Graviditetstip – Bedste 50

Er du gravid? Hvis ja! Så først og fremmest tillykke! Graviditet er sådan en vidunderlig gave givet af Gud til enhver kvinde. Graviditeten er også en begivenhed, hvorefter dit liv ændrer sig totalt. I ved alle, at der under graviditeten er så stort behov for pleje af gravide. Selvom graviditet ikke er en sygdom, er det en meget vidunderlig rejse, men det skal du vide om. Hvis denne er din første graviditet, skal du vide, hvordan du tager dig af dig selv og din baby under graviditeten. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel dig de bedste graviditetstip.

Graviditetstip

På nuværende tidspunkt ønsker alle at vide mere og mere information om graviditeten. Du skal også vide, at hver graviditet er forskellig fra hinanden. Flere mennesker oplever nød under hele graviditeten, og andre ikke. Hvis du vil gøre din graviditet lykkeligere, sundere og mere sikker, så er denne artikel noget for dig. At være sund før, hele og efter graviditeten består af så mange forskellige træk i dit liv. Så jeg har samlet en hurtig liste til gavn for dig at bryde på den sunde side. Under graviditeten kan du opleve flere symptomer, nogle af dem er som følger;

  • Kramper i underlivet
  • Hovedpine
  • Humørsvingninger
  • Forstoppelse eller gas
  • Svimmelhed eller svimmelhed
  • Hævede eller ømme bryster
  • Rygsmerter
  • Du får ondt i maven
  • Træthed
  • At skulle tisse meget (gentagen vandladning)

Top 50 graviditetstip:

Nu fortæller vi dig her de bedste tips, som du kan rejse din graviditetsrejse op til dit barns fødsel. De bedste graviditetstip er som følger;

1. Tag folinsyre. Folinsyre er et B -vitamin, der kan gavne for at undgå større fødselsmangler. Forbruge mere mad ironisk i folsyre. Tag vitamintilskud til i alt 1000 mcg folsyre hver eneste dag før hånd og gennem tidlig graviditet. Der er mange kilder som nødder, grønne bladgrøntsager, æg, appelsiner og bananer, blomkål, korn og fuldkornsbrød.

2. Protein spiller en vigtig rolle for at dyrke væv såvel som blod. Kød, fjerkræ, fisk, mælk og mejeriprodukter som yoghurt, ost og is og æg er fremragende kilder. Vegetarbaser indeholder linser, tofu og bønner med ris. Du skal have 2-3 portioner hver dag.

3. Vaccinationer, Tal med din udbyder om vaccinationer. Mange er ufarlige og valgfrie under graviditeten, men nogle er ikke. At have de rigtige vaccinationer på det rigtige tidspunkt kan gavne dig og din baby sundt!

4. Træn korrekt for dig og din baby. At dyrke motion er en ædel måde at få fordel af at holde en gravid kvinde i form; træner støtter til også at holde hendes baby sund. Væsentlige træningsmetoder, der kan afsluttes under graviditeten, tager dem, der hjælper med at udvikle musklernes holdbarhed. Strækning kan også gavne meget, men alle disse handlinger bør naturligvis udføres med tilstrækkelige forholdsregler.

5. Prøv at undgå Trans fedtstoffer såvel som mættede fedtstoffer, men gode fedtstoffer etableres i kogte æg, nødder, fed fisk og hørfrø. Drik masser af vand og indtag fiber, når det er muligt.

6. Rygning, indtagelse af alkohol og indtagelse af stoffer, når du er gravid, sætter dig og din baby i fare for en række betragtelige problemer. Drikke kan skade et nye foster og engagere en baby med risiko for fosterskader såvel som cerebrale problemer.

7. Læger nævnte normalt, at handlinger med lav effekt som svømning, gåture samt yoga. Undgå sport og aerobic handlinger med stor indflydelse, der udgør en bedre fare for skader.

8. Tal med din læge om sex under graviditeten. Hvis din læge siger, at det er OK at have sex, mens du er gravid, skal du bruge kondom for at forhindre at få en kønssygdom. Nogle kønssygdomme kan forårsage blindhed, lungebetændelse eller meningitis hos nyfødte, så det er vigtigt at beskytte dig selv og din baby.

9. Spis masser af frugt og grøntsager, fordi det tilbyder mange vitaminer samt mineraler. De kan også støtte for at undgå forstoppelse under graviditeten. Du skal have 5-10 hjælpeprøver hver dag.

