Sådan planlægger du GM -diæt dag 6? Med indisk måltidskort

GM -diæt Dag 6 er den mest ventede dag i 7 -dages GM -vægttabsprogrammet. Det er en legitim snyddag efter at have været frataget alle dine yndlingsfødevarer i løbet af de sidste fem dage. Det betyder, at du endelig kan spise “rigtig mad”, der består af brune ris, grøntsager, kød osv., Der giver dig en følelse af tilfredshed. Du vil dog stadig følge visse regler og forskrifter på denne dag, som vi vil se nærmere på i denne artikel!

TOC:

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt 6?

GM Diet Dag 6 Prøveplan

GM Kost Dag 6 Øvelser

Fødevarer, der skal undgås på GM -diæt dag 6

Hvorfor dette virker?

Hvordan vil du føle dig i slutningen af ​​GM -diætdag 6?

Ofte stillede spørgsmål

Sådan forbereder du din krop til GM -diæt – dag 6?:

I starten af ​​dag 6 vil du bemærke, at din appetit hopper tilbage til det normale. Du vil sandsynligvis føle dig lettere og energisk om morgenen. I dag er dagsordenen at spise masser af protein og fiber tabt i løbet af de foregående dage. Det er tilladt at spise en række forskellige kødretter (overvejende lavet med oksekød, kylling osv.), Grillede grøntsager, brune ris og selvfølgelig GM -dietsuppen.

Så tilbered dine måltider inden dagen for at spare masser af tid og kræfter.

GM -diæt – prøveplan på dag 6:

Som tidligere nævnt har du i dag lov til at indtage fast mad, der kan genoprette normaliteten i dit system. Du kan spise en sund portion kød som oksekød, kylling osv. Sammen med grøntsager. Vegetarer kan erstatte kød med brune ris, hytteost osv. Gør det også til et punkt at spise en tung morgenmad, mellemstor frokost og en let middag for optimale resultater.

Gm Kost Dag 6

Her er prøve GM -diætplanen – dag 6 indisk version:

Ikke-vegetarisk:

Morgenmad:

Start dagen med en eller to oksekød/kyllingekoteletter sammen med en skål grøntsagssalat. Du kan koge eller saute grøntsagerne for at gøre dem velsmagende og fordøjelige. Har 1-2 glas vand for at øge dit stofskifte.

Mellem morgen snack:

Hvis du er sulten, skal du have en skål med GM -dietsuppen. Dem, der stadig føler tyngden fra morgenmaden, kan få 1 glas rent vand, kokosvand eller citronvand uden tilsat salt, sukker osv..

Frokost:

Gør din frokosttid mere interessant ved at tilberede en burger uden brød. Du kan have 1 oksekød eller kyllingekotelette med salat, grillede grøntsager osv. Du kan også gå til en asiatisk stege med grøntsager og oksekødsstumper. Men undgå at putte saucer, MSG eller kunstige smagsstoffer i.

Aften snack:

Endnu en gang måler du dine sultniveauer og baseret på det kan du få en skål GM -diæt suppe eller 1 glas vand.

Aftensmad:

Hold din middag lys ved at have en skål suppe, en eller to kylling/oksekebab med nogle grøntsager.

Vegetar:

Morgenmad:

Du kan starte dagen med en nærende og velsmagende morgenmad, der består af en plade grillet paneer eller hytteost og en skål grillede grøntsager.

Mellem morgen snack:

Tag et glas citronvand, kokosvand eller almindeligt vand

Frokost:

Du kan få en kop blandet vegetabilsk pulao lavet med brune ris, en sund portion grøntsagssalat med nogle spirer for at øge proteinindholdet.

Aften snack:

Hold dig til almindeligt vand eller få en GM -dietsuppe afhængigt af dit sultniveau.

Aftensmad:

Har en portion grillet paneer med lidt brun ris og grøntsager. Du kan smide dem alle sammen til et måltid i en gryde. Gå dog ikke for meget af mængden, og hold den lys!

