GM Diet Plan Vegetarian: Virker det? Hvordan gør jeg det?

GM-diætplanen eller General Motor Diet Plan er et 7-dages kostprogram. Det fokuserer på sund og ren spisning for at muliggøre et naturligt vægttab. I modsætning til de andre programmer, der involverer meget kød eller ren sult, kan GM -diætet Vegetarisk plan balancere dem begge. Det foreskriver en generøs portion frisk frugt, grøntsager, brune ris og andre sunde muligheder for at tilbyde en bred vifte af muligheder for vegetarer. Faktisk er det en veggie elskere glæde, med hver dag fokuseret på forskellige fødevarer fra den vegetariske madplan. I denne artikel vil vi lære mere om GM -kosten Veg i detaljer!

Gm Kostplan Vegetar

Hvad er Veg Gm Diet Plan?

GM-diætplanen vegetar er en 7-dages udfordring, hvor man kan binge på forskellige fødevarer som frugt, grøntsager, mejeri og brune ris. Det er et indisk venligt kostprogram, som tillader udskiftning af oksekød, der oprindeligt var foreskrevet i den vigtigste GM -diætplan. Mange plantebaserede proteinkilder som Soya fungerer som en perfekt erstatning for kød, hvilket gør det ideelt for vegetarer.

Er GM kost Veg Plan sund?

Veg GM kostplanen anses for at være en af ​​de sundeste måder at tabe sig hurtigt på. I henhold til planen kan afhængig af en eksklusiv kost af frugt, rå eller kogte grøntsager rense det indre system og skylle toksiner ud. Det kan også forbedre fordøjelsen og stofskiftet takket være de store mængder kostfibre i disse fødevarer. Kosten giver også en naturlig glød på din hud sammen med et slankere affald i slutningen af ​​udfordringen.

Hvordan fungerer Veg GM -diætplanen?

Veggie GM-diætet virker ved at forsyne kroppen med kaloriefattige, kulhydratfattige fødevarer som frugt og grøntsager. Dette gør det muligt for kroppen at bruge lagrede fedtstoffer og kulhydrater til at generere energi. Det minimerer også din madbehov på grund af de store mængder af naturligt sukker i frugt, som indirekte hjælper med vægttab.

GM kostplan Vegetarisk:

Den normale GM -diæt kræver indtag af kød på flere dage som en del af den almindelige kostplan. Men dette er naturligvis ikke en levedygtig mulighed for dem, der er strenge vegetarer og veganere. Denne GM-diæt indiske grøntsagsplan er derfor en modificeret version af den almindelige- det er en rent vegetarisk version af den originale GM-diæt.

Den daglige tidsplan for GM -diætplan Vegetarisk indisk version:

Ligesom den normale GM-diæt har den vegetariske version af den originale GM-diæt en syv-dages tidsplan, som du skal følge for at tabe dig. Nedenfor er den GM -diæt chat veg, som du nøje skal overholde for hver dag:

#Dag 1:

Du kan kun spise frugt. Dette ligner den normale GM -diæt, kun frugt må spises af dig den første dag. Alle slags frugter kan spises i alle mængder. Alle frugter undtagen bananer er tilladt. Dette skyldes, at de indeholder mange kalium og kulhydrater. Dit daglige vandindtag bør normalt være omkring 10 eller 12 glas hele dagen.

#Dag 2:

For anden dag kan du spise kartoffel og alle slags grøntsager. Til dagens hovedmåltid skal du spise en kop bagt. Dette vil give dig nok energi til hele dagen. Du skal tilføje tilbehør til grøntsager til frokost og middag. Grøntsager er gode til denne mulighed, da dette giver kroppen masser af energi til at fungere.

#Dag 3:

For den tredje dag kan du spise alle slags frugter og grøntsager. Disse frugter og grøntsager kan spises hele dagen, når du er sulten, og dette inkluderer mellemmåltider. Du kan spise disse fra morgenmad til middag. Frugtsaft er også valgfri, bortset fra vand. Alle grøntsager er tilladt, undtagen kartofler. Bananer er ikke tilladt endnu.

#Dag 4:

Til denne dag kan du spise bananer og mælk. Bananmilkshake eller en variation af bananer og mælk må indtages hele dagen. Til frokost og middag kan du have grøntsagssuppe i portioner. Bananashakes er en god mulighed til morgenmad og mellemmåltider.

#Dag 5:

Til denne dag kan du spise brune ris og tomater. Da dette er en vegetarisk kost, kan du ikke spise kød på denne dag, så du får brune ris som erstatning. Til dette kan du koge en kop brune ris og forbruge den med otte til ti tomater hele dagen.

#Dag 6:

Til denne dag kan du spise spirer, brune ris og tomater. Til dette kan du koge en kop brune ris og indtage den med otte til ti tomater hele dagen. Grøntsager er også tilladt til forbrug på denne dag, i suppe eller anden form.

#Dag 7:

På denne dag må du indtage to kopper brune ris. Med dette kan du have alle slags frugter og grøntsager. Ved udgangen af ​​denne ugentlige tidsplan for GM-diætet skulle du have tabt 2-3 kg. Din hud ville være glødende, og du ville føle detox, sund og frisk. Du kan gentage denne diæt så ofte som nødvendigt.

Sådan opretholdes vægten efter 7 dages Veg GM kostplan?

Vægtvedligeholdelse efter diæt er en stor udfordring for mange. Manglende bevidsthed om kostretningslinjerne kan vende alt det hårde arbejde, du har udført i løbet af de sidste 7 dage. Her er hvad du skal gøre efter GM Veg Diet Plan for vægttab:

Efter endt GM -diæt skal du måle din BMR eller Basal Metabolic Rate -værdi og beregne de nødvendige kalorier i overensstemmelse hermed. Baseret på det kan du vælge en passende ikke-vegetarisk madplan, der imødekommer dine krav. For eksempel, hvis din BMR er lav, kan du gå efter en plan for 1200 kalorier. Hvis det er højere end 2000 kalorier, kan du vælge en plan på 1500 kalorier.

Tips til at undgå vægtøgning efter Veg GM -diætplan:

Bare fordi din kostplan er slut, er dine madrestriktioner endnu ikke slut. For at holde din vægt stabil og høste “frugterne” af dit arbejde, skal du følge disse tip:

  • Efter den strenge diætperiode skal du ikke springe pludseligt til din tidligere rutine.
  • Indfør langsomt “nye” fødevarer til din kost.
  • Undgå fødevarer med højt kalorieindhold som stegt skrammel, forarbejdet eller stivelsesholdig mad.
  • Reducer dine kulhydrater og arbejd på dit proteinindtag.
  • Skift til sunde fødevarer som grøn te, i stedet for kaffe, te eller sukker mad.
  • Sig nej til alkohol.
  • Drik mindst 3-4 liter vand om dagen.
  • Spring ikke over dine øvelser.

GM vegetarisk kost er designet til at bringe en positiv ændring i din måde at spise på! Det hjælper dig med at genkende godheden ved naturlige fødevarer som frugt og grøntsager, som er tilstrækkelige til at holde dig i gang. Selv efter kosten anbefales det at skære ned på dine kulhydrater og fokusere mere på at spise en frisk og rå kost for at holde dit system rent. Det hjælper ikke kun med at opretholde vægten, men forbedrer også dit generelle velbefindende!