16 bedste frugt- og grøntsagssaft til glødende hud!

Bedste frugt- og grøntsagssaft til glødende hud

Kan du huske det ældgamle citat “Skønhed kommer indefra!”? Dette er så gældende for nutidens generation, der er vant til at spise uren mad. Fedtet, fedtet og sukkerholdig mad kan opbygge toksiner i kroppen og føre til acneudbrud, mørke rande, kedelig og træt hud. Hvad din krop har brug for her, er grundig indre rensning sammen med dit normale hudplejeregime- svaret på dette problem- Frisk frugt og grøntsagssaft til glødende hud.

Juicer er dine bedste venner, når det kommer til at opnå en sund og glødende hud. De kan erstatte alle de dyre cremer i verden for at få dig til at se naturligt fejlfri ud. Frugtsaft er næringsrig og absorberer kroppen hurtigt. Imidlertid kan ikke hver juice gøre det samme trick for dig! Hver juice tilbyder en særlig fordel for at imødekomme behovene i din hud. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved juice til glødende hud.

Frugt og grøntsagssaft til glødende hud:

Lad os se de 16 bedste juicer til glødende lys hud.

1. Gulerodssaft til glødende hud:

Gulerodssaft til glødende hud

De mange fordele ved gulerodssaft gør den fremragende til hudpleje. En rig kilde til vitamin A fungerer som en naturlig antioxidant, der kæmper mod de frie radikaler i vores krop, hvilket bremser aldringsprocessen. Det er også kendt for at bekæmpe solskader, reducere pletter, behandle ujævne hudtoner på grund af pigmentering, kurere acne og holde kroppen og huden godt hydreret, så ung og glødende hud let kan opnås. Dette er en af ​​de bedste juicer til glødende lys hud.

 • Bedste tid at forbruge: Tidlig morgen er det bedste tidspunkt at drikke for maksimale fordele.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Ikke mere end 120 ml om dagen.

2. Tomatsaft:

Tomatjuice til glødende hud

Tomatsaft er fyldt med antioxidanter, som er hemmeligheden bag at forblive unge. Det er rigeligt med vitamin C, vitamin A og lykopen, som tilbyder oxidativ beskyttelse. Nogle af dets andre fordele indebærer at reducere brunfarven, krympe store porer for at reducere talgudskillelse i fedtet hud, forebygge og behandle acne samt misfarvning af huden og derved gøre den til den bedste saft til glødende hud. Erstat din morgens te eller kaffe med et glas tomatjuice, og det er det lille, du skal gøre for en glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Et glas tomatjuice tidligt om morgenen. Du kan tilføje en knivspids salt eller honning for at reducere surheden.
 • Anbefalet servering pr. Dag:1 glas.

3. Citronsaft:

Citronsaft

At drikke et glas lime eller citronsaft om morgenen er kendt for at virke magisk til at afgifte kroppen og rense den ud og ud. Dette er en af ​​de forfriskende juicer til glødende hud om sommeren. Pakket med C -vitamin hjælper det med at opbygge kollagen i vores hud, som er ansvarlig for at vedligeholde hudens unge og lyse. Regelmæssigt indtag af citronsaft kan hjælpe med at håndtere acne, kedelig hud, rynker, mørke pletter og er den bedste saft til en lys og glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Citronsaft med honning anbefales at få det første om morgenen.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Ikke mere end 1 glas, da det kan føre til maveproblemer.

4. Appelsinjuice:

Appelsinjuice

Ligesom citroner er appelsiner også rige på C -vitamin, som hjælper med at slippe af med toksiner, hvilket resulterer i forbedret hudtekstur og klar hud. At drikke et glas appelsinsaft regelmæssigt vil også holde andre hudlidelser i skak. Dette er en ekstremt fugtgivende saft og kan holde din hud fri for tørhed, revner og flakhed. Appelsiner er rige på citronsyre og kan hjælpe med at bremse hudens ældning og er den bedste saft til glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Tages bedst tidligt om morgenen eller før måltiderne.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Man kan have 2 glas appelsinjuice om dagen.