BEMÆRK:

 • Du kan bruge et par dråber olie til tilberedning af kød eller grøntsager
 • Hvis du er ikke-vegetar, planlægger du at medtage mindst en eller to portioner grøntsager til kostfibre.
 • Fokuser på at spise måltider, der kontrollerer portioner

GM -diæt – Dag 6 -øvelser:

På den 6. dag i GM Diet er dit forbrug af protein, kostfibre og kulhydrater tilstrækkeligt. Så du kan komme tilbage til din normale træningsrutine som rask gang, jogging, svømning, krydsfedt eller endda HIT (High-Intensity Training). Forkæl dig selv med en aktiv livsstil for at forbrænde de overskydende kalorier og føle dig lettere, fitere end nogensinde før. Glem ikke at blive ved med at drikke vand for at undgå at blive dehydreret.

Fødevarer, der skal undgås på Gm Diet – Dag 6:

Her er en liste over fødevarer, der helt skal undgås på dag 6:

 • Kartoffel, tomat, ærter, majs
 • Brød
 • Frugt
 • Junkfood
 • Salatdressing
 • Korn
 • Sukker
 • Æg
 • Og andre fødevarer, der ikke er angivet i diagrammet “tilladt”.

Hvorfor virker dette ?:

Ideen bag denne kød- og grøntsagskost på dag 6 er at få din krop til at føle sig normal igen. De høje mængder protein og kostfibre, der er erhvervet i dag, kan brænde dit system og give det energi. Dette er meget vigtigt for at stabilisere kroppen efter en 5 dages crash -diæt. Indtagelse af 10-12 glas vand i løbet af denne dag kan skylle toksinerne ud og fremskynde fordøjelsesprocessen af ​​proteinerne i kroppen.

Hvordan vil du føle dig ved afslutningen af ​​GM -diæt – dag 6 ?:

Ved slutningen af ​​dag 6 vil du sandsynligvis opleve højere tilfredshedsniveauer, end du havde på nogen anden dag. Du vil føle dig velsignet med at spise almindelig mad igen, der ikke giver følelsen af ​​at være på en ‘kost’. Din hud begynder at føles blødere og strålende på grund af alle de toksiner, der skylles ud af kroppen.

Mange mennesker har rapporteret tabt mindst 10 lbs eller ca. 4,5 kg vægt den 6. dag. Disse resultater kan dog variere fra person til person. Uanset tallene på en vægt; du vil helt sikkert mærke en slankere, tonet krop.

Så dag 6 i GM -kostplanen er udført! Det betyder, at du kun har en dag tilbage! Bevar de positive vibes og fokuser på formålet med at tage dette vægttabsprogram op mere end bare at tabe et par kilo. Slå tidligt i sengen, da du vågner til en rigtig fest på dag 7!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Indholdet skrevet i denne artikel er udelukkende til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte professionel læge. Inden du prøver en ny kostplan, herunder den, der er nævnt i denne artikel, skal du søge råd fra en læge eller en uddannet læge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Kan en veganer tage GM -diætplanen op?

Svar: Grunden til, at GM -diæt er så populær, er på grund af dets alsidighed. Du kan tilpasse madvalg afhængigt af dine individuelle præferencer og livsstil. Hvis du er veganer, skal du udskifte hytteost med Tofu og øge antallet af grøntsager i din kost.

2. Er yoghurt tilladt på GM -diæt -dag 6?

Svar: Selvom det ikke er nævnt i den oprindelige GM -diætplan, kan yoghurt eller ostemasse fås på den 6. dag. Disse kan være sunde alternativer til hytteost til vegetarer. De forbedrer også tarmfloraen for bedre fordøjelse.

3. Er krydderier tilladt under tilberedning af kød eller grøntsager i GM Diet?

Svar: Når du siger krydderier, kan du tilføje et eller to hele krydderier, peber, paprika osv. Undgå at bruge garam masala, malede krydderier eller masalas. De kan udløse surhed i maven og give dig ubehag. Prøv at holde dine måltider så enkle og rene som muligt.