Hvordan man laver blomstermaske derhjemme til glødende hud?

Ansigtspakker er hudplejeprodukter, der bruges til at lysne huden op for at gøre den smukkere. Der er forskellige ansigtsmasker med blomster, der kan bruges af damer og piger i alle aldre til at se smuk ud. Der findes en række forskellige produkter på markedet, og mange ansigtspakninger kan fremstilles ved hjælp af naturlige ingredienser. Du vil blive overrasket over at vide, at blomster er dem, hvorigennem man kan forberede ansigtspakker og ansigtsmasker. Nu behøver du ikke bruge disse kemiske produkter, da der er naturlige ingredienser til at forberede blomster ansigtsmaske typer produkter i dit hjem selv.

ansigtsmaske med blomster

Sådan laver du Flower Face Pack derhjemme:

Lad os se på nogle blomster ansigtspakker til din glødende hud,

1. Ansigtspakke med rosenblomst:

Ansigtspakke med rosenblomst

Denne ansigtspakke med rosenblomst forbedrer huden og gør den lysere. Det giver en lys og glødende hud. Dens pulverform hjælper med at lave ansigtspakken.

Metode / Sådan ansøger du / Hvor ofte skal du gøre dette?

Tag først rosenblade og lav den i pulverform, tilsæt derefter mælk og hvedeflager til det, og lav derefter en pasta af dem efter at have blandet alle disse ting og påfør det i ansigtet. Vent i 10-15 minutter, og efter tørring vaskes ansigtet med vand. Til lysere hud skal du bruge dette 2 gange om ugen.

Hvorfor virker dette: Det hjælper med at fjerne urenheder fra din hud og gør det lysere.

Advarsel: Hvis denne blomster ansigtsmaske forårsager hudirritation, skal du vaske den med vand.

Fordele: Det er den bedste blomster ansigtspakke til glødende hud og også meget let at lave og har ingen bivirkninger.

2. Hibiscus Flower Face Pack:

Hibiscus Flower Face Pack

Denne hibiscusblomst til ansigtet har mange skønhedsfordele. Det hjælper med at forhindre hudskader og reparerer det og gør huden yngre. Det er fremragende til alle hudtyper.

Metode / Sådan ansøger du / Hvor ofte skal du gøre dette?

Tilsæt først geranium- og hibiscusbladet til de brune ris og tilsæt et par dråber E -vitaminrig olie og form en pasta. Påfør det på ansigtet og vent i 10-15 minutter, og efter at det er tørret, skyll ansigtet med vand. Brug dette 1 gange om ugen til at fjerne bumser og urenheder.

Hvorfor virker dette:

Det hjælper med at fjerne urenheder fra din hud og gør det lysere.

Advarsel:

Hvis det forårsager hudirritation, skal du vaske det med vand.

Fordele:

Det er meget let at lave og har ingen bivirkninger.

3. Lotus Flower Face Pack:

Lotus Flower Face Pack

Lotus indeholder linolsyre sammen med mange mineraler, der hjælper huden med at blive lysere. Denne ansigtspakke med lotusblomst hjælper med at fjerne hudorme og får huden til at lyse.

Metode / Sådan ansøger du / Hvor ofte skal du gøre dette?

Tag først bladene af lotusblomst og tøm vandet fra det og derefter efter at have lavet en pasta af det. Brug den derefter som en ansigtspakke. Herefter påføres det på dit ansigt. Vent i 5-10 minutter og lad det tørre. Efter få minutter kan du skylle ansigtet med vand. Tør det af, og så får du en øjeblikkelig lysere hud.

Hvorfor virker dette:

Det hjælper med at fjerne urenheder fra din hud og gør det lysere.

Advarsel:

Hvis det forårsager hudirritation, skal du vaske det med vand.

Fordele:

Det er meget let at lave, har ingen bivirkninger og giver øjeblikkelig retfærdighed.

Så det var forskellige blomster ansigtspakker. De er helt naturlige produkter og har ingen bivirkning. Det er let at bruge og let at lave. Blomster er en af ​​de bedste ingredienser til at fjerne urenhed naturligt og gøre huden lysere. Blomster indeholder rige værdifulde olier, der gør huden glat og næret.