Her er hvorfor ricinusolie er nødvendig under graviditeten

Ricinusolie under graviditet er et diskuteret emne. Vi kender imidlertid ikke præcist brugen af ​​ricinusolie under graviditet, men optegnelser angiver, at det første gang, dette blev brugt, stammer helt tilbage fra den egyptiske æra. Ricinus communis er plantefrøet, som ricinusolie stammer fra. Den findes i Indien! Den kemiske struktur af ricinusolie består hovedsageligt af Ricinoleic, en fedtsyre. På grund af denne kemiske sammensætning og koncentration menes det, at ricinusolie er godt for helbredet.

Selvom mange af jer måske har hørt rygter om brugen af ​​ricinusolie under graviditeten via aktiverende arbejderbevægelser, vidste du ikke, hvordan det nøjagtigt fungerer, eller selv om denne nyhed er sand eller falsk! Igen vil nogle af jer måske have hjælp, fordi barnet nægter at komme ud, selvom det har været mere end standardtiden! Nå, bare rolig. Denne artikel vil være i stand til at løse alle dine tvivl og forespørgsler om ricinusolie -graviditet!

Hvorfor ricinusolie er nødvendig under graviditeten

Hvad er ricinusolie?

Mens brugen af ​​ricinusolie under graviditet er diskuteret, lad os først vide, hvad ricinusolie egentlig er. Ricinusolie er en vegetabilsk olie, som er resultatet efter pressede ricinusbønner. De bruges som erstatning for castoreum. Denne olie er farveløs og har forskellig smag og lugt. Det kan også ligne en lysegul væske. Ricinusolie bruges i vid udstrækning til fremstilling af sæber, smøremidler, hydrauliske væsker, belægninger, farvestoffer, voks, polering og parfume.

Er det sikkert at bruge ricinusolie under graviditeten?

Mens mange bare taler om risici for ricinusolie, lad os se, om det er sikkert at bruge ricinusolie under graviditeten. Der er forskellige debatter og konklusioner i denne forskning, mange siger, at ricinusbrug til induktion af arbejdskraft ikke gør en stor forskel og ændrer sig i arbejdstiden. Selvom der ikke blev noteret enorme komplikationer nogen steder, drejede de fleste bekymringer sig om toleranceniveauer og ubehag, som ricinusolie kan forårsage under fødsel og leveringstid. Der er flere tilfælde rapporteret om kvalme, også under denne brug af olie. Men læger, i disse dage har tilstrækkelige metoder og måder, der kan hjælpe med anden induktion af arbejdskraft end ricinusolie, da det er meget diskuteret. Det anbefales dog at være væk og afstå fra at bruge denne ricinusolie, hvis du har flere vanskeligheder under graviditeten og i stedet søge læge.

Fordele ved ricinusolie under graviditet:

Mens vi overvejer ricinusolie og graviditet bivirkninger, lad os notere nogle ricinusolie fordele til graviditet.

 • Det er en velkendt ingrediens til at fremkalde arbejdskraft.
 • De afførende egenskaber hjælper med at trække livmoderen sammen og stimulere afføring.
 • Desuden findes ricinolsyren i ricinusolie, som hjælper med at angribe prostaglandin i livmoderen og tarmene. Det hjælper dem med at indgå store kontrakter.
 • Ricinusolie hjælper også med at påvirke væske og elektrolytter, hvilket i høj grad hjælper under graviditet og leveringstid.

Bivirkninger af ricinusolie under graviditet:

Ingen specifik undersøgelse siger, at ricinusolie til gravide fremkalder arbejde, men mange bivirkninger kan spille en rolle i at gøre det.

 1. Nogle af disse kan omfatte diarré, opkastning, sammentrækninger af livmoderen, kan være fødsel, kvalme osv..
 2. Nogle mennesker mener, at brugen af ​​ricinusolie og graviditet er en one-shot løsning til at fremkalde arbejdskraft, men alligevel har det ikke den samme effekt på alle kvinder, og selvom de oplever bivirkningerne, kan de forblive gravide.
 3. Mange anbefaler slet ikke ricinusolie -fordele under graviditeten på grund af de mere fremtrædende bivirkninger, der følger med pakken som dehydrering, føtal lidelse og mekonium hos barnet.
 4. Det anbefales kraftigt, at du kun bruger ricinusolie under graviditetsrisiko med tilladelse fra en læge. Hvis du stadig bruger ricinusolie, skal du tale med din læge eller jordemoder, før du gør det, og få at vide, hvor meget du skal bruge og hvordan du skal bruge det.

Fremkalder ricinusolie arbejde:

Ricinusolie til at fremkalde arbejdskraft er velkendt bredt over hele kloden. Mens mange spørger, er ricinusolier sikre til at fremkalde arbejdskraft, og som vi har set ovenfor, så lad os vide, hvordan den foregår.

Traditionelt brugte mange ricinusolie til at fremkalde arbejde. Jordemødre og læger plejede at bede om at indtage dette for at stimulere tarmene og irritere livmoderen. Dette bliver yderligere til sammentrækning og fremkalder arbejdskraft. Mens denne proces finder sted, anbefalede mange også i dag ikke at indtage for blot at fremkalde arbejde, da der ikke er beviser for, om denne måde er sund nok.

Hvor meget ricinusolie skal fremkalde arbejde:

Mens mange har forskellige ideer om dette, hjælper en halv kop ricinusolie generelt med at fremkalde arbejde. Andre anbefaler dog ikke at tage mere end en eller to spiseskefulde på én gang. Derfor kan man se, at det er klogt at begynde at tage mindre og øge dosis efter behov. Dette skyldes, at en overdosis af brug af ricinusolie til at fremkalde arbejdskraft kan føre til diarré såvel som dehydrering.

