11 fantastiske fordele ved æblecidereddike under graviditeten

Graviditet er en tid, hvor moderen oplever meget ubehag med kroppen. Dette kan skyldes hormonelle ubalancer og svækkelse af immunsystemet. På grund af dette er den gravide dame sårbar over for mange infektioner, sygdomme. Derfor foreslår læger, at gravide kvinder følger en streng diæt og også de produkter, der er nærende og gavnlige for både moderen og det ufødte barn. Et sådant produkt at indtage under graviditeten er æblecidereddike. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved æblecidereddike omhyggeligt under graviditeten og også de risici, der er forbundet med det.

Acv mens gravid

Hvad er ACV, og hvordan det laves?

Æblecidereddike (ACV) er en eddike fremstillet af den gærede, knuste æblemost. Cideren gærer først til alkohol, inden den bliver til eddikesyre. Denne eddikesyre kaldes æblecidereddike. Dette sælges i to former pasteuriseret og upasteuriseret. Den pasteuriserede eddike er sikker at indtage, da den er fri for skadelige bakterier. Denne eddike kan bruges til forskellige formål som salater, sandwich osv. Husk ikke at drikke denne eddike uden at fortynde den, da den kan brænde din spiserør, når den indtages rå.

Er æblecidereddike sikker under graviditeten?

At drikke æbleeddike under graviditeten kan kun være sikkert, hvis den gravide kvinde indtager den pasteuriserede eddike i fortynding med vand. Undersøgelsen siger, at der ikke er fnug af beviser om, at det er sikkert eller usikkert at drikke æblecidereddike. At drikke pasteuriseret æblecidereddike i en begrænset mængde, og det også er at fortynde det med vand, er kun sikkert for gravide, fordi de upasteuriserede indeholder skadelige bakterier, der kan påvirke fosteret inde i moderen.

Fordele ved æblecidereddike under graviditet:

Æbleeddike, når den indtages i moderat mængde, anbefales på grund af dets immunitetsforøgende fordele. Her er listet et par af dem:

1. Morgensygdom:

Kvinder under graviditet står normalt over for morgenkvalme. ACV er pH -neutral og hjælper syrene i maven med at falde til ro, hvilket reducerer kvalme. Derfor giver ACV lindring af morgenkvalme, mest i første trimester.

2. Forhindrer urinvejsinfektioner:

Uklar urin hos gravide er det første tegn på urinvejsinfektioner. Æblecidereddike indeholder enzymer og mineraler, der hjælper med at forebygge og behandle disse infektioner.

3. Regulerer halsbrand:

Halsbrand er meget almindelig hos gravide på grund af sure tilbagesvalinger i madrøret og også på grund af det voksende foster. Indarbejdelse af æblecidereddike i kosten kan hjælpe med at reducere halsbrand. ACV betragtes som en af ​​de hurtigste naturlige midler mod halsbrand.

4. Bevarer blodtrykket:

Gravide kvinder står ofte over for problemer med blodtryk. Det bliver nogle gange højt og lejlighedsvis lavt. At drikke den rigtige mængde ACV hjælper med at opretholde blodtrykket. Eddikesyren i ACV sænker blodtrykket ved at reducere aktiviteten af ​​renninenzymet, det ansvarlige for forhøjet blodtryk.

5. Aids fordøjelse:

Korrekt fordøjelse er et tegn på en sund graviditet. Gravide kvinder står normalt over for fordøjelsesproblemer på grund af et svækket immunsystem. De antibiotiske egenskaber ved ACV bekæmper maveproblemer og forbedrer fordøjelsen ved at regulere stofskiftet og fremme gode bakterier i maven. Æblecidereddike indeholder også pektin, som lindrer en forstyrret mave.

6. Bekæmper gærinfektioner:

Gravide kvinder oplever gærinfektioner meget almindeligt under deres graviditet. ACV har karakteristiske komponenter, der kan helbrede og kontrollere gærinfektioner, såsom candida -infektioner. Den aktuelle anvendelse af ACV kan reducere infektionen og dens symptomer.

7. Effektiviserer blodcirkulationen:

ACV er kendt for at regulere blodgennemstrømningen inde i kroppen. Under graviditeten vil den gravide have problemer med hævelse og åreknuder på grund af forkert blodgennemstrømning. Indtagelse af ACV letter blodgennemstrømningen og lindrer derved disse betingelser.

