GM Diet Dag 2 Madplan: Måde til at tabe overvægt med grøntsager

7-dages GM-diætplanen har til formål at hjælpe dig med at reducere en betydelig vægt (op til 6,5 kg) på bare en uge. Hver dag er dedikeret til at spise mad fra en bestemt fødevaregruppe, der er lav i kalorier og højt i kostfibre, komplekse kulhydrater osv. I denne artikel lærer vi om den planlægning og forberedelse, der er nødvendig til GM -diætplan – dag 2.

Når du læser med, forstår du om de fødevarer, du skal spise, mad du skal undgå, prøve madplaner, øvelser osv. Lær også at vide, hvad du kan forvente ved udgangen af ​​dag 2 i et GM -diætprogram.

TOC:

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt 2?

GM Diet Dag 2 Prøveplan

GM Kost Dag 2 Øvelser

Fødevarer, der skal undgås på GM -diætdag 2

Hvorfor dette virker?

Hvordan vil du føle dig i slutningen af ​​GM -diætdag 2?

Ofte stillede spørgsmål

Gm Diet Day 2

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt – dag 2?

Forberedelsen til GM -diæt – Dag 2 starter på programmets 1. dag, som handler om at indtage frugt. Så sørg for at følge alle diætets regler og forskrifter for at holde dig aktiv og let. Glem også at drikke den anbefalede mængde på 8-10 glas vand for at forblive hydreret.

Fra dag 2 skal du indtage en streng grøntsagskost, der kan spises rå, bagt eller kogt. På denne måde får din krop en sund dosis stivelse, fibre og kulhydrater for at forblive energisk. Så bestil en række grøntsager for at komme i gang!

BEMÆRK: Du må ikke tilføje mere end tilsæt en dråbe eller to olivenolie eller smør for at tilberede dine grøntsager.

GM kost – dag 2 madplan:

Den anden dag i GM -diæt består i at spise bare grøntsager. Du kan spise alle slags undtagen ærter, majs og bønner. Inkluder også masser af friske grønne bladgrøntsager for ekstra fordele. For at prøve den indiske version af GM Diet – Dag 2 kan du erstatte eksotiske grøntsager som salat, broccoli osv. Med lokalt tilgængelige sorter som kål, blomkål osv..

Lad os nu se på prøveplanen for GM -diæt – dag 2:

Morgenmad:

Start dagen med 1 eller 2 kogte kartofler. Dette kan give dig et hurtigt boost af energi, der kræves for at klare resten af ​​dagen. Tilsæt ikke salt, og prøv ikke at kombinere det med smør, olie osv. Forbrug 1-2 glas vand.

Mellem morgen snack:

Du kan have en let, vandrig grøntsag som spinat, salat, kogt kål osv. Dette kan dæmpe dit sultniveau uden at tilføje for mange kalorier. Gå ikke glip af at drikke et glas eller to vand.

Frokost:

Du kan kombinere 3-4 sorter af grøntsager og lave en salat. Prøv at tilføje tomater, agurk, salat eller kål, rødbeder, asparges osv. Sig nej til Mayo eller færdiglavet dressing. Tilsæt i stedet lidt limesaft, bare et strejf salt og lidt peber for at gøre det til et tilfredsstillende måltid. Drik et glas vand.

Aften snack:

Hav en skål med dampet blomkål eller Brocolli med stilke på. Drik endnu et glas vand.

Aftensmad:

Du kan gøre middagen mere interessant, min stegning af grøntsager som paprika, gulerødder, broccoli, svampe, tomat, urter osv. Med mindre end en ske olivenolie, et strejf salt (valgfrit) og lidt peber eller krydderipulver. Dryp lidt limesaft for ekstra smag!

BEMÆRK:

 • Det er tilladt at indtage 2-3 skåle GM-dietsuppe imellem.
 • Du kan også erstatte almindeligt vand med kokosvand, kalkvand osv. For at få et hurtigt boost af energi.
 • Begræns kartofler eller søde kartofler til morgenmad. At have dem i overskud kan forstyrre output.

GM Diet Day – 2 øvelser:

På dag 2 leverer du gode mængder kulhydrater fra fødevarer som kartofler. Så du kan tage lidt anstrengende øvelser som jogging, løb, planker osv. Hvis svimmelheden fra dag 1 forlænger til dag 2, så tag det roligt for dagen og belast ikke din krop. Du kan også fortsætte simple træninger som at gå, yoga, strække osv., Hvis du vil bevæge din krop en smule.

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt – Dag 2:

Her er en liste over fødevarer, du strengt skal sige NEJ til på 2. dag i GM -diætplanen:

 • Frugt
 • Grøntsager som grønne ærter, majs, bønner, bælgfrugter
 • Olie mere end 1-2 spsk
 • Mejeri
 • Alkohol
 • Sødestoffer
 • Salatdressing
 • Mayonnaise
 • Æg
 • Kød

Hvorfor dette virker?

Grunden til at ordinere grøntsager på dag 2 er at neutralisere de høje mængder sukker, der er hentet fra frugtkosten på dag 1. På dag 1 har din krop også et underskud af kulhydrater, som vil blive opfyldt på den anden dag. Kostfibrene fra grøntsager kan fremskynde fordøjelsesprocessen og forbedre funktionen i dit mave -tarmkanal.

Hvordan vil du føle dig ved afslutningen af ​​GM -diæt – dag 2?

I slutningen af ​​dag 2 vil du sandsynligvis føle dig aktiv og energisk. Du kan dog stadig have en langvarig hovedpine fra dag 1. Du vil også sætte pris på at spise kogte grøntsager efter at have indtaget en stor dosis frugt den foregående dag.

Men hvis du har en sød tand, går du måske glip af at grave tænderne i et stykke frugt eller dessert. Hvis det er tilfældet, kan du prøve at spise nogle cherrytomater for at tilfredsstille dine trang.

Hvis du får bivirkninger som opkastning, diarré, misfarvning af urinen eller unormale symptomer, skal du straks kontakte din læge!

Så vi er nu færdige med GM -diæt – dag 2 og kan fortsætte til dag 3. Men inden det skal du fortælle dig selv, at du har afsluttet 2 vores af 7 milepæle for at nå dit mål! Fortsæt også med den passion og beslutsomhed i de næste 5 dage.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Indholdet skrevet i denne artikel er udelukkende til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte professionel læge. Inden du prøver en ny kostplan, herunder den, der er nævnt i denne artikel, skal du søge råd fra en læge eller en uddannet læge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Kan jeg tilføje løg til mine salater?

Svar: Ja! Løg er tilladt i dine salater og supper. Hvis du ikke kan lide den rå smag, steg dem på en pande eller i ovnen og tilføj dem til dit måltid. De tilføjer også lidt sødme til din ellers intetsigende kost.

2. Hvorfor kan vi ikke have bønner eller majs på dag -2 af GM Diet?

Svar: Fødevarer som bælgfrugter, soja, majs, linser osv. Har et højt proteinindhold, som kan forstyrre denne kost. Så det er bedre at undgå disse fødevarer. Udforsk i stedet en ny række grøntsager som asparges, rucola, selleri, amaranthus osv., Som kan tilføre dit måltid en crunch og en lækker smag.

3. Er syltede grøntsager tilladt på Gm Diet – Dag 2?

Svar: Ingen! Syltede grøntsager indeholder meget natrium og konserveringsmidler, der ikke er gode at have på denne dag. Undgå også indiske pickles, der er fyldt med salt, overskydende krydderi og olie.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80