GM diéta 7. nap: A program utolsó napja

Te vagy a 7. nap! Tegyen egy nagy veregetést a hátára, mivel ma befejezi a 7 napos GM diéta fogyókúrát. Ez az utazás semmiképpen sem könnyű, és nagyfokú kitartást igényel. A program a fizikai átalakuláson kívül az öröm és az elégedettség érzésének megteremtését is célozza a test gondozásában. Tehát értsük meg, hogyan néz ki a GM étrend- 7. nap, a szabályokkal, gyakorlatokkal és az étkezési mintával együtt.

TOC:

Hogyan készítsük fel szervezetünket a GM -diétára 7. nap?

GM diéta 7. nap Mintaétkezési terv

GM diéta 7. napi gyakorlatok

Elkerülendő élelmiszerek a GM -diéta 7. napján

Miért működik ez?

Hogyan fogja érezni magát a GM -diéta végén 7?

GYIK

Hogyan készítsük fel testünket a GM -diétára – 7. nap ?:

Ma már megenheti az összes kedvenc gyümölcsét, zöldségét és rizst, akárcsak a „normális” napokat. Az egyetlen különbség az adag mérete és az ételek csökkentése lesz. Jobb, ha a diéta első 3 napján friss gyümölcsöket és zöldségeket tárol. Az egész gyümölcsökön kívül frissen készített gyümölcslevek fogyasztása is ajánlott a szervezet energizálásához és méregtelenítéséhez.

Csak ne feledje, hogy ne adjon hozzá további cukrot ezekhez a gyümölcslevekhez, és ne mondjon NEM konzerv vagy palackozott gyümölcslevekre.

Gm diéta 7. nap

GM diéta – 7. nap minta étkezési terv:

A GM étrend hetedik napján különféle zöldségeket, gyümölcsleveket és egy -két csésze barna vagy fehér rizst fogyaszthat. Ezzel együtt éhség esetén is fogyaszthatja a GM Diet levest. Kiegyensúlyoznia kell ezeket az ételeket, hogy megfelelő táplálékot kapjon anélkül, hogy nehézséget érezne a gyomorban.

Nézzük meg a GM étrend minta tervét – 7. nap indiai verzió:

Reggeli

Kezdje a napot egy tál barna rizzsel vagy fehér rizzsel. Az ötlet az, hogy a keményítő- és szénhidráttartalmú ételeket a nap első felében tartsuk. Tálaljuk egy tál főtt zöldséggel együtt. A desszert utáni vágyat kielégítse egy -két szelet gyümölccsel.

JEGYZET: Ha nem elégedett azzal a gondolattal, hogy kora reggel rizst fogyaszt, cserélje le egy nehéz adag gyümölccsel, mint a papaya, dinnye, 2-3 pohár vízzel

Reggeli harapnivaló:

Ihat egy csésze bogyót vagy egy pohár gyümölcslevet. Kerülje az olyan kötszerek használatát, mint a tejszín, méz vagy gyümölcsmáz.

Ebéd:

Egy kis tál fehér vagy barna rizs. Rizs palacsintát is fogyaszthat zöldségkeverékkel vagy moong dal csíra salátával. Egyél egy szelet gyümölcsöt, például Guava -t, Muskmelont stb., Hogy kielégítsd édes sóvárgásodat.

Esti snack:

Igyon 1 pohár görögdinnye levét, vagy egy kis adag gyümölcsöt, majd 1-2 pohár vizet.

Vacsora:

A vacsorának nagyon könnyűnek és könnyűnek kell lennie a gyomorban. Tehát maradjon a GM Diet levesnél vagy egy tál zöldségnél és néhány gyümölcsnél. Igyon 2-3 pohár vizet a jobb emésztés érdekében.

