GM Diet Non Veg: Virker det? Hvordan gør jeg det?

GM-kosten eller den generelle motoriske diæt er et syv-dages kostprogram, der fokuserer på naturlig vægttab på omkring 10 til 17 pund. Nøgleidéen bag denne plan er at optage næringsstofferne fra frugt, grøntsager og mejeri for øgede sundhedsmæssige fordele. Sammen med vegetarisk mad indeholder GM-kosten for ikke-vegetarer også en hel del kødmuligheder. Kød er en vigtig kilde til protein, hvilket er behovet for at opbygge kroppen. Så lad os tjekke, hvordan du kan få gavn af den ikke-vegetabilske GM-diæt uden at gå på kompromis med dine trang!

Hvad er ikke-veg GM-diætplan?

De første fem dage af GM -kosten fokuserer på bare frugt og grøntsager med mejeri på den fjerde dag. Den femte dag betragtes normalt som en yndlingsdag for mange ikke-vegetarer, inklusive kød. Ideen bag kød er at brænde energien med akkumuleret fedt og kulhydrater. Dette kan hjælpe med at opbygge din muskel, i stedet for at tilføre din krop vægt.

Selvom det oprindeligt foreskrevne kød er oksekød, indeholder GM-diætet indian-versionen ikke-grønt plan muligheder som kylling, fisk, fårekød, æg osv..,

Er GM-kost ikke-veg-plan sund?

GM Non-Veg kostplanen for vægttab er sund, hvis du holder dig til doseringsgrænserne. Det er tilladt at tage mellem 50 og 60 gram protein hver dag. Forøgelse af denne mængde kan vende virkningerne og tilføre din krop mere vægt. Kød med had med andre krydderier kan også føre til mavesygdomme og andre problemer

Hvordan fungerer ikke-vegetarisk GM-diætplan?

Den 7-dages GM-diætplan for ikke-vegetar er en proteinrig kost, der kan øge proteinkilderne i kroppen sammen med at forbrænde ekstra kalorier. Selvom det er sundt, er det problematisk, at protein kan øge urinsyreniveauet i kroppen, som kan skylles ud ved at drikke masser af vand. De rå tomater taget sammen med protein kan også neutralisere denne effekt og holde dit stofskifte stabilt.

GM-diæt til ikke-vegetarer:

Her er en oversigt over syv-dages program med gm-diætplan ikke-veg. Lad os se nærmere på dem:

#1. dags kostplan:

På den første dag i gm -dietten har du lov til at spise alle slags frugter undtagen banan. Du kan indtage enhver mængde frugt, som du kan fordøje på den første dag. Kosten råder dig kraftigt til at indtage meloner, især vandmeloner i stor mængde. Dette øger din chance for at tabe flere kalorier på selve den første dag.

#2. dages kostplan:

På den anden dag i gm -diæten har du tilladelse til at spise alle slags grøntsager, uanset at de enten er kogte eller rå. Hvis du glemmer komplekse kulhydrater, skal du starte dagen med at indtage en stor kartoffel med smør. Du kan ekskludere smørdelen, hvis den ikke passer dig.

#3. dages kostplan:

På den tredje dag i gm -diæten skal du have en kombination af grøntsager og frugt. Grøntsags- og frugttypen og mængden vil være efter dit valg. Det er dog ikke tilladt at indtage kartoffel eller banan på den tredje dag.

#4. dages kostplan:

På fjerde dag i gm -diætet skal du indtage tre glas mælk og otte bananer. Du kan indtage disse med en grøntsagssuppe i en begrænset mængde. Du bør ikke indtage andet end disse.

#5. dages kostplan:

På den femte dag i gm -diæten kan du spise fisk, kylling, oksekød eller fårekød. Du kan kombinere kødet med tomater. Du skal også øge vandforbruget for at skylle urinsyren ud af kroppen.

#6th Day Diet Plan:

På den sjette dag med gm -diæt må du indtage ubegrænset mængde fisk, oksekød, kylling eller fårekød sammen med andre grøntsager.

#7th Day Diet Plan:

På den syvende eller sidste dag i gm -diæten må du indtage grøntsager, frugtsaft og brune ris.

Sådan opretholdes vægten efter 7 dages ikke-veg GM-diætplan?

Efter endt GM -diæt skal du måle din BMR eller Basal Metabolic Rate -værdi og beregne de nødvendige kalorier i overensstemmelse hermed. Baseret på det kan du vælge en passende ikke-vegetarisk madplan, der imødekommer dine krav. For eksempel, hvis din BMR er lav, kan du gå efter en plan for 1200 kalorier. Hvis det er højere end 2000 kalorier, kan du vælge en plan på 1500 kalorier.

Tips til at undgå vægtøgning efter ikke-veg GM-diætplan:

Lad ikke dit hårde arbejde gå i afløb med madforkælelse! Følg disse tip til din vægt under kontrol, selv efter programmet:

  • Efter den strenge diætperiode skal du ikke springe pludseligt til din tidligere rutine.
  • Indfør langsomt “nye” fødevarer til din kost.
  • Undgå fødevarer med højt kalorieindhold som stegt skrammel, forarbejdet eller stivelsesholdig mad.
  • Reducer dine kulhydrater og arbejd på dit proteinindtag.
  • Skift til sunde fødevarer som grøn te, i stedet for kaffe, te eller sukker mad.
  • Drik mindst 3-4 liter vand om dagen.
  • Spring ikke over dine øvelser.

Non-Veg Gm Diet-planen garanterer positive ændringer i din krop. Men som med enhver kostplan kræver det alt dit fokus og opmærksomhed. Du skal holde dig til planen “til prikken” for et godt resultat. Selv den mindste snydtid er ikke tilladt i hele 7-dagesperioden. Bare sæt virvar, opnåelige mål og begynd at arbejde for at nå hver af dem – langsomt, men sikkert!