GM diéta 4. nap étkezési terv: Fogyás banánnal és tejjel

Jó hírek! Ön a 7 napos GM diéta súlycsökkentő program 4. napján van, ami azt jelenti, hogy közelebb lép a mérföldkőhöz. A mai nap banán és tej fogyasztásáról fog szólni, amire nagyon vágytál a diéta első 3 napján. Csak 2 összetevőből álló diétára fog menni? Lássuk, hogyan néz ki a GM-étrend- 4. nap, valamint a szükséges tervezéssel és előkészítéssel, hogy segítsen simán vitorlázni.

TOC:

Hogyan készítsük fel szervezetünket a GM -diétára 4. nap?

GM diéta 4. nap minta étkezési terv

GM diéta 4. napi gyakorlatok

Elkerülendő élelmiszerek a GM -diéta 4. napján

Miért működik ez?

Hogyan fogja érezni magát a GM -diéta végén 4?

GYIK

Gm diéta 4. nap

Hogyan készítsük fel szervezetünket a GM -diétára – 4. nap ?:

A GM diéta negyedik napja néhány szokatlan étrendet választ a fogyókúrás programhoz! Ma fel kell készítenie a testét egy három összetevőből álló diétára, amely GM diétás levest, banánt és tejet tartalmaz. Nem tud más élelmiszerekbe besurranni, beleértve a gyümölcsöket vagy zöldségeket. Tehát bizonyos értelemben mentálisan fel kell készülnie arra, hogy ragaszkodjon egy kissé „unalmas” étrendhez!

Nem kell azonban aggódnia a test reakciókészsége miatt. Az 1., 2. és 3. nap már felkészítette a váratlan étrendváltozásra. Tehát valószínűleg aktívnak és könnyebbnek érzi magát a 4. napon. Ezenkívül megmenekül az intenzív étkezés előkészületeitől, mivel mindez banánról és tejről szól!

GM diéta – 4. nap mintaétkezési terv:

A 4. napon javasoljuk, hogy készítsen néhány banánt és tejet. Kerülje a teljes zsírtartalmú tejet, és maradjon alacsony zsírtartalmú soványnál. Továbbá, ha vegán, választhat növényi alternatívákat, például zabtejet, szójatejet, mandulatejet stb. Ha banángyűlölő, akkor válassza a szénhidrátban gazdag gyümölcsöket, például mangót, sárgadinnye, kivi.

A program minden más napjához hasonlóan készítsen el jó mennyiségű GM -levest, amelyet el kell fogyasztani a meghatározott élelmiszerek listájával együtt.

Nézzük most a GM -diéta minta 4. napját:

Reggeli:

Kezdje a napot egy vagy két egész banánnal és egy pohár meleg sovány tejjel (vagy vegán tejjel). A banánt is vékonyra szeletelheti, és hozzáadhatja egy tál tejhez, hogy helyettesítse a reggeli gabonapelyhet.

Reggeli harapnivaló:

1 banánt és 1-2 pohár vizet fogyaszthat. Tartsa a harapnivalót könnyűnek és könnyűnek a hasán.

Ebéd:

Készítsen turmixot 1 vagy 2 banánnal és egy pohár tejjel. Vannak, akik inkább olyan ízeket adnak hozzá, mint a kakaópor. Szóval, ezt is kipróbálhatja. Győződjön meg arról, hogy megfelelő mennyiségű italt fogyaszt, hogy kielégítse éhségszintjét. Legyen hozzá egy tál GM diétás leves.

Esti snack:

Binge egy-két banánt, és igyon 1-2 pohár vizet. Próbálja ki a fagyasztott banánfagylaltot is, amelyet két banán lefagyasztásával és sima masszává turmixolással készíthetünk. Ha szükséges, adjunk hozzá tejet, de kerüljük a cukrot.

Vacsora:

Egyél 1-2 banánt és egy pohár meleg tejet. GM diétás levest fogyaszthat, hogy feltöltse az energiaszintet és semlegesítse ízlelőbimbóit.

