GM Diet Dag 5 Kostplan og måltider

Du er på dag 5 i det 7 dages GM -vægttabsprogram! Der er to grunde til, at du bliver begejstret i dag – en; du kommer tættere på dine mål og to, du får endelig spist noget “fast” mad! Yaay! GM Diet Plan- Dag 5 giver dig mulighed for at indtage noget kød eller brune ris og tomater, hvilket er en forfriskende ændring fra alle de friske frugter, mælk og grøntsager, du havde de første fire dage.

Så lad os komme i gang!

TOC:

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt 5?

GM Diet Dag 5 Prøveplan

GM Kost Dag 5 Øvelser

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt 5

Hvorfor dette virker?

Hvordan vil du føle dig i slutningen af ​​GM -diætdag 5?

Ofte stillede spørgsmål

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt – dag 5?:

Alle bananer og mælk, du havde spist på dag 4 i GM -diætplanen, kan efterlade dig med nedsat appetit og sultpin. Så du kan forberede dit sind til at spise små portioner kød, helst oksekød i henhold til den oprindelige GM -diætplan for at få protein og fiber. Hvis du er vegetar, skal du udskifte oksekød med brune ris, men tomater er et must!

Den salte, syrlige smag af disse fødevarer kan bringe din appetit tilbage og få dig til at føle dig bedre igen!

GM -diæt – prøveplan på dag 5:

Gm -diætdag 5

Som tidligere nævnt rådes du til at spise oksekød i små portioner i dag sammen med en sund dosis tomater. Du kan fortsætte med at have GM -dietsuppen for at give din krop energi. Fortsæt med at drikke 10-12 glas vand hele dagen for at forblive hydreret og skyl overskydende urinsyre ud af kroppen. Vegetarer kan erstatte oksekød med brune ris.

Hvis du er en

 • Ikke-vegetar, men spis ikke oksekød, så kan du erstatte det med kylling (500 g), fisk (500 g) eller svinekød (500 g).
 • Vegetar, Du kan tilføje fødevarer med højt proteinindhold som spirer, hytteost, tofu osv. sammen med brune ris.

Her er prøve GM -diætplanen – dag 5 indisk version:

Ikke -vegetarisk:

Morgenmad:

Du kan starte dagen med 2-3 stykker grillet kylling/oksekød/fisk/svinekød med 1 skål GM-dietsuppe. Dette kan holde dig mæt i længere timer på dagen.

Mellem morgen snack:

Hold dig til citronvand eller almindeligt vand

Frokost:

Hav en kylling/fisk/oksekødspaté uden brødet, og server den med nogle friskskårne tomatskiver. Du finder dette meget mættende og tilfredsstillende.

Aften snack:

Et andet glas citronvand vil gøre. Hvis du er sulten, har du en GM -diæt suppe eller spiser et par tomatskiver.

Aftensmad:

Hold det let, men alligevel velsmagende og nærende med noget oksekød/kyllingesuppe og 2 tomater i skiver. Du kan tilføje meget lidt salt, lidt peber og citronsaft for ekstra smag.

Vegetar:

Morgenmad:

Start dagen med en varm tomatsuppe. Du kan tilføje grillede hytteostterninger til pumpning af dine proteinniveauer.

Mellem morgen snack:

Hvis du er sulten, så tag 1 skål GM -kostsuppe. Dette kan være let og tilfredsstillende for din mave.

Frokost:

Forkæl dig selv med en velsmagende brun rispulao med tomater. Tilsæt et eller to hele krydderier, mens du forbereder det. Du kan også tilføje nogle spirer til ekstra crunch og protein.

Aften snack:

Du spiste en tung frokost om eftermiddagen. Så kompensér det med en skål med GM -dietsuppe eller hold dig til almindeligt vand, hvis du ikke er for sulten.

Aftensmad:

Du kan have en kop brun ris og tomatpulao eller almindelig brun ris med nogle grillede tomater.

BEMÆRK:

 • Det er tilladt at indtage omkring 4-6 mellemstore tomater på dag 5
 • Spis ikke store portioner kød eller brune ris, da de kan sidde op som fedtdepoter

GM -diæt – dag 5 -øvelser:

I dag har du indtaget gode mængder protein og kulhydrater. Så du kan føle trang til at brænde dem under en træning. I modsætning til de første fire dage, hvor din krop stadig klarede ændringerne, kan dag 5 sætte den rigtige stemning til et lidt intens træningsprogram. Du kan træne i fitnesscentret, lave noget cardio, styrker og crossfit. Dette skal gøres inden for grænserne for din kropskapacitet.

Hvis du føler dig træt eller sløv, skal du i stedet tage nogle lette øvelser som yoga, løb, jogging osv.

Fødevarer, der skal undgås på Gm Diet – Dag 5:

Lad os se på listen over fødevarer, som vi skal sige NEJ til på den femte dag i GM -diætplanen:

 • Frugt
 • Andre grøntsager end tomat
 • Andre mejeriprodukter end hytteost, yoghurt/ostemasse
 • Snacks
 • Frugtsaft
 • Brød
 • Korn
 • Alkohol
 • Sukker
 • Æg

Hvorfor virker dette ?:

Logikken bag GM Diet-Day 5 er at genoprette normaliteten i din krop langsomt. I løbet af de første fire dage af kostprogrammet er din krop frataget protein og jern. De genvindes gennem oksekød og brune ris. Tomater indeholder lycopen, som hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen og understøtter bedre leverfunktionalitet.

Hvordan vil du føle dig ved afslutningen af ​​GM -diæt – dag 5 ?:

I dag vil du sandsynligvis føle dig meget bedre efter at have indtaget basisfødevarer som kød, ris osv. Du vil også genvinde din appetit og opleve høje energiniveauer fra alt det protein, der indtages i dag. Fibrene fra tomater kan øge din fordøjelse, så du ikke får oppustethed eller forstoppelse (ideelt set) i dag. Symptomer som hovedpine, sløvhed, inaktivitet osv. Forsvinder, og du vil bemærke, at din krop bliver transformeret langsomt, men effektivt!

Dag 5 i GM -diætplanen er udført! Inden du rammer sengen i dag, skal du tænke på den succes, du vil opnå ved programmets afslutning. Dette kan motivere dig til at stå tidligt op i morgen med masser af spænding at møde endnu en dag. Dag 6 har i øvrigt masser af gode fødevarer at byde på. Så bliv glad!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Indholdet skrevet i denne artikel er udelukkende til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte professionel læge. Inden du prøver en ny kostplan, herunder den, der er nævnt i denne artikel, skal du søge råd fra en læge eller en uddannet læge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad er de veganske muligheder for GM-diæt- dag 5?

Svar: Skønheden ved GM -diætplanen er dens alsidighed! Du kan erstatte kød med brune ris og hytteost med tofu uden at miste fordelene ved den oprindelige plan. Prøv at eksperimentere med dine madmuligheder og tal med en ekspert, hvis du er i tvivl!

2. Er der alternativer til tomater i GM -diæt – dag 5?

Svar: Den oprindelige vægttabsplan anbefaler ikke nogen alternativer til tomater. De er rige på lycopen, som kan tilbyde de bedste detox -fordele for din krop. Men hvis du har problemer med at spise tomater, kan du erstatte dem med salat, courgette og gul squash.

3. Kan jeg spise hvid ris i stedet for brune ris?

Svar: Ingen! Hvide ris er fulde af sukker og kulhydrater, som kan ende som fedtdepoter i kroppen. Brune ris, på den anden side, er rig på kostfibre, der kan fremme fylde i maven, sammen med at sænke kolesteroltalet i kroppen.