Håndlavede gaver – 30 kreative og bedste ideer til alle lejligheder

Når du arbejder med dine hænder, skaber du skønhed. Disse håndlavede gaver er den bedste måde at sige, at du elsker nogen. Så prøv din hånd med at male, sy eller bare klistre ting for at skabe skønhedsgenstande. Disse kan foræres til kære, venner, ægtemænd, koner eller børn. Håndlavede varer er dejlige, og de viser, hvor meget du har taget problemer. Når du har valgt gaverne fra denne liste herunder, skal du tage dig tid til at skabe den bedste håndlavede gave til dem.

Seneste og unikke håndlavede gaveideer til elsket person:

Lad os se på de 30 bedste håndlavede gaver.

1. Sød gave til alle:

Sød gave til alle - håndlavede gaver

Håndlavede gaver er mest værdifulde, da der er lagt en stor indsats i det. Gaven er pakket ind i håndklæde og bundet med et bånd. Du kan gøre det sødt ved at tilføje øjne og en rød næse. Gevir kan tilføjes ved hjælp af brune rørrensere. Prøv denne julebaserede gaveide, eller du kan endda lave et tema til børn.

2. Håndlavede blyantstativer:

Prøv din hånd med at lave håndlavede blyantstande i forskellige temaer. Disse kan laves ved hjælp af papir og lim. Bånd og øjne kan også tilføjes for mere karakter. Disse håndlavede gaveideer er ikke kun for børn, men også for voksne. Alt du skal gøre er at tænke på temaet og derefter klippe farverigt papir ud.

3. Blomsterdekoration:

En blomstrende monogramdekoration fyldt med blomster er lige hvad du skal lave til din mor eller venner. Denne håndlavede fødselsdagsgave er meget smuk, da den er fyldt med blomster. Alt du behøver er metaludskæringer, der bliver fyldt med skum. Blomsterne kan derefter arrangeres i skummet sammen med blade. Dette fuldender en smuk dekoration.

4. Unikt billedvisning:

Intet siger kærlighed som en håndlavet gave. Denne unikke billedvisning er lavet af slikpinde. Hver slikpind er malet i lyse farver og derefter sat sammen. Du kan tilføje små nips, der fungerer som kroge til billederne. Gør hver af disse skærme farverige og lyse. Skærmene kan også være håndlavede gaver til venner eller børn.

5. Valentinsgave:

Lav en smuk håndlavet gave til din valentine i år. Denne gave er lavet som et monogram af initialen til din valentins navn. Du kan derefter klæbe billeder af din elskede og fylde monogrammet. En separat lysestage kan også foræres med dit billede, der også er dekoreret.

6. Små noter til ham:

Brug en muret krukke og dekorér den med bånd. Skriv derefter flere små kærlighedsnotater til din mand eller kæreste og bind dem i små bundter. Læg disse bundter i krukken, og dette er din håndlavede gave til mænd. De vil elske de små sedler i krukken, der minder dem om de tidspunkter, I har brugt sammen. Hver af noterne skal være erindringer om den tid, du har brugt. Dette gør gaven meget dyrebar og sentimental.

7. Pop -up kort:

Prøv at lave et vidunderligt pop -up kort, der er en af ​​de bedste håndlavede gaver til nogen. Pop -up -kortet er fyldt med billeder og noter til din elskede. Kortet ser enkelt ud, når det er lukket. Men når det åbnes, eksploderer kortet i flere lag. Hvert lag rummer et overraskelsesemne til din elskede. Så du kan klæbe billeder eller hemmelige beskeder til dem. Små sedler i konvolutter ser også søde ud.

8. Håndlavet notesblok:

En god gave at give til unge er en håndlavet journal eller en notesblok. Denne notesblok kan dekoreres med resterende jeansmateriale, der er skåret. Jeansens lomme kan bruges som lomme til penne og skitsepenne. Tilføj små bidder af blomster og bånd for at gøre det smukt som en håndlavet gave til hende. Journalen vil blive brugt til at tilføje små noter.

