15 perfekte og bedste Rakhi (Raksha Bandhan) gaveideer til søster i Indien

Rakhi gaver !!!! At fejre en Rakhi er den eneste lejlighed, hvor du kan forære din søster midt i alle ritualer og traditioner. Det gør det virkelig meget vigtigt at sikre, at gaven bliver virkelig speciel. Binding af et bånd af Rakhi var begyndt sin rejse som en relativt almindelig og så en enkel tråd, som søstre ville binde om deres brødres håndled. Og det lover dem livslang beskyttelse på Raksha Bandhans festival. Ordet Raksha Bandhan er et sanskritord, der oversættes til “beskyttelse eller slips

Bedste Rakhi -gaveideer til søstre i Indien:

Lad os finde her med nævnte top 15 bedste Raksha bandhan -gaver til dine søskende.

1. Rakhi -gave til trendy brødre:

Rakhi -gave til trendy brødre

Brødre, der elsker at dyrke sport, de stiler udsagn om nogle trendy gaver, som er så ønskelige i tankerne valget af dine søskende. På samme tid desuden, og derefter dele en række raksha bandhan gaver, der er tilgængelige på markedet. Vælg den gave, der er af god kvalitet og en trendy gavehæmmer på samme tid.

2. Ældre og ædru brødre gaver til Rakhi:

Ældste og ædru brødre gaver til Rakhi

Store brødre som en trendy executive -skjorte vil være gode rakhi -gaver til bror. Vælg trøjen og slet striberne eller ruterne ud efter din brors smag. Dette har meget større betydning i raksha-bandhan, da søskende knytter mange følelser til Rakhi Gaver til vores brødre.

3. Rakhi gaver til gifte brødre:

Rakhi gaver til gifte brødre

Bind et band til din bror og opmuntre dem gennem hver op og ned. Hvis du er så heldig at have sådan en sød søster i dit liv. Så bare rakhi særlig gave til din bror, og lad os gøre glæde for livet i familien.

4. Kid Brothers Rakhi Gaver:

Kid Brothers Rakhi Gaver

Giv din yngre lillebror nogle spil. Eller vælg et legetøjsgaver til raksha bandhan, som de for det meste var yndlings tegneseriefigurer. Og nogle chokolader og andre slikvarer vil blive nydt af dem. Rakhi Gift er ikke bare en anden gave, men en afspejling af søstrene og brødrene.

5. Tilpassede Rakhi gaver:

Tilpassede Rakhi gaver

Fra barndommen viser det stykker, der fanger alle de sjove øjeblikke mellem dig og din bror/søster til den seneste tilføjelse af miniaturen af ​​personlige dyner og tænker den bedste gave til raksha bandhan, hvilket personligt præg, og som altid sætter spor. De var mere tilgængelige med let fejring af raksha bandhan

6. Smart Watch Gaver til Raksha Bandhan:

Smart Watch Gaver til Raksha Bandhan

Tænk, at en dyr gaveindstilling er meget perfekt til dine søstre og brødre. Uanset om de er freaks og fitness eller bare florerer for at nyde at bære et multi -tasking armbåndsur i anledning af rakhi. Vælg de smarte ure til rakshabandhan -gaver, der ser meget professionelle ud og tjener flere formål, og gør livet meget lettere på raksha bandhan.

7. Traditionelle Rakhi -gaver:

Traditionelle Rakhi gaver

Når vi præsenterer en rakhi, vil vi nyde en dejlig lille gave til søster på rakhi om at bruge kvalitetstid, der er meget mere værdier. Nogle af de bedste gaver kan nogen give i anledning af rakshabandhan kan være en gud til faktisk at lave nogle minder med din bror og søster.

8. Åndelige gaver til Raksha Bandhan:

Åndelige gaver til Raksha Bandhan

Åndelige gaver til fejringen af ​​rakhi vil virkelig give lovende hellighed til din elskelige søster. Hun har brug for mange velsignelser og de bedste ønsker siden begyndelsen og fortsætter med at give sin bedste gave til søster på rakhi. Siden begyndelsen og fortsætte med at give sit bedste til et nyt forhold. Send den åndelige gave til din søde søster på denne festlighed.

9. Smykke Rakhi gave til søster:

Smykker Rakhi Gave til søster

Brødre leder du efter dyrebare & varige gaver til din søster. Beslut derefter at købe et fantastisk smykke til hende. Hun kan leve smykker eller andre designerornamenter på bange for raksha bandhan gaver til søster. Til elegant udseende alternativt kan du overveje at købe de fashionable og trendy smykker til din stilfulde søster.

10. Rakshabandhan gave til gifte søstre:

Rakshabandhan gave til gifte søstre

Hvis din søster blev gift, og du planlægger at give en erhvervsgave på grund af rakshabandhan. Så bliv ved med at tænke, og tænk den bedste rakhi -gave til søster. Derefter beslutter vi at vi har en tendens til at vokse op dyb forståelse og kærlighed med søde søstre. Hvis vi er så heldige at have en sød søster i dit liv, skal du få en særlig rakhi -gave til hende.

11. Personlige Rakhi -gaver til søster:

Personlige Rakhi gaver til søster

Der er mange smukke gaveøjeblikke, der fanges i fejringen af ​​Rakshabandhan. Så den bedste mulighed og sandsynligvis den sværeste rakhi gavehæmmer, der giver en bror til hendes søde søster. Den nyskabende idé om at give bror og søster vil være en glæde for dem.

12. Rakhi returgaver til søster:

Rakhi returgaver til søster

Den særlige dag rakshabandhan er den dybe kærlighed og hengivenhed mellem søsteren og brødrene har trods hinanden til deres endeløse argumenter og slagsmål. Den dag, hvor søstrene binder rakhi til sin bror, er en symbolsk gestus for deres døende tro, kærlighed og utallige følelser, søskende gør og vælger den bedste rakhi -gave.

13. Rakhi gaver til baby søster:

Rakhi gaver til baby søster

Den store dag venter mange af brødrene på at fejre rakshandhan med sine små prinser og til gengæld lover broderen at beskytte hende mod modgang og udfordringer i hendes liv. En almindelig af brødre, der bruser disse kærlige søstre med en plan som raksha bandhan gaveideer til at lave dine slik, gør det også til en af ​​de ventede festivalbegivenheder.

14. Rakhi-gave til søster- lykønskningskort:

Rakhi gave til søster- lykønskningskort

Lad dit helt forhold være fra mange år. Lykønskningskort kan være en anden god mulighed for rakhi gaveideer til søster. Skriv alle dine følelser og følelser ned på Rakhi lykønskningskort kan formidle alle dine hjerteønsker til din søster. Det er den bedste måde at huske den smukke tid, som I begge har tilbragt de mange lejligheder sammen gennem årene og årene

15. Chokoladegavehæmmer til Rakshabandhan:

Chokoladegavehæmmer til Rakshabandhan

Piger meget afhængige af chokolade. De virker som de mest klichéagtige gaver, det er ofte tåbeligt. Og lejligheder med raksha bandhan begynder ofte med Cadburys alder, da hun stadig er os for at give en perfekt gavepakke med forskellige chokolader. Desuden vil chokolade rakhi gavehæmmere og den bedste gave til enhver pige føle sig meget glad hele deres liv.

Fejr Happy Raksha Bandhan til alle fra ved de bedste lejligheder, hvilket bringer et sødt smil på alle ansigter. Broderen vender tilbage og tilbyder en gave og lover også at beskytte og passe på hende.