GM Diet Dag 3: Vægttab med frugt og grøntsager

Hvis du allerede er færdig med de første to dage af 7 -dages GM -vægttabsprogrammet, tillykke! Du er nu på dag 3, hvilket giver dig mulighed for at bryde monotonien af ​​en frugt og alle-grøntsager, du havde på henholdsvis dag 1 og dag 2. Lad os uden yderligere forsinkelse forstå den planlægning og forberedelse, der er nødvendig for GM -diæt – dag 3, sammen med Do’s and Don’ts og et eksempel på måltidsdiagram!

TOC:

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt 3?

GM Diet Dag 3 Prøveplan

GM Kost Dag 3 Øvelser

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt dag 3

Hvorfor dette virker?

Hvordan vil du føle dig i slutningen af ​​GM -diætdag 3?

Ofte stillede spørgsmål

Gm Diet Day 3

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt – dag 3 ?:

Den tredje dag i din GM-diæt bliver let for dig, i modsætning til de to første dage, hvor du skulle kæmpe for at få dine smagsløg tilpasset den pludselige kostændring. I dag skal du blande frugt og grønt i stedet for at holde dig til kun en fødevaregruppe. Da du allerede er vant til at spise disse fødevarer, bliver overgangen meget lettere.

Du kan byde på lidt frisk frugt og grønt (minus dem, du undgik på dag 1 og dag 2). Hold også din krop hydreret ved at drikke 8-10 glas vand hele dagen. Start din dag med lidt meditation eller Pranayama kan øge den interne bevidsthed og lindre stress.

GM -diæt – prøveplan på dag 3:

Den tredje dag med Gm -diætplanen tilbyder en perfekt blanding af frugt og grøntsager. Du har muligvis allerede fyldt op med disse fødevarer til dag 1 og dag 2. Så tag dem ud i dag og lav et diagram til at dække dem alle på forskellige tidspunkter af dagen.

Du er fri til at erstatte de eksotiske grøntsager eller frugter, der er angivet her, med lokalt tilgængelige sorter for at lave en indisk version af GM Diet – Dag 3 Madplan.

Lad os se på et eksempel på en diætdiagram:

Morgenmad:

Start din dag med ½ kop vandmelon eller 1 stort æble eller ½ kop moskusmelon eller ananas. Du kan tilføje et strejf af lime for at forbedre frugternes smag. Hvis du har meloner, skal du også drikke 1-2 glas vand for hurtig fordøjelse.

Mellem morgen snack:

Du kan binge på en kop cherrytomater eller frugter som 1 kop druer, 4-5 skiver Guava osv. Hold det let og let. Hvis det er nødvendigt, skal du have et glas vand for at forblive hydreret.

Frokost:

Til frokost kan du få en skål med blandet frugt- og grøntsagssalat. Brug salat, tomat, kogte rødbeder, agurk, granatæblekerner osv. Og rør dem godt med lidt salt, citronsaft og peber. Brug ikke salatdressing, mayo eller eddike. Igen skal du drikke 1-2 glas vand.

Aften snack:

Har en hel appelsin eller ½ kop Cantaloupe/Kiwi/Honeydew Melon/Musk Melon osv. Hvis du har et lavt energiniveau, skal du udskifte almindeligt vand med kalkvand. Tilsæt helst ikke salt eller sukker i det.

Aftensmad:

Aftensmaden kan være let, men alligevel lækker! Så steg pande nogle grøntsager som tomater, svampe, gulerod, blomkål, broccoli, paprika osv. Tilsæt lidt chat masala eller sort salt og peber. Afslut det med 1-2 glas vand.

BEMÆRK:

 • Du kan have 2-3 skåle GM-dietsuppe sammen med de fødevarer, der er nævnt i diagrammet
 • Spis, når du er sulten, og sult ikke dig selv
 • Du kan erstatte almindeligt vand med appelsinsaft, citronsaft osv.
 • Undgå at spise kartofler, søde kartofler, ærter, majs, linser osv. På denne dag.

