GM Diet Non Veg: működik? Hogyan csináljam?

A GM-diéta vagy az Általános motoros étrend egy hétnapos diétás program, amelynek középpontjában a természetes, körülbelül 10–17 kilós fogyás áll. Ennek a tervnek az alapgondolata a gyümölcsökből, zöldségekből és tejtermékekből származó tápanyagok felszívása az egészségügyi előnyök javítása érdekében. A vegetáriánus ételek mellett a nem vegetáriánusok GM-étrendje jóval több húst is tartalmaz. A hús fontos fehérjeforrás, amely szükséges a test építéséhez. Tehát nézzük meg, hogyan profitálhat a GM-diéta nem zöldséges tervéből, anélkül, hogy veszélyeztetné vágyait.!

Mi a nem növényi GM étrend?

A GM -diéta első öt napja csak a gyümölcsökre és zöldségekre összpontosít a Tejtermékkel a negyedik napon. Az ötödik napot általában nem vegetáriánusok kedvenc napjának tekintik, beleértve a húst is. A hús mögött meghúzódó ötlet az, hogy az energiát felhalmozott zsírral és szénhidráttal táplálják. Ez segíthet az izomépítésben, ahelyett, hogy súlyot adna a testének.

Míg az eredetileg előírt hús a marhahús, a GM diétás indiai változat nem zöldségterve olyan lehetőségeket tartalmaz, mint a csirke, hal, birka, tojás stb..,

A GM étrend nem növényi terv egészséges?

A GM Non-Veg étrend a fogyáshoz egészséges, ha betartja az adagolási korlátokat. Naponta körülbelül 50-60 gramm fehérjét vehet be. Ennek a mennyiségnek a növelése visszafordíthatja a hatásokat, és több súlyt adhat a testének. Ezenkívül a hús más fűszerekkel együtt gyomor- és egyéb problémákhoz vezethet

Hogyan működik a nem növényi GM étrend?

A 7 napos GM étrend a nem vegetáriánusok számára magas fehérjetartalmú étrend, amely növelheti a szervezet fehérjeforrásait, és extra kalóriákat égethet el. Habár egészséges, a gond az, hogy a fehérje növelheti a húgysav szintjét a szervezetben, amelyet ki lehet öblíteni, ha sok vizet iszunk. Ezenkívül a nyers paradicsom fehérjével együtt semlegesíti ezt a hatást, és stabilan tartja az anyagcserét.

GM diéta nem vegetáriánusok számára:

Íme egy áttekintés a gm étrend nem zöldség hétnapos programjáról. Vessünk egy pillantást rájuk .:

#Első napi étrend:

A gm étrend első napján a banán kivételével mindenféle gyümölcsöt fogyaszthat. Bármilyen mennyiségű gyümölcsöt fogyaszthat, amelyet az első napon megemészthet. Az étrend határozottan azt javasolja, hogy dinnyét, különösen görögdinnyét fogyasszon nagy mennyiségben. Ez növeli annak esélyét, hogy több kalóriát veszítsen az első napon.

#2. napi étrend:

A gm étrend második napján engedélye van mindenféle zöldség fogyasztására, függetlenül attól, hogy főtt vagy nyers. Ha elfelejted az összetett szénhidrátokat, akkor kezdd a napot egy nagy burgonya vajas fogyasztásával. A vajas részt kizárhatja, ha nem felel meg Önnek.

#3. napi étrend:

A gm étrend harmadik napján zöldséget és gyümölcsöt kell kombinálnia. A zöldség és gyümölcs típusa és mennyisége az Ön választása szerint történik. A harmadik napon azonban nem fogyaszthat burgonyát vagy banánt.

#4. napi étrend:

A gm diéta negyedik napján három pohár tejet és nyolc banánt kell bevennie. Ezeket zöldséglevessel fogyaszthatja, korlátozott mennyiségben. Ezeken kívül mást nem szabad fogyasztania.

#5.napos étrend:

A gm diéta ötödik napján halat, csirkét, marhahúst vagy birkahúst ehetsz. Kombinálhatja a húst paradicsommal. Növelnie kell a vízfogyasztást is, hogy kiürítse a húgysavat a szervezetből.

#6.napos étrend:

A gm étrend hatodik napján korlátlan mennyiségű hal, marhahús, csirke vagy birka fogyasztható, más zöldségekkel együtt.

#7.napos étrend:

A gm étrend hetedik vagy utolsó napján megengedett zöldség, gyümölcslé és barna rizs fogyasztása.

Hogyan lehet fenntartani a testsúlyt 7 nap után, nem növényi GM étrend?

A GM -diéta befejezése után meg kell mérnie a BMR -t vagy az alapanyagcsere -értéket, és ennek megfelelően kell kiszámítania a szükséges kalóriákat. Ennek alapján kiválaszthatja a nem vegetáriánus étrendet, amely megfelel az Ön igényeinek. Például, ha alacsony a BMR -je, akkor 1200 kalóriás tervet készíthet. Ha több mint 2000 kalória, akkor választhat egy 1500 kalóriás tervet.

Tippek a súlygyarapodás elkerülésére a nem növényi GM étrend után:

Ne hagyja, hogy fáradságos munkája elfogyjon az ételkényeztetéssel! Kövesse ezeket a tippeket, hogy ellenőrizze súlyát a program után is:

  • A szigorú diétás időszak után ne ugorjon hirtelen a korábbi rutinhoz.
  • Lassan vezesse be az étrendbe az „új” ételeket.
  • Kerülje a magas kalóriatartalmú ételeket, például a sült szemetet, a feldolgozott vagy keményítőtartalmú ételeket.
  • Csökkentse szénhidráttartalmát, és dolgozzon a fehérjebevitelén.
  • Váltson egészséges ételekre, például zöld teára, kávé, tea vagy cukor helyett.
  • Igyon legalább 3-4 liter vizet naponta.
  • Ne hagyja ki a gyakorlatokat.

A Non Veg Gm Diet terv garantáltan pozitív változásokat hoz a szervezetben. Azonban, mint minden diétához, minden odafigyelést és odafigyelést igényel. A jó eredmény érdekében ragaszkodnia kell a tervhez. Még a legkisebb csalási idő sem megengedett a 7 napos időszak alatt. Csak tűzzön gubancot, elérhető célokat, és kezdjen el dolgozni mindegyik megvalósításán – lassan, de biztosan!