Fødselsplan: Sådan gør du det trin for trin?

Der er ikke noget mere ængsteligt end at planlægge at forlænge din generation. Det betyder dog ikke, at du får succes efter hvert forsøg. For at sikre, at du ved det hele om dine følelser og prioriteter, efter at du har gennemgået arbejde, skal du læse videre, og du vil være så forberedt, som det bliver, og det er vigtigt at vide, hvordan du laver en fødselsplan. Hvis du planlægger at involvere en jordemoder, dækker vi det også.

Fødselsplan Hvordan man gør det trin for trin

Hvorfor?

En fødselsplan er lige, hvad den lyder som- en rekord, der sikrer, at din jordemoder kan hjælpe, når hun har brug for det, når du gennemgår arbejde. Med teknologiske fremskridt har du muligheder for at udfylde det online og få en udskrift eller gå den traditionelle vej og diskutere det hele med din partner og derefter konsultere jordemoderen.

Der er ingen tvivl om, at din fødselsplan er temmelig personlig. Hvordan du formulerer det afhænger af mange faktorer og omstændigheder, såsom din sygehistorie, dine behov og din baggrund.

Ting at overveje:

En god fødselsplan har det hele og er et selvopfyldende dokument. Når det kommer til en plan, er smertelindring, fødested, præference for instrumentel fødsel, indgreb i proceduren og pasning af din baby nogle af de mange ting, du skal overveje. Du kan altid arbejde på nogle aspekter mere end andre, som du selvfølgelig kan tale med din partner om. Hans støtte ville komme til nytte ved at lave en perfekt plan. Han er jo lige så involveret som en forælder, som du er.

Sådan skriver du en fødselsplan:

For at begynde at skrive en fødselsplan skal du tage hjælp af disse retningslinjer, der i detaljer beskriver hvert af de vigtige aspekter, der skal dækkes.

Om fødestuen:

Dette er det vigtigste nøglepunkt at inkludere i din fødselsplan. Beskriv den slags rum, indretning og atmosfære, som du ser dig selv føde i. Det ville også være klogt at inkludere de mennesker, du gerne vil være i nærheden af ​​fødslen.

Om arbejde og levering:

Gå videre til det næste vigtigste aspekt og beskriv, om du vil have en normal eller en kejsersnitlig fødsel, og hvad du skal gøre, hvis noget går galt i processen. Hvis du har præferencer om fødestedene, skal du sørge for at inkludere dem alle i overensstemmelse hermed. Du vil måske have et spejl for at se din baby blive leveret. I så fald skal du også nævne det. Bortset fra disse kan du også nævne, om du vil have fødslen filmet og glem ikke at nævne, om du vil have smertestillende medicin eller ej. Den sidste ting at gøre er at nævne, om du vil gemme ledningen til fremtiden eller ej. Det burde handle om det.

Efter din baby er født:

Nævn her, hvis du vil se din baby med det samme, eller du vil have babyen vasket og klædt på i stedet. Udover det skal du nævne, hvor længe du ønsker at blive i rummet, når din levering er udført.

Postpartum pleje:

Når det kommer til de sidste ord, skal du nævne, om du vil have yderligere tjenester fra babyens læge som at tage sig af babyens helbred, eller hvis du vil have forhuden fjernet, hvis det er en dreng.

Udført med artiklen? Nå, du ved nu alt, hvad der er i en fødselsplan. Lad det ikke gå til spilde. Hvis du er villig til snart at få et barn, skal du fortsætte med at sidde med en pen og papir med det samme og lave en fødselsplan.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80