5. Agurkesaft til lys hud:

Agurkesaft til lys hud

Udskift den kedelige, livløse hud med en fantastisk glødende hud, bare med et rent glas frisk agurkesaft. Det høje vandindhold i agurk sikrer, at din krop skylles for alle toksiner, og huden forbliver hydreret. De store mængder vitaminer som K, C, B-6, Magnesium og Calcium kan hjælpe dig med at få en smuk glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Du kan få agurkjuice tidligt om morgenen for bedre absorption.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Da den er en kaloriefattig drink, kan den spises cirka 2-3 gange om dagen.

6. Sød limejuice:

Sød limejuice

Sød lime eller Mosambi juice har en høj næringsværdi, som spiller en væsentlig rolle i hudpleje. Populær frugtsaft i subkontinentet i Indien og er rig på vitamin C. Det er en vidunderlig hudtonik, der er kendt for at helbrede tør og ru hud, rense blodet og afgifte kroppen og slippe af med acne, pletter og mørke pletter , som alle giver plads til glat og strålende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Mosambi juice er bedst at have tidligt om morgenen for at hjælpe med intern rensning eller før din træning.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Ikke mere end 2 gange om dagen.

7. Granatæblejuice til hudens sundhed:

Granatæblejuice til hudens sundhed

Granatæbler er et kraftfuldt skønhedsværk, og hudpleje og et dagligt glas frisk granatæblejuice kan endda udføre et mirakel på huden, der kan synes at være uden reparation. Den er rig på vitamin C og K og har anti-aging egenskaber, der hjælper med cellefornyelse. Det renser også blodet og giver en naturlig glød til din bløde, smidige hud. Dette er en anden ideel juice til glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Bedst havde tidligt om morgenen for maksimale fordele.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Man kan have 1-2 glas granatæblejuice om dagen.

8. Æblejuice:

Æblejuice:

Æblejuice er den ideelle hudfoder til naturligt glødende hud. Antioxidanterne i frugten bremser for tidlig ældning og dannelsen af ​​rynker, så din hud forbliver blød og smidig i lang tid fremover. Rå æblejuice er fyldt med C -vitamin og kan fremme en ren og glødende hud sammen med at forbedre din huds tekstur. Dette er den bedste juice til en sund glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Æblejuice spises bedst på tom mave eller lige før måltiderne.
 • Anbefalet servering pr. Dag: Ikke mere end 2 glas æblejuice om dagen.

9. Druesaft:

Drue saftDe forskellige sundheds- og hudpleje -fordele ved druer og saften deraf kan tilskrives dens betydelige mængde antioxidantegenskaber, som vides at være en kur mod acne. Druesaft, som er en af ​​de bedste juicer til glødende hud om vinteren, er også fyldt med C -vitamin, som er den vigtige information om kollagen. Dette hjælper med at bremse aldringsprocessen af ​​din hud og er den bedste frugtsaft til glødende hud. Nyd druernes sødme i et glas frisk juice og oplev underværkerne ved dens virkning på din hud.

 • Bedste tid at forbruge: Druesaft er bedst at have om morgenen eller sammen med måltider.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 glas druesaft om dagen anbefales.

10. Rødbedesaft:

Rødbedesaft

Den bedste grøntsagssaft er rødbedejuice til glødende hud, der indeholder godhed af vitamin A, C, K. Fyldt med et rigt jernindhold og kalium, og det er kendt for at reducere mærker, skavanker og andre ufuldkommenheder på din hud. Rødbedesaft er en af ​​de bedste grøntsagssaft til glødende hud, da det hjælper med at lette huden og giver en lyserød glød.

 • Bedste tid at forbruge: Rødbedesaft er bedst at have mellem måltiderne.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 glas rødbedesaft om dagen.

11. Spinatjuice:

Spinatjuice

Også kendt som grøn juice, er spinatsaft fyldt med næringsstoffer til sund, glødende hud. Den har store mængder A- og C-vitamin, som vides at lette din hudfarve og forbedre hudfarve sammen med at tilbyde antioxidantbeskyttelse. Spinatjuice indtages som en måltidserstatningsdrink på grund af de rigelige mængder vitaminer og mineraler.

 • Bedste tid at forbruge: Spinatjuice spises bedst mellem måltiderne eller som måltidserstatning.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 glas spinatjuice om dagen.

