20 bedste gardinstangdesign med billeder i 2021

Indkøb af gardiner er ofte udfordrende, når vi renoverer vores hjem eller et bestemt rum, og vi har en tendens til at overse permanent hardware som gardinstangdesign. Vi skal vælge den rigtige stangtype i form af farve og størrelse, og robustheden og udseendet er afgørende, da det ikke nytter at hænge dine dyre gardiner og gardiner fra en billig stang, da det med tiden kan bøje sig, hvilket ødelægger det generelle udseende af dine gardiner. Rul ned og udforsk nogle af de bedste muligheder i gardinstænger, der får det bedste frem i dine gardiner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Forskellige typer gardinstænger:

Gardiner skaber en betydelig indvirkning på et rummes generelle udseende; vi lægger stor vægt på farven, designet og materialet, og vi har ofte en tendens til at ignorere den type gardinstænger, der bruges. Vi har forskellige typer gardinstænger, såsom en dobbelt gardinstang, enkelt gardinstang, små og store gardinstænger. Vi skal sikre, at vi vælger den rigtige type hardware for at få gardinernes skønhed frem og krydre rummet, hvilket giver det et elegant udseende.

Seneste gardinstangdesign i Indien:

Her er vores 20 enkle og moderne gardinstangdesigner, som du kan indarbejde for at bringe elegance ind i dit hjem.

1. Dobbelt gardinstænger:

Dobbelt gardinstænger

Denne type hængende gardinstænger består af to parallelle stænger, der tillader en at hænge to sæt gardiner, og stængerne holdes sammen med et beslag. De hjælper også med at give en todimensionel effekt og tilføjer dybde til rummets vindue. Lagdeling af gardiner tilføjer rummets visuelle appel med dobbelt gardinstænger og hjælper også med at filtrere hårdt sollys ud ved at trække et sæt gardiner.

2. Træ gardinstænger:

Gardinstænger af træ

Disse vinduesgardinstænger af træ giver rummet en varm og behagelig følelse og tilføjer et strejf af elegance til ethvert vindue i dit hjem. Gardinstænger er lavet af forskellige slags træ, og nogle af dem er endda lavet af bambus. Træfarven varierer fra lys til mørk og kan tilpasses og fungere godt med rustik indretning, der giver det et hyggeligt miljø.

3. Messing gardinstænger:

Messing gardinstænger

Hvis du vil tilføje glamour til et værelse designet i moderne stil, så er luksus gardinstænger af messing den rigtige løsning, da de ideelt set giver en lys kontrast i et rum fyldt med træmøbler. Farven i messingguld passer til forskellige indretningsstilarter og tilføjer et strejf af storhed. Der findes et utal af designs, og du kan vælge alt fra antik messing til poleret messing for at understrege den æstetiske skønhed i dit værelse.

4. stål gardin stænger:

Stål gardinstænger

Disse enkle gardinstænger lavet af rustfrit stål med sit pæne minimalistiske udseende forbedrer dramatisk udseendet af et værelse og er kendt for sin høje funktionalitet og robusthed. Det er i perfekt harmoni med rummets indretning og de valgte gardiner. Dobbelt stål gardinstang supplerer dit gardin og resulterer i et attraktivt lagdelt look, hvor du kan pynte dine vinduer med kreativitet.

5. Aluminium Curtain Rod Design:

Aluminium gardinstang

Vi kender stængerne i aluminium til gardiner, som vi ofte ser på kontorer og hoteller. Disse stænger er lette og ikke svære at håndtere og installere og fås i en lang række designs og kan specialdesignes. Der er aluminium pulverlakerede gardinstænger med dobbelt gardiner. Disse dobbelt gardin stang designs er holdbare og er revnebestandige tilgængelige til overkommelige priser.

6. Spændingsgardinstænger:

Spændingsgardinstænger

Disse stænger er ofte ideelt placeret som badeforhængsstænger og kan bruges andre steder i vores hjem. Næsten ethvert gardin kan hænges på denne type stang, som er holdbar, rustbestandig og robust. De fås også i en lang række størrelser og hjælper gardiner med at glide let uden besvær. Disse unikke gardinstænger fås i en elegant moderne stil, og spændingen er konsekvent.

7. buet gardin stang design:

Buet gardinstang

Ideelt set er disse nyeste gardinstangdesign velegnede til hjørnevinduer i vores hjem, og at være fleksibel kan tilpasses til at passe i dit vindues form. De passer også til buede vinduer og skaber en dramatisk effekt ved at give det et udtryk af varme og hygge. Man kan vælge denne type gardinstang, da den får den til at se dekorativ og yderst funktionel ud. Disse hjørnegardinstænger fås i en lang række farver og designs og passer til enhver badeværelsesindretning.

8. Justerbar gardinstang:

Justerbar gardinstang

Denne enkelt gardinstang bærer en subtil charme om sig og passer til indretningen i ethvert rum. De er et smart valg og har dekorative finaler med nok plads mellem væggen og vinduet. De tilbyder problemfri installation og er lette at justere og kan hurtigt samles med letforståelige instruktioner. Der er en tidløs elegance om disse stænger, der passer til vinduets størrelse.

9. Corner Curtain Rod Design:

Hjørne Gardinstang

Disse gardinstænger til soveværelser er egnede til at indramme hjørnevinduet i dit soveværelse eller en hvilken som helst anden del af dit hjem og tilbyde en masse anvendelsesområder til dekorative ideer. Hjørngardinstængerne kan forvandle udseendet af et værelse og skabe et hyggeligt udseende. De kan få dit hjem til at se mere avanceret ud end det er og få dine vinduer til at se mere fremtrædende og luftigere ud.