9. Babygaver:

Du kan lave en kreativ håndlavet gave til babyer, der kan gives som fødselsgaver eller dåbsgaver. Disse er hjerteformede udskæringer, der er dekoreret med baby nips. Du kan male formerne i pink eller blå afhængigt af barnets køn. Denne lille gave er perfekt til forældre til at hænge i babyværelset.

10. Pebble Family Art:

Giv din familie denne lille kreative håndlavede gave, der er lavet med små småsten. Kunstværket er lavet af en familie, der sidder på en bænk og en lille hund. Hver af disse er lavet med tre småsten forbundet til at danne mennesker. Småstenskunsten er derefter dekoreret med akvarel for at danne træet, og der tilføjes faktisk græs til bundlaget.

11. Håndlavet halskæde:

Du kan nemt lave disse dejlige halskæder til dine venner med tråd eller uldgarn. Disse håndlavede gaveartikler er også nyttige og temmelig stilfulde. Disse kan laves med enfarvet garn eller flerfarvet garn. Alt du skal gøre er at sløjfe garnet rundt om kæden og danne sarte led. Halskæden kan også have et sæt øreringe til at følge med.

12. Knap nøglering:

Bare at bruge knapper kan skabe vidunderligt kunstværk. Brug forskellige størrelser knapper med forskellige farver til at danne denne dejlige nøglering til mennesker. Du kan også lave nøglering med enkeltfarvede knapper, men effekten af ​​flerfarven er bare forbløffende. Denne enkle håndlavede gave er også lige til børn og voksne.

13. Pompom Garland:

Enhver fest er ikke komplet uden vægdekoration. Denne pompomkrans er lavet af flere farverige pomponer, der er forbundet med snor. Resultatet er et vidunderligt udvalg af bløde farver, der lyser op i ethvert rum. Dette er en god håndlavet gaveidé til hende eller ham især til jul og feriesæsonen.

14. Babybuket:

Når du giver nogen til en baby-shower, er dette den bedste gave at give. Denne babybuket er lavet af babytøj, der er foldet for at ligne blomster og knopper. Du kan også tilføje et blødt legetøj. Hele gaven er lavet af tøj selv blomsterpotten. Denne farverige gave er perfekt som håndlavede gaveideer til venner.

15. Håndlavede blomsterrammer:

Du kan lave disse blomsterudskæringer, der derefter kan lægges i vaser. Hver af blomsterne kan sidde fast med billeder af familiemedlemmerne. Denne fødselsdagshåndlavede gave er god til bedsteforældre, hvor du kan fylde billederne af familien i vasen. Enhver bedsteforælder vil være meget glad for at have denne dejlige gave, især hvis den er lavet af deres børnebørn.

16. Kaffekopper dækker:

Disse er letstrikkede kaffekopbetræk, som du hurtigt kan strikke og give som håndlavede gaver til søster. Gaven kan bruges sammen med kaffekopper og holder kaffen varm meget længere. De farver, du vælger, afhænger af, hvilke personers yndlingsfarver. Disse kan laves baseret på temaer som jul, fødselsdag osv.

17. Heart Wall Art:

Giv nogen en overraskelse ved at lave en vægkunst for dem. Denne vægkunst er lavet af papirhjerter, der er 3D og røde i farven. Den hvide væg ser fantastisk ud med disse hjerter af forskellig størrelse, der sidder fast i tilfældig rækkefølge. Det komplette billede er betagende. Hjerteformerne skæres af rødt papir og skæres derefter i midten. Denne spalte gør det muligt at folde papiret i en 3D -form.

18. Blondemonogram:

Seje vintage -udseende gaver er en anden vidunderlig stil, der er god til at forære. Dette monogram er malet i dæmpede farver og sidder derefter fast med vidunderlige små stykker blonder. Du kan tilføje blomster, der er lavet af bånd. Dejlige perler og perler tilføjer skønheden i dette stykke. Dette er normalt en gave til en kvinde.

19. Håndlavede notesbøger:

Disse farverige bøger i kunststil er gode til universitetsstuderende og til dine kolleger. Bøgerne er pakket ind i bloktrykt materiale og bundet som et bundt med bånd. Bøgerne er små og kan opbevares i en pose eller lomme. Hver notebook er lavet med miljøvenligt papir.

