Hogyan kell tervezni a GM -diéta 6. napját? Indiai étkezési táblával

A GM diéta 6. napja a 7 napos GM diéta súlycsökkentő program legjobban várt napja. Ez egy törvényes csalás napja, miután az elmúlt öt napban megfosztották kedvenc ételeitől. Ez azt jelenti, hogy végre „igazi ételt” fogyaszthat, amely barna rizst, zöldséget, húst stb. Tartalmaz, és megelégedettségérzetet nyújt. Ezen a napon azonban továbbra is követnie kell bizonyos szabályokat és előírásokat, amelyeket ebben a cikkben megvizsgálunk!

TOC:

Hogyan készítsük fel testünket a GM -diétára 6. nap?

GM diéta 6. nap Mintaétkezési terv

GM diéta 6. nap gyakorlatok

Kerülendő élelmiszerek a GM -diéta 6. napján

Miért működik ez?

Hogyan fogja érezni magát a GM diéta végén 6?

GYIK

Hogyan készítsük fel testünket a GM -diétára – 6. nap ?:

A 6. nap elején észre fogja venni, hogy az étvágya visszatér a normális szintre. Valószínűleg könnyebbnek és energikusabbnak érzi magát reggel. Ma az a napirend, hogy sok fehérjét és rostot fogyasszunk az előző napokban. Különféle húsételeket fogyaszthat (főleg marhahúsból, csirkéből stb.), Grillezett zöldségeket, barna rizst és természetesen a GM diétás levest.

Így készítse el ételeit a nap előtt, hogy sok időt és erőfeszítést takarítson meg.

GM diéta – 6. nap minta étkezési terv:

Amint korábban említettük, ma szilárd élelmiszereket fogyaszthat, amelyek helyreállíthatják a rendszer normál állapotát. Egyél egészséges adag húst, például marhahúst, csirkét stb., Zöldségekkel együtt. A vegetáriánusok helyettesíthetik a húst barna rizzsel, túróval stb. Az optimális eredmény érdekében ne felejtse el enni a bőséges reggelit, a közepes méretű ebédet és a könnyű vacsorát..

Gm diéta 6. nap

Itt található a GM étrend minta – 6. nap indiai verzió:

Nem vegetáriánus:

Reggeli:

Kezdje a napot egy vagy két marha/csirke szelettel, valamint egy tál zöldségsalátával. A zöldségeket főzheti vagy piríthatja, hogy ízletesek és emészthetők legyenek. Igyon 1-2 pohár vizet, hogy fokozza az anyagcserét.

Reggeli harapnivaló:

Ha éhes, igyon egy tál GM diétás levest. Azok, akik még mindig érzik a reggeli nehézséget, fogyaszthatnak 1 pohár sima vizet, kókuszvizet vagy citromvizet hozzáadott só, cukor stb. Nélkül.

Ebéd:

Tegye érdekesebbé ebédidőt egy kenyér nélküli burger elkészítésével. Lehet 1 marha- vagy csirkehús szelet salátával, grillezett zöldségekkel, stb. Mehet egy ázsiai rántott zöldség és marhahús. Kerülje azonban a szószok, MSG vagy mesterséges ízesítőszerek hozzáadását.

Esti snack:

Ismét mérje meg éhségszintjét, és ennek alapján kaphat egy tál GM diétás levest vagy 1 pohár vizet.

Vacsora:

Tartsa könnyedén a vacsorát úgy, hogy egy tál levest, egy vagy két csirke/marhahús kebabot és néhány zöldséget fogyaszt.

Vegetáriánus:

Reggeli:

Kezdheti a napot egy tápláló és ízletes reggelivel, amely egy lapos grillezett panelt vagy túrót és egy tál grillezett zöldséget tartalmaz.

Reggeli harapnivaló:

Igyál egy pohár citromos vizet, kókuszvizet vagy sima vizet

Ebéd:

Egy csésze zöldséges pulao -t készíthet barna rizzsel, egy egészséges adag zöldségsalátát néhány csírával, hogy növelje a fehérjetartalmat.

Esti snack:

Ragaszkodjon a sima vízhez, vagy fogyasszon valamilyen GM diétás levest az éhség szintjétől függően.

Vacsora:

Egy adag grillezett pannit fogyaszthat barna rizzsel és zöldségekkel. Mindegyiket egy edényes étkezésbe dobhatja. Ne menjen azonban túlzásba a mennyiséggel, és tartsa világosnak!