GM kost – dag 3 øvelser:

Eksperter anbefaler stadig ikke nogen hård træning på dag 3 i GM Diet -planen. Din krop kan stadig tilpasse sig kostændringerne på denne dag. Så fortsæt de lette træninger som jogging, gåture, yoga, stretching osv. For at forblive aktiv og forbrænde ekstra kalorier. Hvis du føler dig inaktiv eller sløv, skal du tage det roligt og give dig selv endnu en fridag. Drik masser af vand for at genoplade din krop

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt – Dag 3:

Listen over fødevarer, der skal undgås på dag 3 i GM -diæten, er ikke meget forskellig fra de første to dage. Du bliver nødt til at sige NEJ til disse fødevarer:

 • Bananer
 • Kartofler, søde kartofler
 • Majs, Bælgfrugter, Linser
 • Olie ikke mere end 2 spsk (kun olivenolie, kokosolie og smør er tilladt)
 • Mejeri
 • Kunstige sødestoffer
 • Salatdressinger
 • Sukker, overskydende salt
 • Æg
 • Kød

Hvorfor virker dette ?:

Kroppen begynder effektivt at forbrænde flere kalorier på denne dag. Dette sker på grund af det overskydende kostfibre, der er erhvervet fra frugt og grøntsager. Også de store mængder væske, der forbruges i form af vand, citronsaft osv., Der kan fjerne toksiner fra kroppen og fremskynde fordøjelsesprocessen. På dag 3 sender du også signaler til hjernen om, at du ikke sulter din krop mere. Dette er, når fedtforbrændingsprocessen aktiveres!

Hvordan vil du føle dig ved afslutningen af ​​GM -diæt – dag 3 ?:

Ved slutningen af ​​dag 3 vil du føle dig mere energisk, aktiv og tilfreds end de to første dage. Du får frihed til at vælge fødevarer, der både er søde (frugter) og salte (grøntsager), som kan gøre dig glad mentalt og fysisk.

Nogle mennesker kan stadig opleve en kedelig hovedpine, som måske ikke er for generende. Hvis du tilfældigvis oplever unormale symptomer som diarré, opkastning, ondt i maven, misfarvning af urin osv., Skal du straks kontakte din læge!

Så fyre! Du er officielt færdig med GM-kosten-dag 3 og klar til at starte endnu en spændende dag i morgen. Du skal ikke bekymre dig om resultaterne endnu, da de næste 4 dage er afgørende i programmet. Hold dig selv motiveret og hold fokus på dine mål!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Indholdet skrevet i denne artikel er udelukkende til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte professionel læge. Inden du prøver en ny kostplan, herunder den, der er nævnt i denne artikel, skal du søge råd fra en læge eller en uddannet læge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Kan jeg drikke kaffe på GM -diæt dag 3?

Svar: Ingen! Enhver kalorieræt mad eller drikke som kaffe, te er strengt ikke tilladt under kosten. Du kan dog drikke 1 eller 2 kopper grøn te eller urtete uden tilsat sukker eller sødestoffer. Undgå at snige disse fødevarer ind i din kost, da de vil påvirke resultaterne negativt.

2. Er der en bestemt mængde mad, som jeg skal holde mig til på 3. dag med GM -diæt?

Svar: GM Diet anbefaler ikke at sulte kroppen eller holde den sulten. I stedet giver det dig mulighed for at spise så meget som du vil, så længe de er kaloriefattige. Spis regelmæssigt og drik den anbefalede mængde vand for at fremskynde fordøjelsesprocessen.

3. Kan jeg bruge honning i vand eller limesaft?

Svar: Honning er bestemt et sundere alternativ til sukker, men kalorimæssigt gør det måske ikke godt for din kost. Hvis du stadig har lyst til lidt sødme i din limesaft, så tilsæt ikke mere end en eller to dråber ren, økologisk honning.