9 Fantastiske Tab Top Curtain Designs til hus

Tab -topgardin er det, der har fanemønster på gardinet. Fanen på gardinet passerer gennem stangen og bindes med knappen foran. Det er tidskrævende. Du skal knappe alle fanerne i gardinet op for at hænge det ordentligt. For det meste er der knyttet store knapper på tabulatorgardinet for at fremhæve det. Denne fanebladstil er delikat og yderst effektiv.

Betagende & Stilfulde Tab Top Gardiner til boligindretning:

Dekorer dine vinduer med disse smukke Tab Top Curtain Designs. Her får du top 9 fane top gardiner.

1. Kreativt faneblad:

Dette vinduesgardin med faneblad har et kreativt fanedesign. Fanen er bundet op med samme stof. Hele gardinet er usminket og enkelt, men flot fanemønster. Stangen går gennem hullet i fanebladet, og det ser fantastisk ud.

2. Trykt fanetopgardin:

Det er et hvidt fanebord med flotte print på. Det ser ud til at gardinet har et skildpadde som tryk. Gardinstangen er også meget tyk og stærk. Selv væggen ved siden af ​​gardinet har fantastisk grå og hvide striber maling.

3. Farverige Tab Top Gardiner med knapper:

Dette sjældent fundne gardin har fanebord. Fanen af ​​gardin er bundet op med en stor knap. Der er forskellige designs på dette gardin i forskellige farver. Dette farverige gardin fanger alles opmærksomhed og er fantastisk.

4. Flerfarvet Tab Top Gardin:

Det er et enkelt faneblad i et rent gardin i forskellige farver. Der er blå, orange, rød, hvid, grøn og gul gennemsigtig gardin. Alt dette flerfarvede faneblad forhæng er hængt sammen for at give et lyst farvet look og alt dette ser strålende ud.

5. Tab Top Gardinhul:

Det er bagfaneblad i hvid farve. Det øverste område af gardinet viser her, som har et åbent hul. Træstangen passerer gennem dette hvide tabhul. Gardinstoffet er let og tyndt uden tryk.

6. Twisted Tab Top Curtain:

Dette grå faneblad er forsynet med sløjfe ovenpå. Sløjfen, der består af grå blonder, er fastgjort på fanebladet. Gardinet er i mørk og lysegrå farve, hvilket er imponerende. Der er et bredt mørkegråt område på toppen af ​​gardinet.

7. Jute Tab Top Curtain:

Dette hvide fanebord er så smukt og dejligt. Dette hvide stofgardin indeholder blomsterprint af lysere nuance. En flot fugl vises flyvende på gardin. Blomst og blade trykt på hvidt gardin tilføjer duft og ser vidunderligt ud.

8. Kids Tab Top Curtain:

Dette gardin med fladtop er bedst til børneværelset. Fanen på dette almindelige cremegardin er i flerfarvet og har forskellige tryk. Forhænget har halvmånekant og det er for mangefarvet trykt. Det er fantastisk oprettelse af gardin.

9. Unikt Blue Tab Top Curtain:

Det er et unikt trykt tab -blackoutgardin i blå farve. Fanen er i pink checkprint, og forhænget har bilprint på den. Gardinet er lyst og glødende. Denne levende gardinidee ser rig og malerisk ud.

Dette tab -top gardin er let i vægt og søger meget opmærksomhed. Tab top gardiner er fleksible og vidunderlige. Selv stoffet, der bruges til fremstilling af fanebord, er hovedsageligt tyndt. Fanen har et bredt hul, så du behøver ikke bekymre dig om gardinstangens tykkelse. Enhver form for gardinstang vil blive brugt sammen med fanebord.