Hvordan slipper man naturligvis med slim?

Hvordan man kan slippe af med slim, har været et spørgsmål, som de fleste mennesker, der har en tilstoppet næse, stiller. Forskellige farver på slim angiver forskellige ting. Hvis du stadig ikke har fundet et svar på din tilbagevendende tanke, er her nogle af vores mest effektive måder at behandle dem rigtigt på.

Slim eller som det også i folkemunde er kendt som slim er en klæbrig tekstur, der produceres i lungerne og i de nedre luftveje. Der er dog en lille forskel mellem slim og slim. Udtrykket slim bruges til at referere til det overskydende slim, der produceres af luftvejene. Sputum er derimod en blanding af spyt og slim, der normalt hostes op fra luftvejene. Det opstår som følge af en infektion eller enhver anden sygdom.

hvordan man naturligt slipper af med slim

Hvad er de forskellige slags slim?

Overraskende nok findes slim også i en række farver. Hver af disse farver har betydning for din helbredstilstand.

en. Klar:

Dette er en sund slimfarve. Klar er den normale farve.

b. Lysegul eller grøn:

Denne farve kommer fra enzymer i hvide blodlegemer. Lysegult slim eller grønt slim er en indikation på, at din krop bekæmper en infektion.

c. Hvid:

Dette er et klart tegn på, at en infektion begynder at danne sig i din krop og typisk er forbundet med den overbelastning, du nogle gange føler. Den hvide farve er resultatet af øgede hvide blodlegemer. Du skal passe på, hvis du har astma. Symptomerne er forskellige og er mere alvorlige sammen med det hvide slim.

d. Mørk gul:

Grønt eller mørkegult slim er et biprodukt af feber, hoste og regelmæssig nysen. Det signalerer også den forværrede sundhedstilstand i din krop. En aftale med din læge er et must, især hvis du har astma, og din inhalator ikke virker effektiv.

e. Brun:

Brunt slim er dybest set et resultat af tørret blod, noget snavs og al rest af rygning.

f. Sort:

Sortfarvet sputum eller slim er forårsaget af stor rygning. Luftforurening kan også forårsage sort slim, og du vil se snavs og støvpartikler i det.

g. Lyserød eller rød:

Lyserødt slim eller rødt slim er et resultat af irritation og tørhed i næsevævet. Dem, der lider af astma, kan få hoste med blod i.

Hjemmemedicin mod slim:

Hjemmemedicin mod slim vil helt sikkert komme godt med. I alle de gange, du føler dig irriteret, og du ikke kan sove, vil disse midler til at løsne slim i brystet være yderst nyttige.

1. Damp:

Der er ingen bedre magi for at slippe af med slimbelastning, der indånder damp. Dæk dit hoved over en varm gryde med vand. Sørg for, at dampen strømmer direkte til dit ansigt/næse. Tilføj nogle æteriske olier eller vicks for ekstra effekt.

2. Væsker:

At drikke rigeligt med væske kan hjælpe med at helbrede overbelastningen lidt. For at holde slimet tyndt, skal din krop hydreres godt. For at opnå dette skal du drikke meget vand og anden frugtjuice, der ikke er kold. (1)

3. Fugtig luft:

at holde luften fugtig omkring dig vil hjælpe, fordi tørhed kan irritere næse og hals. Slim danner og fungerer derefter som et smøremiddel under sådanne tørre forhold.

4. Forhøjet hovedposition:

Sov på et par puder og sørg for, at hovedet ikke er i samme position som kroppens. Når du ligger fladt, vil det forårsage ubehag i kroppen og få dig til at tro, som om slimet samler sig på bagsiden af ​​dit hoved.

5. Næsespray:

Næsespray eller saltvandsspray hjælper med at rydde slim og allergener fra næsen. Sterile sprøjter indeholder natriumchlorid er nyttige til at slippe af med slim.

6. Gurgling:

Du kan også prøve at gurgle med varmt vand for at berolige din irriterede hals. Dette vil fjerne slimet. Tilsæt simpelthen en teskefuld salt til lunkent vand. Gurgle et helt glas vand.

