se specielt ud.

13. Designer Beaded Curtain:

Vælg disse designerperler med perler til dit hjem for at give det et elegant look. Disse designerperler er spændt sammen i en fantastisk stil. Farverne på perlerne er hvide og guld. Guldperlerne giver også dit hjem et rigt udseende. Du kan vælge enhver form for de perler, du kan lide.

14. Glasblomstperleret gardin:

Her er en unik stil med perleforhæng, der vil se godt ud i ethvert hjem. Perlerne, der bruges her, er lavet af glas og har form af en blomst, en kugle og et blad. Kombinationen af ​​disse former får gardinet til at have en 3D -effekt. Farverne på blomsterne giver det også et flot udtryk.

15. Sea Shells Beaded Curtain:

En dejlig tropisk gardinstil er perleforhænget med muslingeskaller imellem. Disse gardiner har farverige perler samt muslingeskaller imellem dem. Du kan vælge de farver, du kan lide, og give dit hjem en dejlig sej strandeffekt.

Perlerede gardiner giver en god følelse af lethed i et hjem. Disse perler kan være plast, krystal, bambus eller træ. De farver du vælger kan være i overensstemmelse med indretningen i dit hjem. Perlerede gardiner er lavet af perler, der er spændt sammen uden brug af stof. Disse perler kan have én farve eller flere farver sammen. De er meget boheme i stilen.