10. Du kan også indtage brød og korn, der tilbyder vitaminer og fibre. Brød, ris, bagels, pasta og korn er alle gode valg. Du skal have 5-12 portioner for hver dag.

11. Det er meget nødvendigt at indtage en afbalanceret kost. Indtagelse af hver fødevaregruppe dagligt vil bevare dig og din baby stærk under hele din graviditet.

12. Nu har du fået den problemfri grund til at forkæle dig selv – timer i et duftende bad, nyder en massage eller gnider beroligende olier i din udviklende bump.

13. Du kan også gå en sund gåtur med din partner og modtage frisk luft i lungerne, da det er godt for dig såvel som godt for din baby.

14. Det er meget nødvendigt at bruge ikke-medicinske midler til nogle problemer som halsbrand, kvalme samt forstoppelse.

15. Undgå kemikalier, der sandsynligvis kan skade din baby. Du kan opdage disse på arbejdet, i dit hjem og retfærdigt overalt, være økologisk subtile.

16. Deltag i fødselstiden. Hvis du ikke har evnen til at arbejde, skal du registrere en gynækologisk klasse for at have væsentlig opmærksomhed inden fødslen.

17. Bliv altid hydreret. Drik mindst seks til otte glas vand hver dag. Vand hjælper med at skylle alle de skadelige toksiner ud af kroppen. Gør bækkenvipninger til støtte med rygsmerter i sen graviditet. Det vil hjælpe med at afvise dine smerter og endda inspirere barnet til at acceptere en god fødselsposition.

18. Det er meget vigtigt at få masser af hvile, mens du er gravid. Prøv først at udvikle dig til en vane at sove på din side. At ligge på din side med knæene fast er sandsynligvis det mest afslappede sted, når din graviditet vokser.

19. Det gør også dit hjertes job afslappet, fordi det holder babyens vægt fra at smøre pres til den store vene, der overfører blod tilbage til hjertet fra dine fødder og ben. Nogle læger roser de piger, der er gravide, sover på venstre side. Få tilstrækkelig søvn i mindst otte timer om natten.

20. Brug afslappede, ikke-strækende sko og sæt dine fødder op flere gange om dagen for at undgå træthed samt hævelse af fødder, ben og ankler.

21. Tag et prænatal vitamin. De kan anbefales af din praktiserende læge, eller du kan købe dem færdige med disken. Sørg for, at den dækker 0,4 mg folsyre.

22. Bed din partner om at slutte dig til dine nye sunde vaneændringer, velvidende at du har ni hele måneder til at planlægge, drømme og fantasier.

23. Hvile! For højtydende kvinder eller kvinder, der arbejder op til deres barns fødsel, er det meget nødvendigt at hvile i cirka 2 timer om dagen. En af de fattigste ting, du kan pumpe ind i dit barns blodbaner, er stresshormoner. Derfor ville det være utroligt at fjerne al stress, men forsøg på at binde din stress så meget som tænkeligt:

24. Din krop ønsker at forbedre og hvile og genopfylde sin energi for at klare belastningerne i din babys udvikling. Hvis du er stresset med at sove, så prøv et glas mælk eller kamille -te, inden du går i seng. Hvis du er vant til at arbejde på en bærbar computer sent om aftenen om natten, skal du prøve at ændre din rutine. Lidt arbejde på et andet tidspunkt på dagen og derefter læse en bog sent eller gøre noget, der reducerer dig.

25. Find afslappede stillinger, så selvom du ikke kan sove, kan din krop slappe af så meget som sandsynligt. Den fineste position ligger på din venstre side med en pude i midten af ​​dine knæ.

26. Overse ikke morgenmaden. Prøv berigede spiseklare eller bagte morgenmadsprodukter med frugt. Beriget korn har yderligere næringsstoffer, såsom jern eller calcium. Hvis du føler dig usmagelig, skal du rykke med 100% fuldkornsbrød. Spis mere mad avanceret om morgenen.

27. Spis mad med fiber. Grøntsager og frugter, som grønne ærter, pærer, bananer og spinat, bønner, som sorte bønner og nyrebønner, fuldkorn, som brune ris samt havregryn, fedtfattig eller fedtfri yoghurt med frugt, fuldkornskiks med fedtfri eller fedtfattig ost.