7. Undgå rygning:

En anden væsentlig årsag til slim er rygning, især passiv rygning, det kan få kroppen til at producere slim. For at slippe af med slim, skal du holde dig væk fra rygning.

8. Koffein:

At holde sig væk fra koffein er også en god måde at stoppe kroppen fra at producere slim.

9. Anvendelse af eukalyptus:

Eucalyptusolie kan også tilsættes til dit kar med damp, der indånder vand. Olien er meget effektiv til at dæmme ned og kan give dig god lindring i lang tid. Du kan også anvende dem direkte på brystet. Denne vilje hjælper med at slippe af med slim hurtigt.

10. Vaskeklud på ansigtet:

når du indånder via den fugtige klud, tilføjer du i det væsentlige meget fugt til næse og hals. Dette er en gunstig situation for at løsne slim og dermed give lindring.

Oftest årsager til ekstra slim eller meget. Tag et kig herunder.

Ekstra slim er oftest ikke farligt. Det kan dog være en reel gene og gør dig også utilpas. De blokerer undertiden bihuler og forårsager anfald. I sådanne tilfælde kan fortykket slimproduktion forårsage følgende symptomer som løbende næse, ondt i halsen, nasal overbelastning og sinushovedpine. Nogle af årsagerne til produktionen af ​​overskydende slim inkluderer;

  • Åndedrætsinfektion som influenza og bihulebetændelse. De får dig til at hoste slim op.
  • Slim er også resultatet af en allergisk reaktion på kroppen.
  • Indtagelse af krydret mad kan øge risikoen for overskydende slim, og det fører for det meste til en løbende næse.

Nogle gange kan selv mindre ting som det hyppige blæse i næsen, vejrtrækning af tør luft føre til pletblod i slimet. Denne blodfarvede slim er brun i farven, et symptom, der er resultatet af en øvre luftvejsinfektion. Når indersiden af ​​næsen bliver irriteret og tør, resulterer det også i slim i blodet. Dette er årsagerne til, hvad der forårsager blod i slimet.

Hvornår skal du kontakte en læge?

Selvom slim måske ikke er en alvorlig sundhedstilstand, kan farvet slim sikkert freak folk ud og måske ønsker at konsultere en læge. I nogle tilfælde er det også tilrådeligt at konsultere en læge.

Bakteriel infektion slimfarve ses ofte sammen. Det er en stærk indikation på, at din krop bekæmper en virus eller også kan være, at personen er dehydreret. Hoste af farvet slim fra lungerne er en stærk indikator for en alvorlig bakteriel infektion eller anden sygdom, der kræver en grundig evaluering af en læge.

Årsager til overdreven slim er ikke og bør ikke bekymre dig. Oftest vil de blive helbredt på egen hånd. Meget sjældent signalerer de noget alvorligt. Hvis tilstanden vedvarer, kan du konsultere en læge på trods af hjemmemedicin og anden medicin.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad er farven på bronkitis slim?

Hvidt slim hostes ofte op med viral bronkitis. Langsomt ændres dette fra hvidt til grønt slim eller undertiden til gult. Dette er imidlertid ikke en indikation på en bakteriel infektion.

2. Hvad angiver grå slim?

Grå slim angiver en purulent næseudflåd. Dette er imidlertid ikke et tegn på bakteriel infektion, som man plejer at tro. Sinusbelastning kan også udløse grå slim.

3. Hvad er acid reflux slimfarven?

Acid refluxing kan komme tilbage til spiserøret og derefter ind i strubehovedet. Dette forårsager en vis skade og vil resultere i tyk slim til at hoste op. Reflux resulterer også i stemmeskift og en alvorlig hoste.

Ansvarsfraskrivelse: Selvom hjemmemediciner næsten altid er sikre, er de ikke den eneste medicin, du måske vil stole på. Tal med din læge, hvis du mener, at problemet vedvarer længere end forventet, og hvis du oplever usædvanlige symptomer.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80