JEGYZET:

 • Néhány csepp olajat használhat hús vagy zöldség főzéséhez
 • Ha nem vegetáriánus, akkor tervezzen legalább egy vagy két adag zöldséget az élelmi rosthoz.
 • Fókuszáljon az adagvezérelt ételek fogyasztására

GM diéta – 6. napi gyakorlatok:

A GM diéta hatodik napján elegendő a fehérje, élelmi rost és szénhidrát fogyasztása. Így visszatérhet a szokásos gyakorlatokhoz, például a gyors gyalogláshoz, kocogáshoz, úszáshoz, zsírosodáshoz vagy akár a HIT-hez (High-Intensity Training). Kényeztesse magát aktív életmóddal, hogy elégetje a felesleges kalóriákat, és könnyebbnek, fittebbnek érezze magát, mint valaha. Ne felejtse el folyamatosan inni vizet, hogy elkerülje a kiszáradást.

A Gm diéta során kerülendő ételek – 6. nap:

Íme azoknak az élelmiszereknek a listája, amelyeket a 6. napon teljesen el kell kerülni:

 • Burgonya, paradicsom, borsó, kukorica
 • Kenyér
 • Gyümölcsök
 • Egészségtelen étel
 • Salátaöntet
 • Gabonafélék
 • Cukor
 • Tojás
 • És más élelmiszerek, amelyek nem szerepelnek az „engedélyezett” táblázatban.

Miért működik ez?:

Ennek a húsos és zöldséges étrendnek az ötlete a 6. napon az, hogy a szervezet újra normálisnak érezze magát. A ma megszerzett nagy mennyiségű fehérje és élelmi rost táplálhatja a rendszert és energiával láthatja el. Ez nagyon fontos a test stabilizálásához egy 5 napos diéta után. Ha ezen a napon 10-12 pohár vizet fogyaszt, kiürítheti a méreganyagokat, és felgyorsíthatja a fehérjék emésztési folyamatát a szervezetben.

Hogyan fogja érezni magát a GM -diéta végén – 6. nap ?:

A 6. nap végére valószínűleg magasabb elégedettségi szintet tapasztal, mint bármely más napon. Áldottnak fogja érezni magát, hogy újra olyan rendszeres ételeket fogyaszthat, amelyek nem adják azt az érzést, hogy „diétáznak”. A bőr lágyabbá és ragyogóbbá válik a testből kiürülő méreganyagok miatt.

Sokan arról számoltak be, hogy legalább 10 kg-ot vagy kb. 4,5 kg a hatodik napon. Ezek az eredmények azonban személyenként eltérőek lehetnek. Függetlenül a mérleg skálán szereplő számoktól; biztosan észrevesz egy karcsúbb, tónusú testet.

Tehát a GM étrend 6. napja elkészült! Ez azt jelenti, hogy már csak egy napja van hátra! Tartsa fenn ezeket a pozitív hangulatokat, és koncentráljon arra a célra, hogy elkezdje ezt a fogyókúrás programot, nem csak néhány kilót. Menj korán az ágyba, mert a 7. napon igazi lakomára ébredsz!

NYILATKOZAT: Az ebben a cikkben írt tartalom kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, és nem helyettesíti a professzionális orvosi tanácsokat. Mielőtt bármilyen új étrendet kipróbálna, beleértve az ebben a cikkben említetteket is, kérjen tanácsot egy orvostól vagy egy képzett orvostól.

GYIK:

1. Felveheti -e a vegán a GM -étrendet?

Válasz: A GM -étrend népszerűsége annak köszönhető, hogy sokoldalú. Az ételválasztást személyre szabhatja egyéni preferenciáitól és életmódjától függően. Ha vegán, helyettesítse a túrót tofuval, és növelje a zöldségek számát az étrendben.

2. Megengedett -e a joghurt a GM -diétán -6. nap?

Válasz: Bár az eredeti GM -étrend nem említi, a 6. napon joghurt vagy túró fogyasztható. Ezek egészséges alternatívái lehetnek a túrónak a vegetáriánusok számára. Javítják a bélflórát is a jobb emésztés érdekében.

3. Megengedett -e fűszerek GM diétás hús vagy zöldség főzése közben??

Válasz: Amikor fűszereket mond, hozzáadhat egy vagy két egész fűszert, borsot, paprikát stb. Kerülje a garam masala, őrölt fűszerek vagy masszák használatát. Kiválthatják a gyomor savasságát és kellemetlenséget okozhatnak. Próbálja meg az ételeket a lehető legegyszerűbben és tisztábban tartani.