JEGYZET:

  • Növelje az általános folyadékbevitelt a jobb emésztés érdekében
  • Próbáljon kísérletezni olyan receptekkel, amelyek fedik ezeket az összetevőket, hogy érdekesebbé tegye az étkezést

GM diéta – 7. napi gyakorlatok:

Mivel „majdnem” rendszeresen diétázik, jól kell gyakorolnia, hogy megszabaduljon a felesleges kalóriáktól. Tartsa meg a 6. nap lendületét, és folytassa ezeket az edzéseket. Enyhén erősítheti a gyakorlatok intenzitását, hogy fittebb és könnyebb legyen. Ha nem vagy edzőteremben járó, akkor legalább vegyen részt valamilyen kardióformán, például tempós gyalogláson, kerékpározáson, tempós sétán stb..

A GM -diétán kerülendő élelmiszerek – 7. nap:

Nézzük most azokat az ételeket, amelyeket kerülni kell a GM -étrend hetedik napján:

  • Gyümölcsök, mint a banán, körte, puding alma stb.
  • Zöldségek, például burgonya, édesburgonya stb.
  • Cukor
  • Olajat vagy vajat több mint 1 evőkanál egész nap
  • Bolti mártások
  • Konzervált gyümölcslevek
  • Hideg italok

Miért működik ez?:

A hetedik diéta magában foglalja a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék egészséges adagokban történő fogyasztását. Ezek a felsorolt ​​élelmiszerek elegendő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, élelmi rostot és más alapvető tápanyagot pumpálhatnak fel, amelyekből a szervezet megfosztott. Ezenkívül ez a diéta utolsó napja, és holnap újraindítja a rutinját. Tehát megfelelő étkezési tervre van szüksége ahhoz, hogy lassan visszaállítsa a testét a helyes útra, ami pontosan a 7. nap diétája lesz az Ön számára!

Hogyan fogja érezni magát a GM -diéta végén – 7. nap ?:

Valószínűleg sikerrel és elégedettséggel fejezi be a napot. Nem könnyű leküzdeni ezeket az akadályokat, és végül megcsináltad, mint egy igazi bajnok! A 7. nap végére egészséges, 4-5 kg-os fogyást észlel*. A derékvonalad karcsúbbnak és feszesebbnek tűnik, mint valaha. Az olyan tünetek, mint a fejfájás, székrekedés, ingerlékenység stb. Eltűnnek, és ehelyett tele leszel energiával.

*Az eredmények személyenként változhatnak.

Szóval srácok! Ezzel lezárhatjuk a GM -étrend 7. napját. Bár a program véget ért, az eredmények fenntartása érdekében a következő napokban az alapvető szabályok, mint például az alacsony kalóriabevitel, a magas vízfogyasztás, gyakorlatok stb. Elkezdted már a diétát? Ha igen, ossza meg velünk tapasztalatait!

NYILATKOZAT: Az ebben a cikkben írt tartalom kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, és nem helyettesíti a professzionális orvosi tanácsokat. Mielőtt bármilyen új étrendet kipróbálna, beleértve az ebben a cikkben említetteket is, kérje ki orvosa vagy képzett orvos tanácsát..

GYIK:

1. Ehetek-e búzát rizs helyett a GM diéta 7. napi tervében??

Válasz: Nem! A GM -étrend tiltja a gluténtartalmú ételek fogyasztását, beleértve a búzát is. Tehát, ha nem szereti a rizst, próbálja helyettesíteni kölesre, quinoára stb. A jobb eredmény érdekében tartsa be az ajánlott adagokat..

2. Rendben van-e újrakezdeni az 1. napot a Gm diéta 7. napja után?

Válasz: Legalább 5-7 napos szünetet kell tartani minden GM-diéta között. A program megismétlése előtt is jobb konzultálni egy táplálkozási szakemberrel, mivel a génmódosított étrend megfosztja a testet sok tápláló ételtől.

3. Miért érzem magam nehéznek vacsora után??

Válasz: Ennek oka a túlzott ételfogyasztás lehet. A vacsorának a nap legkönnyebb ételeinek kell lennie. Tervezze meg a vacsorát este 7 vagy este 8 -ig, ahelyett, hogy túl késő este tolná. Kerülje a magas keményítőtartalmú vagy szénhidrátban gazdag ételeket, és ragaszkodjon a levesekhez, salátákhoz vagy valami nagyon könnyűhez.