Er det sikkert at spise hotdogs under graviditeten?

Du er snart en mor til at være! Det er meget naturligt, at du vil ryste den hensynsløse tilsidesættelse af, hvad du skal spise og være meget bekymret over hver bid, der kommer til din mave, fordi du har en baby, der vokser inde i dig, og du ikke vil spise ting, der ville skade ham . Med somre rundt om hjørnet spekulerer mange gravide på, om de kan gå og nyde grillfester og de gode gamle hotdogs. Du har hørt masser af advarsler mod indtagelse af hotdogs under graviditeten, og du er lidt skeptisk over for det, ikke? Så lad mig afklare tingene er små.

Kan gravide spise hotdogs

Hvorfor betragtes hotdogs som skadelige for udviklingen af ​​din baby?

Hotdogs, også kendt som frankfurters eller wieners, er et spekekød af svinekød eller fjerkræ, og hver gravid kvinde er på et tidspunkt blevet advaret mod at indtage spist kød som hotdog, salami og andre ting, fordi de har en tendens til at opfange mange bakterier i pakningstrinnet.

Normalt er denne bakterie ikke rigtig skadelig for maven, men under graviditeten ændrer mange ting sig, herunder dit immunsystem. Immunsystemet i din krop bliver svagt, og du bliver mere modtagelig for infektioner, som sandsynligvis også vil påvirke dit barn. Sygdom forårsaget af mad af enhver art er især meget skadelig.

Farlige bakterier som E.coli, listeria, toxoplasma og andre finder vej i din mad. Disse grupper af bakterier er så stærke, at de kan bryde dit immunsystem og passere din moderkage og påvirke din baby, selv uden at du føler dig syg. Så graviditet vil helt sikkert få dig til at tænke igen om at bestille mellemsjældne burgere og kejsersalater med råæg.

Hvornår er hotdogs sikre at spise under graviditeten?

I denne artikel vil jeg mest tale om kvinder, der har hotdogs, mens de er gravide. Hotdogs har et højt indhold af natrium, nitrater og fedtstoffer. Natriumnitrater bruges til at hærde kødet, da de forbedrer dets smag, farve og øger dets levetid på hylden. Selvom der har været megen kontrovers om nitraters virkning på menneskekroppen, har der ikke været nogen positiv indikation på, at nitrater skader den udviklende baby. De virker sikre, så længe de er inden for de standarder, der er nævnt af FDA.

Hotdogs under graviditeten er sikre at spise, når de kogte ved hundrede og tres grader Fahrenheit. Tilberedning af kødet ved en sådan høj temperatur dræber de tilstedeværende bakterier og gør det sikkert til forbrug af den gravide kvinde. Forbruger det varmt fra grillen eller koger det dampende varmt bør ikke udgøre et problem. Men hvis kødet ikke er tilberedt ordentligt, er der en chance for at få madforgiftning kaldet Listeriose. Denne madforgiftning er forårsaget af en gruppe bakterier kendt som Listeria monocytogenes. Listeriose

forårsager influenzalignende symptomer og fortsætter derefter med at blive livstruende meningitis og blodinfektion (den livstruende sygdom meningitis omfatter symptomer som hovedpine og påvirker hovedsageligt membranen, der dækker hjernen), der er også en chance for, at infektionen fanges af moderen givet videre til barnet. Således opvarmes kødet, indtil det når høje temperaturer, dræber de tilstedeværende bakterier.

Bare sørg for, at saften fra det forarbejdede kød ikke kommer i kontakt med resten af ​​maden, og gravide damer bør vaske deres hænder grundigt efter at have kommet i kontakt med juicerne. Delikatesser af forskellig art bør også tilberedes til en høj temperatur for at gøre det sikkert til forbrug for gravide. Opvarm kødet, indtil det er dampende varmt, inden det serveres til en gravid dame. Hvis du har haft mange hotdogs og delikatesser for nylig, er det bedst at få dig undersøgt og dermed eliminere enhver chance for, at du bærer den frygtede sygdom.

Alligevel med andre tanker?

For kvinder, der stadig ønsker at være dobbelt sikre på kan, spiser du hotdogs, når du er gravid? Ja du kan. Hotdogs er sikre, når de tilberedes ved høj temperatur, fordi varmen afliver de bakterier, der er skadelige for dig og dit barn, men de er ikke det bedste valg regelmæssigt.

At forkæle sig med hotdogs en gang imellem virker godt. Men hvis det indtages dagligt, er det slet ikke sundt for dig og din baby. Det overdrevne natriumnitrat, der ville komme ind i din krop. Gennem regelmæssigt forbrug af hotdogs er altid skadeligt for dit barn. Selv når du spiser hotdogs, mens du er gravid lejlighedsvis. Server den med en god mængde frisk frugt og grønt. Det ville afgifte din krop og befri din blodbanen for disse skadelige bakterier.

Jeg håber, at denne artikel har ryddet din opfattelse af, om gravide kan spise hotdogs. Jo, det kan de. Dog kun lejlighedsvis. Hvis du vil beskytte din baby mod enhver mulig trussel. Det er dog tilrådeligt, at du slet ikke indtager det.

Alternativer til hotdogs under graviditeten:

Gravid kvinde vil undgå risikoen for, at farlige bakterier kommer ind i din krop. Og vil alligevel have en sydende grillpølse til frokost. Du kan vælge nogle af disse alternativer. Gå efter de kødfrie alternativer, der er tilgængelige på markedet. Hvis du laver din egen hotdog, kan kødstykket erstattes med sojakød, friske grøntsager eller korn. Det er godt for både dig og din baby. Vegetariske hotdogs reducerer faktisk dine chancer for at blive smittet. Og er lav på natriumnitrater og fedtstoffer, sammenlignet med de traditionelle hotdogs.

Det er vigtigt, at du har en idé om begge sider af mønten. Inden du beslutter dig for, hvad der er bedst for din baby. Fordi graviditet er en tid, hvor selv jern-mave-folk har en tendens til at svække. Takket være deres svage immunsystem. Så kontakt din læge og udarbejd et diætdiagram. Og glem ikke at spørge specifikt om helbredt og pakket kød. Intet er vigtigere end dit barns sundhed og trivsel.

Fortsæt, nyd sommeren og server pølsen med masser af frugt og grøntsager.