Sådan bruges ricinusolie til at fremkalde arbejde:

Der er flere måder, man kan forbruge ricinusolie til at fremkalde arbejdskraft. Få af dem inkluderer,

 • Bland det med appelsinjuice eller lignende juice og konsumér det, så den ubehagelige smag kan skjules
 • Du kan også vælge at drikke det på én gang og få en juice eller en kølig drink for at udligne dens dårlige smag
 • Sørg for at have en masse vand; da dette kan forårsage dehydrering.

Hvordan virker ricinusolie til at fremkalde arbejde?

Et almindeligt spørgsmål er, hvor lang tid det tager at ricinusolie fremkalder arbejde. Ricinusolien hjælper med at trække livmoderen sammen og øge tarmmomenterne. På denne måde kan sammentrækninger finde sted og hjælpe med levering. Selvom tidsrammen generelt ikke er den samme for alle, vides det, at nogle vordende mødre kun kommer i arbejde på et par timers tid. Der er dog nogle få tilfælde, hvor sådanne hændelser slet ikke blev rapporteret. Dette kan til tider også tage dage. Derfor kan man ikke generalisere tidsrammen i dette scenario.

Forholdsregler, der skal tages, inden du bruger ricinusolie til at fremkalde arbejde:

Givet er få forholdsregler, man skal tage, mens man bruger ricinusolie for at fremkalde arbejde.

 1. Hold dig selv hydreret med masser af vand, da ricinusolie kan føre til dehydrering.
 2. Sørg for at bruge toilettet mange gange, da du kan lide af diarré.
 3. Sørg for at have mindre olie i starten. Mindre er altid sikkert.
 4. Sørg for, at du ikke fremkalder arbejdskraft tidligt. Vent til mindst fyrre uger i første omgang, hvis kroppen endnu ikke er klar til arbejde.
 5. Brug ikke dette som en opskrift til at fremskynde arbejdskraft, da dette kan øge smerter og ubehag
 6. Søg læge og sørg for ikke at have det selv.

Risici, der står overfor ved brug af ricinusolie under graviditet:

Selvom der er forskellige holdninger til risici, er der nogle tilfælde, hvor kvinder havde bivirkninger og risici, mens andre ikke havde det. Få af dem inkluderer,

 • Den afførende effekt kan også skyldes ricinusolie på barnet. Dette kan få barnet til at passere meconium -afføring under selve arbejdet.
 • Det kan forårsage dehydrering og diarré betydeligt og er muligvis ikke egnet til en kommende mor
 • Ricinusolie kan også forårsage kvalme og kan også forårsage opkastning med det
 • Nogle få kvinder kan opleve alvorlige kramper
 • I betragtning af disse tilfælde, glem ikke at spørge lægen om dens indtagelse, før du tager en beslutning.

Alternativer til ricinusolie til at fremkalde arbejde:

Selvom der er alternativer, der muligvis kan hjælpe og gøre det samme arbejde som ricinusolie, lad os se, hvad alle kan betragtes som muligheder til dette formål.

 1. Brug af Pitocin gennem IV kan muligvis overvejes i henhold til lægens råd
 2. Moders kunstigt ødelagte vandpose
 3. Brug brystpumper og stimuler brystvorter
 4. Nogle få læger kan anbefale prostaglandiner
 5. Foley ballon kan også bruges til at fremkalde arbejdsbevægelser

Selvom lægen bør blive spurgt, inden han tager et skridt, kan en eller to af mulighederne bruges til naturligt at fremkalde arbejdskraft.

Nu hvor du har en klar idé om, hvordan du bruger ricinusolie under tidlig graviditet, skal du sørge for at passe på nok, mens du indtager det. Da der er farer ved at bruge ricinusolie til at fremkalde arbejde, anbefales det ikke helt af fagfolk, men alligevel kan du bruge det under lægens tilsyn. Jeg håber, at denne artikel løste alle dine forespørgsler! Fortæl os dine kommentarer.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Kan ricinusolie skade barnet? Er det sikkert for gravide at bruge ricinusolie under graviditeten?

Svar: Resultaterne af at bruge ricinusolie under graviditeten er variable. Det kan sandsynligvis være belastende for både mor og baby, hvilket kan føre til udmattelse. Det kan også få din baby til at passere meconium eller deres første afføring før levering, men det er ikke skadeligt i nogle tilfælde.

Q2. Er det farligt at tage ricinusolie for at fremkalde arbejde? Kan jeg drikke ricinusolie under graviditeten?

Svar: Ricinusolie menes at være til gavn for gravide. I årevis troede folk, at dette var en måde at starte arbejdskraft på, men det virker også som afføringsmiddel. Da ricinusolie fremkalder tarmkramper, kan man være utilpas og kunne have diarré; det bør ikke have nogen skadelige virkninger på raske kvinder.

Q3. Hvornår skal jeg tage ricinusolie for at fremkalde arbejdskraft? Hvor meget ricinusolie skal jeg vælge at fremkalde arbejdskraft?

Svar: Det er i orden at tage 1 eller 2 spsk ricinusolie hver 24. time. Undgå at fremkalde tidligt. Det anbefales at vente til efter 40 uger, for hvis din krop ikke er klar til arbejde, kan ricinusolie, mens graviditeten muligvis ikke har den ønskede effekt.

Q4. Kan ricinusolie forårsage abort? Farer ved ricinusolie til at fremkalde arbejdskraft?

Svar: Årsagen er ikke, at ricinusolie er en afbrydende ingrediens, men det faktum, at det kan forårsage sundhedsmæssige problemer som dehydrering enten til moderen eller fosteret, hvilket kan resultere i tab af graviditet.

Billedkilde: 1