9 bedste og stilfulde sorte gardin designs til hjemmet

Sort er en stedsegrøn farve. Det bliver aldrig gammeldags. Man kan skabe evige designs og mønstre med sorte gardiner. På kombinationstidspunkter blandes den i enhver anden farve. Farven på væggen er generelt hvid hjemme og på arbejdspladsen. Så at have sort gardin på den hvide væg vil blænde udseendet ud. Da sort er mørkt, vil det mørklægge dit værelse. Hele atmosfæren i rummet vil være mørk med sort gardin. Ikke et eneste lag sollys vil kunne komme ind.

Moderne & Storslåede sorte gardiner til husindretning:

Her er vores top 9 sorte gardiner herunder, og vælg din elskede for at få dit værelse til at se smukt ud.

1. Magisk sort gardin:

Når du ser dette sort -hvide gardin, vil du føle, at plastark hænger. Gardinet har skakbrætmønster, der ser magisk og fascinerende ud. Dette sort -hvide gardin er udlægning af hvidt linnedgardin indeni.

2. Sort stribe gardin:

Det er sort -hvidt stribet gardin med vandrette striber. De sorte og hvide farvestriber er arrangeret efter hinanden. Det er et meget blødt gardin med en fantastisk effekt. Den lille har langt stribet gardin på hjørnet af rummet.

3. Sort lagdelt gardin:

Dette sort og sølv gardin har sølv som base og dekoreret med sorte farvelagede striber. Dette sorte vinduesgardin har et tykt stof. Gabet mellem to lagstriber skaber cirkelform.

4. Sort knust gardin:

Det er sort fløjlsgardin i knust funktion. Det er helt almindeligt med boks læg oven på gardinet. Det almindelige sorte gardin bruges til at kulminere den lettere side af rummet. Dette fløjlsgardin har en tyk klud, der er sikker og beskyttende til hjemmet.

5. Guldsorte designgardiner:

Det er brusersort og guldgardin, der bruges til at skjule badeområdet. Det enkle sorte gardin består af smukt gyldent tryk på det. Gulddesign på sort gardin tiltrækker særlig opmærksomhed og gengiver klassisk design.

6. Sort blonder gardin:

Dette sorte gennemsigtige gardin består af sort blonderstof. Blondematerialet er gennemsigtigt. Det sorte blondegardin har kunstnerisk tryk på det, der ser fantastisk ud. Da det er rent, kan man også se ud over vinduet.

7. Sort blomstret gardin:

Dette sort og fløde gardin ser fantastisk ud med cremefarve som bund af gardin. Dette gardin har stort sort blomsterprint med grå blade. Dette duftende gardin vil sprede lugt af blomster i hele rummet.

8. Sort rullegardin:

Det rulles over rødt og sort gardin, der viser swag. Der er to sorte gardiner i midten og et rødt gardin på begge sider. Der er et panel af rødt og sort gardin i trekantet form rullet over hovedgardinet og ser bare fantastisk ud.

9. Sort checkgardin:

Dette sorte vinduesgardin er unikt. Det har sort og hvidt tjekmønster. I midten hænges gardinet lidt over og bindes med sløjfe. Over hovedgardinet en anden lille størrelse valance skabt med hvidt blondestof fastgjort i enden. Denne type gardiner fanger din gæsts opmærksomhed, det giver et klassisk udtryk til din stue.

Sorte gardinpaneler skaber magi, når de hænges derhjemme. Som set ovenfor kan du også oprette forskellige designs gennem sort gardin. Det vil oplyse din hjemmestemning. Som en almindelig farve finder du meget mønster i sort gardin. Det kan endda forvirre dig, hvilket gardindesign du skal vælge.