Forbrugende Custard Apple (Sitaphal) under graviditeten – alle myter sprængt!

Graviditet i en kvindes liv er en ganske særlig fase, man ser frem til. Selvom der ikke er noget som at vente på, at barnet skal fødes, skal den vordende mor tage sig særligt af hende og barnet gennem sund og nærende mad og indtag. Blandt disse anbefales flere frugter og grøntsager især på grund af næringsværdierne i dem. En sådan er sukkeræble under graviditeten, som også kaldes vaniljesæble på grund af dets rigdom i ernæring og andre sundhedsmæssige fordele. Kend mere til forbruget af denne Sharifa -frugt under graviditeten, fordele forbundet med den og forholdsregler, der skal opretholdes, mens du spiser denne regelmæssigt.

Hvad er vanille æble?

Selvom vaniljesæble til gravide er bredt anbefalet af mange, hvad er frugten egentlig? Det er en sukkerholdig frugt med hærdet grønbrun hud, der bliver moden gullig brun. Delen indeni er kødfuld. Frugtens hærdet overflade er spiselig og især meget god til gravide. Det kan ikke skrælles, men du kan bryde huden op for at afsløre kødet, der cremet, tykt opsluger flere frø. Frugten er navngivet på grund af at være i den custard-lignende tekstur af frugtkødet. Det er generelt hjerteformet; men du finder dem ofte også i uregelmæssige former.

Forbrug Custard Apple (sitaphal) under graviditeten - alle myter sprængt

Kan gravide spise vanille æble?

At spise vanille æble under graviditeten anbefales til de høje ernæringsværdier og kalorier, der findes i frugten. Det hjælper og virker til fordel for moderen at være, da det hjælper med at minimere abortchancerne. Desuden kan de kvinder, der skal gå op i sund vægt, også med glæde indtage vaniljesæble.

Yderligere anbefales sitafalfrugt under graviditet også til dem, der ofte lider af kvalme og madafskyproblemer.

Ernæringsværdier for vanille æble under graviditet:

Creme æblet er godt fyldt med næringsstoffer som protein, kulhydrater, fibre, fosfor, jern, caroten, thiamin, riboflavin og så videre. Ydermere er den også rig på vitaminer som vitamin C, vitamin A og vitamin B6, som hjælper med at udvikle knogler i kroppen. Custard apple til gravide anbefales også på grund af den store mængde kobber, der er til stede i det, hvilket hjælper med at forhindre umoden levering og også hjælpe med hæmoglobinniveauer i kroppen.

Fordele ved Custard Apple under graviditet:

Kan gravide spise creme æble uden at tænke meget? Nå, her er dit svar med en liste over fordele ved forbrug af vaniljesaus under graviditeten.

1. Morgensyge:

Med optagelse af vitamin B6 i vanille -æblet hjælper det i høj grad med at forebygge og reducere kvalme og morgenkvalme. Derfor bliver dine morgener bedre.

2. Forebygger anæmi og relaterede problemer:

Det har gode kalorier og indhold, som kan hjælpe med blodlegemer i din krop. Derfor behøver du ikke at bekymre dig for meget om at have anæmi under graviditeten som mange andre bekymringer. Desuden hjælper det også effektivt med at håndtere udsving i blodtrykket.

3. Aktuel anvendelse:

Pastaen af ​​kødet af disse frugter er meget nyttig til at helbrede bylder og sår. Det skal anvendes mindst to gange om dagen for nyttige resultater.

4. Giver kostfibre:

At spise denne frugt dagligt, når den er gravid, forhindrer forstoppelse og hjælper med at fordøje maden bedre, da de giver tilstrækkelig fiber til, at fordøjelsessystemet fungerer korrekt.

5. Arbejder som ekspektoranter og stimulanter:

De hjælper med at slippe af med nasal overbelastning, og mennesker, der lider af allergi, får lindring ved at spise denne frugt, da den hjælper med at slippe af med slim, der udløser allergi.

6. Mælkeerstatning:

Mange kvinder, der lider af laktoseintolerance under graviditeten, kan prøve at bruge denne frugt som en drik til at erstatte mælk, da den indeholder al den ernæring, mælk leverer.

7. Fordelagtigt i behandling af tandproblemer:

Under graviditeten lider en kvinde ofte af tandkødsbetændelse og tandpine. Barken på vanille æbletræet er praktisk, da det kan være kendt for at lindre smerten.

Derfor, når du spørger igen ‘kan jeg spise sitafal under graviditeten’, kender du svaret!