20. Julepynt:

Disse små skønheder er fantastiske som gaver, da de kan hænges overalt i huset. Julepynten kan opbevares i et sæt eller et enkelt stykke selv. Varerne er nemme at lave med enkle kludstykker, der bruges til at fylde julebillederne op. Den anvendte ramme er almindelig nålearm i små størrelser.

21. Håndlavede tasker:

Giv dine kære disse fantastiske gaver, der er gode til rejser og shopping. Disse miljøvenlige poser kan laves af enkel trykt klud og derefter kontrastfulde posehåndtag. Taskerne er en standardstørrelse, og du kan bruge dem til alle formål. De lyse farver, der bruges i udskrifterne, er bedst som gaver.

22. DIY søvnmasker:

Disse DIY søvnmasker giver skæve gaver til alle i din familie såvel som venner. Søvnmaskerne er lavet af tykt bomuldsmateriale, der derefter kan dekoreres med farvepenne eller stofmaling. Du kan endda brodere maskerne i lyse farver.

23. Manicure sæt:

Giv din kæreste denne dejlige Mason -krukke fyldt med alt det gode til en manicure. Krukken kan mærkes med lyserødt papir. Du kan fylde krukken med neglelakker i forskellige farver. Tilføj en buffer, vatkugler, neglelakfjerner osv. Få krukken til at se attraktiv ud med farverigt papir, der er krøllet op og sat i bunden.

24. Knapur:

Prøv at lave et håndlavet ur til din elskede. Denne lille skønhed er et ur fremstillet af en nåleark. Sløjfen har klud sat i og knapper sidder fast i stedet for urets numre. Urets mekanisme er sat i midten. Uret ser fantastisk ud på enhver væg.

25. Chokolade og vin:

En unik måde at dekorere en simpel vinflaske på er at tilføje chokolade til den. Denne flaskedekoration af ananasform er en god idé. Alt du gør er at pakke vinflasken ind i papir og derefter sætte chokolade på papiret over det hele. Prøv chokoladeindpakket guldpapir for en bedre effekt. Toppen af ​​flasken kan derefter pakkes ind med grønt papir for at give effekten af ​​blade.

26. Bestiksæt:

Dette er en dejlig gave at give til din mor eller kone. Bestiksættet er pakket ind i et bundt med garn. Hver af bestikgenstande er pakket ind i farverigt papir på håndtagene. Du kan endda håndmale disse genstande med lyse farver, der skal være vandtætte. Bestiksættet kan bruges dagligt. Du kan endda indstille at have dem som dekorationsstykker.

27. Håndlavede bogmærker:

Disse bogmærker er vidunderlige at give til bogelskere. Hver af bogmærkerne kan laves unikt med lyse farver. Du kan udskrive baseret på, hvem du giver elementerne til. For børn kan du udskrive tegneserietemaer. For voksne kan du lave abstrakte udskrifter eller blomstermotiver.

28. Farvebånd:

Her er smukke armbånd, som du kan lave til enhver som gave. Armbåndene er malet med lyse farver, og de kan også danne et mønster. Vælg prikker eller farveblok som tema. Armbåndene, du laver, kan være brede eller tynde afhængigt af stilen.

29. Farverige Coasters:

Disse er søde farverige coasters, som du kan lave og give som et sæt til venner og familie. Du kan endda bruge garnerester, der ligger rundt om i huset, til at lave disse små coasters. Farverne i dette tilfælde kan varieres. Ellers kan du prøve et tema og få nogle dejlige farver til at lave coasters.

30. Neglelak krus:

Disse farverige krus er nemme at lave derhjemme med bare vand og neglelak. Alt du behøver er et kar med vand. Du bliver nødt til at tabe en vis mængde neglelak i vandet. Dyp derefter bare dine almindelige hvide krus halvvejs i vandet. Neglelakken sidder fast på krusene, og farven fastgøres.

Disse vidunderlige håndlavede gaver kan nemt gøres derhjemme til en brøkdel af prisen på færdige varer. De håndlavede gaver viser meget mere kærlighed end de købte.