GM Diet Dag 7: Den sidste dag i dit program

Du er dag 7! Giv dig selv et stort klap på skulderen, da du vil afslutte det 7-dages GM-diæt Vægttabsprogram i dag. Denne rejse er på ingen måde let og kræver stor udholdenhed. Bortset fra fysisk transformation har programmet også til formål at skabe en følelse af glæde og tilfredshed med at passe på din krop. Så lad os forstå, hvordan GM-kostplanen-dag 7 ser ud sammen med reglerne, øvelserne og et eksempel på måltidsdiagram.

TOC:

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt 7?

GM Diet Dag 7 Prøveplan

GM Kost Dag 7 Øvelser

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt dag 7

Hvorfor dette virker?

Hvordan vil du føle dig i slutningen af ​​GM -diætdag 7?

Ofte stillede spørgsmål

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt – dag 7?:

I dag kan du spise alle dine yndlingsfrugter, grøntsager og ris, ligesom de ‘normale’ dage. Den eneste forskel vil være portionsstørrelse og nedskæring på nogle af fødevarerne. Det er bedre at fylde op med frisk frugt og grønt, som du havde de første 3 dage af kosten. Bortset fra hele frugter rådes du også til at indtage frisklavet frugtsaft for at energisere og afgifte kroppen.

Husk bare ikke at tilføje ekstra sukker til disse juicer og sig NEJ til dåser eller på flaske.

Gm kostdag 7

GM -diæt – prøveplan på dag 7:

På den syvende dag i GM -diætplanen vil du spise et måltid med forskellige grøntsager, frugtsaft og en eller to kopper brune eller hvide ris. Sammen med det kan du også indtage GM -kostsuppen, når du er sulten. Du skal afbalancere disse fødevarer for at få korrekt ernæring uden at opleve tyngde i din mave.

Lad os se nærmere på prøve GM -diætplanen – dag 7 indisk version:

Morgenmad

Start dagen med en skål med brune ris eller hvide ris. Ideen er at holde stivelse og kulhydratrige fødevarer til den første del af dagen. Server det sammen med en skål kogte grøntsager. Tilfredsstil din desserttrang med en eller to skiver frugt.

BEMÆRK: Hvis du ikke er fortrolig med tanken om at have ris tidligt om morgenen, skal du erstatte det med en stor portion frugt som Papaya, Melon, med 2-3 glas vand

Mellem morgen snack:

Du kan have en kop bær eller et glas frugtsaft. Undgå at bruge dressinger som tung fløde, honning eller frugtglasur.

Frokost:

Hav en lille skål hvide eller brune ris. Du kan også få rispandekager sammen med en grøntsagsstege eller moong dal spirer salat. Spis en skive frugt som Guava, Muskmelon osv. For at tilfredsstille dine søde trang.

Aften snack:

Drik 1 glas vandmelonsaft eller spis en lille portion frugt efterfulgt af 1-2 glas vand.

Aftensmad:

Aftensmaden skal være meget let og let på maven. Så hold dig til GM Diet -suppen eller en skål med grøntsager og nogle frugter. Brug 2-3 glas vand for bedre fordøjelse.

BEMÆRK:

  • Forøg dit samlede væskeindtag for bedre fordøjelse
  • Prøv at eksperimentere med opskrifter, der dækker disse ingredienser for at gøre din måltid mere interessant

GM kost – Dag 7 øvelser:

Da du ‘næsten’ er på en almindelig kost, skal du træne godt for at slippe af med overskydende kalorier. Behold momentum på dag 6 og fortsæt disse træninger. Du kan forstærke intensiteten af ​​øvelserne lidt for at blive bedre og lettere. Hvis du ikke er en gym-goer, så tag i det mindste en form for cardio som rask gang, cykling, rask gang osv..

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt – Dag 7:

Lad os nu undersøge de fødevarer, der skal undgås på den 7. dag i GM -diætplanen:

  • Frugter som bananer, pære, vanille æble osv.
  • Grøntsager som kartoffel, sød kartoffel osv.
  • Sukker
  • Olie eller smør mere end 1 spsk på en hel dag
  • Butikskøbte saucer
  • Konserveret juice
  • Kolde drinks

Hvorfor virker dette ?:

Dag 7 -diæt indebærer at spise frugt, grøntsager og korn i sunde portioner. Disse anførte fødevarer kan pumpe tilstrækkelige mængder vitaminer, mineraler, kostfibre og andre essentielle næringsstoffer op, som din krop blev frataget. Dette er også din sidste dag i kosten, og du vil genstarte din rutine i morgen. Så du har brug for en ordentlig madplan for langsomt at bakke din krop på rette spor, hvilket er præcis, hvad dag 7 diæt vil gøre for dig!

Hvordan vil du føle dig ved afslutningen af ​​GM -diæt – dag 7 ?:

Du vil sandsynligvis afslutte dagen med en følelse af præstation og tilfredshed. Det er ikke let at overvinde disse forhindringer, og endelig gjorde du det, som en rigtig mester! Du vil bemærke et sundt vægttab på 4-5 kg ​​ved slutningen af ​​den 7. dag*. Din talje ser slankere og strammere ud end nogensinde. Symptomer som hovedpine, forstoppelse, irritabilitet osv. Vil forsvinde, og i stedet vil du være fyldt med høj energi.

*Resultaterne kan variere fra person til person.

Så fyre! Med dette kan vi afslutte dag 7 i GM -diætplanen. Selvom programmet er slut, vil de grundlæggende regler såsom lavt kalorieindtag, højt vandforbrug, øvelser osv. Gælde for de næste par dage for at opretholde resultaterne. Har du allerede startet kosten? Hvis ja, del venligst dine oplevelser med os!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Indholdet skrevet i denne artikel er udelukkende til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte professionel læge. Inden du prøver en ny kostplan, herunder den, der er nævnt i denne artikel, skal du søge råd fra en læge eller en uddannet læge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Kan jeg spise hvede i stedet for ris i GM-diæt-dag 7-planen?

Svar: Ingen! GM Diet forbyder at spise glutenfødevarer, herunder hvede. Så hvis du ikke er vild med ris, så prøv at erstatte det med hirse, Quinoa osv. Hold dig til de anbefalede portioner for bedre resultater.

2. Er det OK at genstarte dag 1 efter dag 7 i Gm Diet?

Svar: Du skal tage en pause på mindst 5-7 dage mellem hver GM-diæt-session. Det er også bedre at konsultere en ernæringsekspert inden du gentager programmet, da GM -kost fratager kroppen mange nærende fødevarer.

3. Hvorfor føler jeg mig tung efter middagen?

Svar: Det må skyldes forbrug af overskydende mad. Aftensmad skal være dagens letteste måltider. Planlæg at have din aftensmad inden kl. 19 eller 20 i stedet for at skubbe den for sent på natten. Undgå fødevarer med høj stivelse eller kulhydrat og hold dig til supper, salat eller noget meget let.