Bivirkninger af vaniljesæble (sitafal) under graviditet:

Er det sikkert at spise vanille æble under graviditeten? Selvom det er helt sikkert, er der specifikke bivirkninger forbundet med forbruget af denne frugt. Her er få at vide.

  • Spis ikke frøet, da det kan påvirke dit fordøjelsessystem dårligt
  • Hvis du tager fejl med kølemiddelreaktion med din krop, må du ikke indtage dette
  • Da det er højt i sukker, er diabetespatienter forpligtet til at passe på og have et ord med en læge, før de får denne frugt
  • Hvis du skal se efter vægttab, skal du sørge for ikke at have denne frugt regelmæssigt.

Derfor ved du, at hvis nogen spørger ‘er vanille æble godt for gravide damer’, er det bestemt et ja med disse forholdsregler at huske på.

Forholdsregler for at tage æblecreme under graviditet:

Almindelige spørgsmål, vi står over for her, er ‘er sitafal godt i graviditeten’ og ‘er sitafal sikkert under graviditeten.’ Man skal altid vide, at alt, hvad vi indtager, vil have positive og negative, og det handler om vores kostbehov og sundhedsmæssige forhold, som vi har brug for for at tage et opkald. Selvom der er vaniljesaus -fordele under graviditeten, bør vi også være opmærksom på forholdsregler ved brug af vaniljesaus under graviditet.

Man bør altid bemærke, at denne frugt kun bør tages for at indtage denne frugt, når den er modnet. Frøene af denne frugt er let giftige; derfor ikke egnet til forbrug; derfor bør man være forsigtig og undgå at sluge den.

Sådan indtages et vaniljesaus under graviditet:

Selvom der er fordele ved at spise vanille æble under graviditeten, bør man også vide, hvordan man indtager dem. Du skal vaske den modne frugt tilstrækkeligt og dele den i halvdele. Desuden øser du dem glat ud og undgå frøene. Det er det; de er klar til at spise. Sørg for ikke at indtage frø for enhver pris.

Custard apple opskrifter:

Der er flere velsmagende opskrifter forbundet med vanille æble. Du kan lave lækker rabdi med frugten. Tag vanille æble, mælk, kondenseret mælk, jaggery, ghee, elachi, cashewnødder og mandler først. Stil fløde æblefrø lidt på køl. Kog mælk, og tilsæt kondenseret mælk og jaggery. Lad det koge et stykke tid. Hæld kølet frugtkød her og pynt det samme. Den lækre rabdi er klar.

Du kan også nemt lave en smoothie med vanille æble. Tag frugt, mælk, og du kan også tilføje is til det efter eget valg. Tag frugtkødet og tilsæt mælk, tilsæt sukker og is, som du ønsker. Pisk det i en blender. Og dermed er smoothien klar – sådan en enkel, men velsmagende.

Kald det cherimoya, sitaphal, tyrehjertet eller et hvilket som helst andet navn custard apple vil forblive en yndlingsfrugt for ikke kun gravide kvinder, men også andre mennesker på grund af dets lækre og mættende kvaliteter. Selvom der også er bivirkninger af vaniljesæble under graviditeten, skal du ikke glemme fordelene forbundet med det. Custard apple under tidlig graviditet bør dog tages efter råd fra vores læge for sikker side. Hav en glad og behagelig graviditet med disse sunde opskrifter.

Ofte stillede spørgsmål:

Q1. Kan du spise vanille æble under amning?

Svar: Ja, du kan helt spise denne frugt under amning. Det er ikke -surt og har et stort udvalg af C -vitamin, som forhindrer forstoppelse og hjælper med en sund fordøjelse. Desuden er de gode til at opretholde sunde næringsstoffer i denne fase af fodring af din baby. Du behøver derfor ikke tænke dig om to gange!

Q2. Kan gravide spise frøene af vaniljesæble?

Svar: De er ikke gode til forbrug for gravide i særdeleshed, da de er giftige. Disse frø kan også forårsage problemer i dit fordøjelsessystem og kan også føre til aborter eller aborter. Sørg derfor for at fjerne alle frøene forsigtigt, før du spiser denne frugt.

Q3. Kan gravide med diabetes spise vanille?

Da frugten indeholder højere sukkerindhold, betyder det ikke, at de helt undgår frugten. Råd og anbefaling fra doktorgraden er imidlertid nødvendig, da dette helt afhænger af kostbehovet. Imidlertid bør der tages begrænset mængde end at spise mange af disse frugter.