JEGYZET:

 • A GM Diet 4 indiai változata nem különbözik az eredeti táblázattól, mivel a banán bőségesen elérhető Indiában.
 • Ügyeljen arra, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyon, hogy elkerülje a kiszáradást.
 • Próbálja korlátozni a banánok számát 6 -ra (kicsi) és 4 -re (nagy) (a gyümölcsöket ennek megfelelően ossza szét egész nap)
 • Nem megengedett cukor vagy édesítőszer

GM diéta – 4. napi gyakorlatok:

Mivel a negyedik napon szénhidrátban gazdag étrendet fogyaszt, mérsékelt intenzitású edzéseket végezhet. Kezdje el ütni az edzőtermet, vagy menjen fürgén sétálni, kocogni, jógázni stb. Lélegeztető gyakorlatokat is gyakorolhat a test és a lélek megtisztítására. Nem ajánlott intenzív gyakorlatokat végezni, mivel lehet, hogy szervezete még nem készült fel rá.

A Gm diéta során kerülendő ételek – 4. nap:

Hosszú listája van azokról az élelmiszerekről, amelyekre nemet kell mondani a GM -étrend negyedik napján:

 • Gyümölcsök
 • A GM diétás leveshez nem tartozó zöldségek
 • Teljes tej
 • Gabonafélék
 • Lencse
 • Hüvelyesek
 • Tej, a sovány tej kivételével
 • Tojás
 • Hús
 • Alkohol
 • Cukor, mesterséges édesítőszerek

Miért működik ez?

Szakértők, akik ezt a diétát tervezték, azt állítják, hogy az első 3 nap tele van rostban gazdag ételekkel, amelyek kiüríthetik a méreganyagokat és még a legfontosabb ásványi anyagokat is. Az olyan tápanyagok, mint a nátrium és a kálium elvesznek ebben a méregtelenítési folyamatban, ezért fontos, hogy visszajuttassuk őket a rendszerbe. A 4. napon éppen ezt teszi, ha egész nap banánt fogyaszt. A dúsított tej fogyasztása gyorsan növelheti a szervezet kalcium- és D -vitamin -tartalmát.

Hogyan fogja érezni magát a GM -diéta végén – 4. nap?

Sokan, akik részt vettek a GM -étrendben, úgy vélték, hogy a 4. nap igazi próbatétel a kitartásra. Az egész napos banán- és tejfogyasztást nem könnyű enni, különösen miután megszoktuk az előző nap ízletes gyümölcsöket és sült zöldségeket. Azonban még ne add fel, hiszen az étkezések javulni fognak az elkövetkező napokban, és így a fogyás eredményei is!

Valószínűleg aktívabbnak, energikusabbnak fogod érezni magad ezen a napon. Ez jó jel arra, hogy a szervezet hozzászokik a változáshoz, és jól reagál.

A GM-diéta- 4. nap végére sokkal magabiztosabbnak érzi magát, mint valaha. Biztosak vagyunk benne, hogy izgatottan várjuk a GM -étrend 5. napját, amely igazán „jó” ételeket kínál Önnek. Tehát tartsa egyenletesen a motivációs szintjét, és várja meg az igazi változást a következő napokban!

NYILATKOZAT: Az ebben a cikkben írt tartalom kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, és nem helyettesíti a professzionális orvosi tanácsokat. Mielőtt bármilyen új étrendet kipróbálna, beleértve az ebben a cikkben említetteket is, kérjen tanácsot egy orvostól vagy egy képzett orvostól.

GYIK:

1. Ha megengedett a tej a GM diétán – 4. nap, kávét vagy teát is fogyaszthatok mellé?

Válasz: Nem! A kávé és a tea koffeint tartalmaz, ami zavarhatja az anyagcserét és az emésztést. Tehát kerülje ezt a két italt. Ihat helyette 1-2 csésze gyógyteát vagy lime-levet. Ne adjon hozzá cukrot vagy más édesítőszert.

2. Úgy érzem, mintha író lenne a Gm Diet 4. napján?

Válasz: Vannak, akik azt mondják, hogy az író jól működik a GM -diéta negyedik napján. Csak győződjön meg róla, hogy jól hígítja vízzel. Ne fogyasszon joghurtot vagy túrós készletet teljes zsírtartalmú tejjel. Távolítsa el a zsíros, krémes réteget, hogy csökkentse a felesleges zsírok mennyiségét.

3. A méz megengedett tejjel?

Válasz: Bár a méz természetes édesítőszer, cukrot tartalmaz. Ezért nem lehet az étrend része. Próbálja meg csökkenteni édes vágyait. Ehelyett gondolja át a program lehetséges kimenetelét, hogy elterelje gondolatait.