12. Baby majssaft:

Baby majssaft

Lyder nyt? Nå, babymajs er en rig kilde til brændværdi. Vitamin A og C i babymajs holder din hud smidig og fungerer som et hjælpemiddel til en lys og glødende hud. Den er rig på antioxidanter og hjælper din hud med at håndtere oxidativ stress. Dette er en af ​​de unikke grøntsagsjuicer, som kan hjælpe med at fremme en sund, glødende hud.

 • Bedste tid at forbruge: Man kan have baby majssaft mellem måltiderne eller som måltidserstatning.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 glas baby majssaft om dagen.

13. Broccoli Juice:

Broccoli juice

Dette er en anden hudblegende juice at drikke, der giver huden tilstrækkelige næringsstoffer. Det er en rig kilde til C -vitamin, en der er nødvendig for din hud, hvilket gør den til den bedste saft til hudblegning. En forbindelse kaldet Lutein, der findes i Broccoli, er en kraftfuld antioxidant, der forhindrer din hud i at blive tør, rynker og ældning.

 • Bedste tid at forbruge: Broccoli juice er bedst at have som et måltid i sig selv.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 glas broccolisaft om dagen.

14. Salat, mynte og agurk magi:

Salat, mynte og agurk magi til glødende hud

Den mest traditionelle grønne saft er agurkesaft til lys hud. Agurk hjælper med at holde din hud hydreret. De tre ingredienser tilsammen vides at holde din hud smidig og hjælpe med at gløde på grund af de store mængder C -vitamin, A og K. Blend 3 agurker sammen med en håndfuld mynteblade og salat med en halv kop vand og 2 spiseskefulde citronsaft. god fornøjelse!

 • Bedste tid at forbruge: Denne mirakelsaft til glødende hud er bedst at få før morgenmaden for maksimal absorption.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 højt glas om dagen.

15. Sød kartoffel spinat og ingefærjuice til ansigtsglød:

Sød kartoffel spinat og ingefærjuice til ansigtsglød

Hvor ofte har du lavet noget lige ud af en sød kartoffel? Nå, du kan prøve denne saft til ansigtsglød. Det forsyner din hud med alle de essentielle næringsstoffer og er en kraftfuld juice. Kartoffelkødet er rigt på betacaroten, der er fyldt med antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber. De er kendt for at beskytte dine celler mod oxidativ stress.

 • Bedste tid at forbruge: Bedst havde før måltider, helst i løbet af dagen.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 4 til 5 ounce saft om dagen.

16. Papaya Juice:

Papaya juice

Få din hud baby blød med denne hudblegende saft. Papaya juice er kendt for at gøre din hud sund indefra. Papainenzymet i Papaya -saften kan rense huden indefra og skylle toksiner og urenheder ud. Dette er en af ​​de mest foretrukne frugtsaft, der har vist sig at gå meget godt for huden.

 • Bedste tid at forbruge: Drik det tidligt om morgenen for de bedste fordele.
 • Anbefalet servering pr. Dag: 1 glas Papaya juice om dagen.

Yderligere tips om saft til glødende hud:

Hvis du ønsker at prale med en smuk, naturligt glødende hud, kan du tjekke disse tips herunder:

 • Juicer spises bedst på tom mave for maksimal absorption og bedre fordele.
 • Undgå at tilsætte sukker eller salt i saftene. Hvis du vil dæmpe surheden, skal du tilføje en knivspids pink salt eller honning.
 • Ved at blande forskellige juicer kan du nyde den maksimale godhed af hver frugt på én gang. Sørg for at tjekke for allergier.
 • Den bedste måde at beholde fiber i juicerne på er at servere den uden at belaste væsken.
 • Sørg for at gå til koldpresset juice for at bevare fuldstændig ernæring.
 • Undgå dåsejuice og vælg friske, hjemmelavede drikkevarer.

Frugt og grønt er naturens bedste gave til menneskeheden. Indtagelse af dem regelmæssigt i anbefalede mængder kan reducere eller eliminere behovet for afhængighed af kosmetik. Hvis du tror, ​​du kan dække dit ansigt med makeup, skal du huske en ting! Hver kunstner har brug for et rent lærred at arbejde på, og det gælder også for dit ansigt. Med disse juicer er vi sikre på, at du vil sige farvel til dine skjulere og highlightere, for hvem har brug for dem, når din hud allerede lyser! Så folkens! Lad os vide, hvilken af ​​disse juicer til glødende hud der er din favorit.