10. Dekorative gardinstænger:

Dekorative gardinstænger

Hvis du vil skænke dit hjem et designerlook, så er dekorative gardinstænger lige hvad du har brug for. Det ændrer udseendet på hele dit værelse, hvilket får det til at se visuelt tiltalende ud. Disse små og store gardinstænger er tilgængelige og en kreativ måde at dekorere værelserne i dit hjem på. Det forbedrer indretningen og temaet i dit hjem med forskellige typer dekorationer i form af runde kugler, vinstokke og blade osv..

11. Bondegård Gardinstænger:

Bondegård Gardinstænger

Hvis du vil opnå et look i et bondehus-tema til dit hjem, har du brug for gardinstænger, der ideelt passer til træmøbler, gulve og paneler parret med matchende gardiner for at forbedre indretningens rustikke udseende. Gardinstængerne skal kunne blandes og smelte sammen med dine møbler problemfrit. Ved at gøre dette kan man med succes opnå et autentisk visuelt udseende.

12. Rustikke gardinstænger:

Rustikke gardinstænger

Dette er en rustik gardinstang lavet med træpinde, et rundt stykke træ, der har et hul boret i det. De kan være lavet af forskellige træsorter, såsom birk, eg, mahogni osv. Og er en DIY gardinstang lavet af træpinde. Hængende gardiner på disse gør det let og behageligt at flytte dem frem og tilbage. Det tilføjer stil til enhver indretningstype og er yderst funktionel og omkostningseffektiv.

13. Tilpassede gardinstænger:

Tilpassede gardinstænger

Dette er en skræddersyet akryl gardinstang, der består af gennemsigtige stænger, der ligner en glas gardinstang og kan bruges til at hænge elegante gardiner. Denne smukke gardinstang er meget robust og frembringer skønheden i dine gardiner og gardiner. Krogene til denne slags stang er, at de er tykke. Tilpassede stænger er praktiske og gavnlige, når du har brug for en gardinstang af en længere længde.

14. Design af PVC -gardinstang:

Pvc gardinstang

Denne enkle gardinstang er en forlængelig PVC gardinstang, hvor en mindre gardinstang kan passe ind i en større stang og justeres derefter. Her passer de to poler ind i hinanden, hvor den mindre kan gå ind i diameteren på den større pol. PVC -rør er lettere i vægt og kan let manøvreres. Dette er en billig måde at hænge dine gardiner på og kræver ikke klipning.

15. Antikke gardinstænger:

Antikke gardinstænger

Hvis du vil tilføje en traditionel charme til dit hjem, tilføjer stue gardinstænger lavet af metaller som messing, kobber med indviklet ornamentik skønheden i dit hjem. Messing gardin stang finials, som set ovenfor, giver en perfekt finish til din sofistikerede indretning og består af smukt udskårne designs, der tilføjer en dekorativ flair til dit hjem.

16. Gardinstænger til børn:

Gardinstænger til børn

Mens vi vælger gardiner, er det lige så vigtigt, at vi vælger den rigtige slags gardinstænger, og børn vil elske at have smarte små gardinstænger. Lyse farvede finaler tilføjer rummets skønhed, når det matches med gardinerne. Finials fås i forskellige former og farver og tilbyder dig en lang række valgmuligheder.

17. Designer gardinstænger:

Designer gardinstænger

Mange kreative dekorative finide ideer giver et designer touch til dit hjem, og disse rækker langt i at skabe et super klassisk visuelt look. Designer gardinstænger fås med krystalfinialer, der kan pynte dit boligareal. Du kan hæve din boligindretning med disse luksus gardinstænger, der giver et udseende af storhed baseret på stil, farve og tema i henhold til indretningen i dit hjem.

18. Moderne gardinstænger:

Moderne gardinstænger

Denne stangs design er ideelt og et perfekt eksempel på en enkel, men elegant, moderne gardinstang. Det er enkelt i design og stærkt og holdbart og giver en stilerklæring til moderne værelser med en indretning baseret på moderne design. Moderne gardinstænger sigter mod at skabe en dramatisk visuel effekt med matchende beslag og er dejlige til at tilføre dybde til et værelse.

19. Pink Curtain Rod Design:

Lyserøde gardinstænger

Denne lyserøde soveværelses gardinstang med glidende bevægelige ringe er ideel til en teenagepigers værelse og er en øjeblikkelig favorit, da det skaber en dramatisk indflydelse på, hvordan rummet ser ud. Dette er en af ​​de farver, der universelt kan lide for en baby pige eller en teenage pige og er et simpelt, men sikkert valg for enhver forælder!

20. Butterfly Curtain Rod Design:

Sommerfugl gardinstang

Dette er et af de mest kreative designs unægtelig elsket af piger, og skønheden i disse delikat udformede sommerfugle kan skabe et nyt look ved første øjekast. Disse krystalfiner er en øjeblikkelig favorit blandt unge piger og fås i mousserende pastelfarver og er et ideelt design til et ungt teenageværelse sammen med plastgardinstænger i lyse farver.

Hvis du planlægger at give dit hjem en tiltrængt opgradering og handler efter gardiner, skal du sørge for at være lige opmærksom på typen gardinstænger. Denne omfattende artikel viser dig detaljeret, hvordan forskellige typer gardinstænger bruges til forskellige stilarter af gardiner. Gardinernes skønhed og designet af dekorative gardinstænger går begge hånd i hånd. Gardinstænger hjælper os med at supplere gardinernes skønhed og tilføjer den generelle æstetiske effekt og skønheden i et værelse. Lad os vide, hvilke gardinstængedesign der passer bedst til dit hjem!