8. Afgiftning:

Æblecidereddike har antioxidantegenskaber i sig. Dette hjælper med at afgifte kroppen, renser kroppen. En renset krop optager næringsstoffer bedre, hvilket igen fører til et bedre stofskifte.

9. Behandler diabetes:

ACV anses for at opretholde blodsukkerniveauet i kroppen. Under graviditeten svinger sukkerniveauerne meget ofte, hvis der ikke tages en ordentlig kost. ACV kan sænke blodsukkerniveauet og forbedre insulinfølsomheden, når det indtages med visse fødevarer.

10. Bekæmper acne:

Acne er et ganske almindeligt problem for gravide kvinder under og efter graviditeten. ACV er velkendt for at bekæmpe acne problemer. Det fungerer som en toner og hjælper med at genbalancere hudens pH, fjerner eventuelle døde celler.

11. Bekæmper forkølelse:

Gravide tøver generelt med at overtage håndkøbsmedicin mod forkølelse og ondt i halsen; i stedet se efter hjemmemedicin. ACV er en sådan type løsning, der bekæmper forkølelse og ondt i halsen på grund af den antibakterielle og immunitetsforstærkende tilstedeværelse i den.

Bivirkninger af ACV under graviditet:

  • Indtagelse af rå æblecidereddike skader dit fordøjelsessystem på grund af dets sure egenskab. Det kan brænde gennem madrøret.
  • At drikke rå ACV kan ødelægge tænderne på grund af eddikesyren, der er til stede i den.
  • ACV kan reagere dårligt med insulin, det diabetiske lægemiddel. Kontakt derfor din læge, før du indarbejder ACV i din kost under graviditeten.
  • Upasteuriseret ACV, når det indtages, forårsager en vis fødevarebåren sygdom. Nogle af denne sygdom kan være dødelige og kan forårsage abort, dødfødsel osv. Derfor anbefales det at undgå upasteuriseret ACV under graviditeten.

Sådan indtages æblecidereddike under graviditet:

Æblecidereddike bør altid indtages i fortynding på grund af eddikesyren i den. Gravide kvinder bør kun drikke pasteuriseret ACH. Nogle af måderne at forbruge ACV er angivet nedenfor:

  1. Tag et glas fuldt af filtreret vand eller kokosvand, og tilsæt en skefuld æbleeddike og drik det på tom mave. Tilsæt om nødvendigt 2-3 skeer honning for bedre smag.
  2. Fortynd en ske ACV med frugtsaft, gerne ikke-sur frugtsaft. Tilsæt om nødvendigt 1-2 skeer honning. Bland det godt og nyd at drikke blandingen.
  3. Tilsæt to teskefulde druesaft, to spiseskefulde ACV, en halv teskefuld kanelpulver og en halv teskefuld stevia med et glas fuldt af filtreret koldt vand og nyd eliksiren.

Æblecidereddike under graviditeten er mere gavnlig for din krop. Det har forskellige sundhedsmæssige fordele og er ganske sikkert. Forbruget af ACV kan være en eller to gange om dagen, en spiseske eddike blandet med et glas vand, afhængigt af den dosis, din læge har anbefalet. Pasteuriseret æblecidereddike anbefales til gravide.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvad er den sikre mængde ACV under graviditet?

Svar: Normalt er 2-3 spiseskefulde ACV fortyndet i et glas fyldt med filtreret vand den sikreste mængde at indtage dagligt.

Q2. Hvilket er det bedste ACV -mærke at bruge under graviditeten?

Svar: Der findes mange mærker af ACV på markedet, som har deres egne specialiteter. Den, vi anbefaler, er Bragg Organic Raw Apple ACV. Men før du bruger det, skal du kontrollere, om der er allergiske reaktioner i din krop.

Q3. Kan ACV afbryde graviditeten?

Svar: ACV i moderat mængde kan ikke skade graviditeten. Men hvis det indtages for meget, kan du blive udsat for fødevarebårne sygdomme, hvilket kan føre til abort eller dødfødsel.

Q4. Er det sikkert at drikke ACV under amning?

Svar: ACV under amning er sikkert, men kun i moderate mængder på grund af eddikesyren til stede.

Ansvarsfraskrivelse: Da dette er en medicinsk artikel om graviditet, er ovenstående oplysninger kun til uddannelsesmæssige formål og bør ikke betragtes som et stykke medicinsk rådgivning. Kontakt din gynækolog, inden du indtager æblecidereddike under graviditeten.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80