28. Svømning i den sidste periode af graviditeten er meget gavnlig. Den sport gavner dig både for at reducere smerter og føle dig mindre vægtig.

29. Tal med lægen, før du får kendskab til den rigtige vejrtrækning og kæmper, så proceduren for fødsler let kan finde sted.

30. Tag gode valg, placering til fødsel betyder, at der er en række spørgsmål, der vil besvare som f.eks

31. Hvem bliver min hovedpraktiserende læge? Fødselslæge, huslæge eller privat jordemoder.

32. Hvem vil passe mig både gennem fødsel og fødsel? Hospital jordemødre, doula, privat jordemoder, mand, fødselspartner osv.

33. Hvor skal jeg føde min baby? Regeringshospital, privat klinik eller hospital, aktiv fødselsenhed eller hjemmefødsel.

34. Læs din elskede bog for at underholde. I graviditeten skal du hele tiden være glad og ikke tage nogen spænding. Det er meget skadeligt for dig såvel som for din baby.

35. Deltag i yogaklasser eller nogle øvelser for gravide i forvejen til fødslen. Der er mange yogastillinger, der hjælper en kvinde og deres baby under graviditeten.

36. Kend tilstrækkeligt alle aftaler med fødselslæger. Det vil bekræfte, at du er godt gravid, eller lære tidlige uregelmæssige mærker efter foster.

37. Tænk på at supplere 300-500 kalorier hver eneste dag under graviditetens varighed.

38. Sæt dit helbred først, når du er gravid. Vær sikker på, at du indtager sundt, og bliv ved med at være rigeligt hydreret, fordi dine ernæringsmæssige krav er forskellige, når du er gravid med tvillinger. Vær ligeledes opmærksom på din krop; respekter ikke symptomer som begrænsning og udskrivning, ellers ring til din læge for at være sikker.

39. Find ud af, hvad du skal gøre omkring kemisk prævention, der ligner p -piller.

40. Spor dine faser. At lære, hvad du kan kende dine cyklusser, vil med fordel bestemme, hvornår du har ægløsning og på hvilket tidspunkt du blev gravid. Disse giver mere præcise forfaldsdatoer.

41. Hvis du forskønner dit hus eller en vuggestue, skal du tænke på at undgå dampe, der ofte er forbundet med skygge og vægpapir. Måske få venner til at gøre det tunge arbejde, selvom du hjælper med at lave fingermad til dem. Hold vinduerne åbne!

42. Sig enhver læge, at du kan være gravid, hvis du er irriterende at blive gravid. Dette kan stoppe kontakten med skadelige tests og stoffer, hvis du er gravid og ikke kan se det endnu.

43. Besøg dine prænatal aftaler med din jordemoder eller læge. Dette vil gavne at bekræfte, at hvis du har problemer, er de rettet tidligt og bevaret til et minimum.

44. Du kan også deltage i en tidlig graviditetskurs samt yogaklasser og babyhjernestimuleringsprogram.

45. Spis mindre måltider mere og igen. Det understøtter fordøjelsen og tillader dig ikke at gøre ondt, da din livmoder skubber op på maven.

46. Pas på, at du er på et godt multivitamin. Du skal have begyndt at tilføje med folsyre på forhånd – den dækker B9 og er opsat i bladgrøntsager som spinat og grønkål samt appelsinsaft og nogle korn. Det er blevet bekræftet at reducere faren for neurale rørfejl såsom spina bifida med 70%.

47. Fortsæt med at bruge sikkerhedssele, selvom du kører i motorkøretøjer. Også gravide skal sidde så langt efter airbaggen som tænkeligt.

48. Lig på venstre side med kommando, så din baby ubesværet kan tage blod og ilt og dreje hovedet mere enkelt.

49. Tag ikke håndkøbspiller eller naturlægemidler, der ikke er berøvet først at tjekke din fødselslæge eller jordemoder.

50. Calcium er påkrævet for at dyrke tænder og knogler. Et grundlag for calcium er mejeriprodukter. Ekstra fødevarer, der er ironiske i calcium, indeholder sardiner, sojabønner og nødder og broccoli. Du skal have 4 portioner hver dag.

Så det er nogle graviditetstip, jeg håber du nyder denne artikel og finder den informativ såvel som interessant. Pas på!