Hukommelse under graviditeten

Er hukommelse sikker under graviditeten? Kan jeg lave squats under graviditeten? Dette er nogle af de mest almindelige spørgsmål stillet af kvinder. Denne artikel vil imidlertid give en bred diskussion, der rydder alle de mulige tvivlsmæssige grundlag for dette emne.

Hukommelse under graviditeten

Lad os først og fremmest diskutere øvelsen lidt og dens positive resultater. Squats er også en af ​​de bedste øvelser for kvinder og en af ​​de mest vigtige. Dette er nogle af de mulige fordele ved squatting.

Forskellige hugninger under graviditeten:

1. Det øger styrken i bækkenmusklen:

Squats har vist sig virkelig gavnlige for bækkenmusklerne. Det øger styrken af ​​disse muskler og gør dem stærke fra kernen. Disse muskler er nødvendige for at gøre dit nedre bækken oprejst og stift og forhindre også skader. En kvinde skal styrke bækkenmusklerne, så den kan hjælpe hende under barnets fødsel. Når bækkenbunden styrkes, kan mange spørgsmål vedrørende det nederste bækken undgås, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at kvinder laver squats i første omgang. Det er meget bedre end en køløvelse.

2. Godt for arbejdskraften:

Kvinder, der gennemgår graviditet, anbefales engang at udføre squats, da det vil hjælpe med arbejde. Så nu har du det. Kvinder udfører squats under graviditeten, og det er en af ​​grundene til, at de gør det i første omgang.

Det er bevist, at udførelse af squats korrekt og ofte vil hjælpe kvinder med arbejde. Squats er en af ​​de øvelser, der specifikt er målrettet mod en gruppe muskler, så kvinden kan få let arbejde uden at opleve alvorlige smerter og smerter. Øvelsen kan gøre nogle muskler stærke, der hjælper med visse positioner under barnets fødsel. Squats hjælper også kvinden med sammentrækninger og hjælper også med tidligt såvel som sent arbejde. Denne squats kan sagt faktisk siges at være en af ​​de bedste øvelser for kvinde, der gennemgår graviditet. Det vil barnet falde dybere ned i bækkenet. Så hvis du er en gravid kvinde, så begynd at rokke nogle squats langsomt på gulvet.

3. Hjælp til barnefødsel:

Hvad er min mål her. Barnets fødsel. Barnefødsel er hovedmålet her. Kvinden, der gennemgår graviditeten, skal vedtage nogle af de sværeste (nogle gange nogle af de mest foruroligende) foranstaltninger for at hjælpe hende med graviditeten og endelig komme til nytte under fødslen. Hun vil gøre næsten alt for at gå igennem smerterne ved barnefødsel. Squats er også her for at hjælpe hende. Squats hjælper kvinden kvinden med let at komme i stærke fødselspositioner.

De gør benmusklerne og de hjælpende muskler (til fødsel) stærke og hjælper igen til fødslen. En kvinde kan udføre et antal squats (forskellige typer squats) for at styrke sine benmuskler fra alle vinkler. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at kvinder udfører squats. Det vil også give dig den udholdenhedsfaktor, der kræves under barnets fødsel. Det er klart, at dette er en af ​​de bedste øvelser for gravide kvinder. Udholdenhed i fødselsstillingerne er virkelig nødvendig under barnets fødsel.

Squats har endnu en fordel med hensyn til barnefødselspositioner. Squats giver kvinden mulighed for at tage tyngdekraftens hjælp til at gøre hendes bækkenåbning bredere, hvilket gør det muligt for barnet at blive skubbet igennem. Dette vil give barnet meget plads til at blive kontraheret.

4. Flot Butt!

Hvem vil ikke det? Næsten hver kvinde gør. Dette er en af ​​de fine øvelser, der hjælper dig med at forme din numse, som du vil. Kvinder er altid utrygge, hvis en af ​​deres kropsdele ikke står i forhold til resten af ​​kroppen. Så hvis du er en tynd kvinde, så er squats et must for dig. Squats vil holde ryggen i form og også få det til at se ret godt ud og til gengæld give dig mental tilfredshed med hensyn til din skønhed.

En ordentlig bagside er god til graviditet og barnefødsel, tro det eller ej. Det har også en fordel mere. Efter graviditeten vil din krop sikkert have en tendens til at gå ud af form. Men du kan styre det. Det er ved at forforme din numse, du kan simpelthen vise din ryg efter graviditeten. Din numse vil stadig være i form, hvis du har lavet squats regelmæssigt før graviditeten (indtil en vis grænse).

Hvornår skal du ikke udføre squats:

Der er dog tidspunkter, hvor en kvinde anbefales ikke at udføre squats.

Når barnet er en optimal position – Kvinder anbefales ikke at udholde nogen form for fysisk stress, når deres baby er en optimal position, mere præcist 30 uger ude. Dette er den tid, hvor de skal hvile fuldstændigt og nej, ingen squats for nu.

Smerter i ryggen- Nogle kvinder skal igennem mange smerter før graviditeten, og det er en af ​​grundene til, at de kommer til at opleve den smerte meget, hvis de laver squats. Så ingen squats til dem også. Inden graviditeten vil du ikke holde din krop i form, så den ikke går ud af hænder efter graviditeten. Men der kan ikke gøres noget ved det, da du vil stå over for nogle alvorlige rygproblemer, hvis du stadig udfører squats med rygproblemer.

Teknik til at udføre squats under graviditet:

Her er det. Squatting under graviditet og normal squatting har ingen større forskelle, men der er stadig noget, der adskiller sig fra standardteknikken, og den gravide kvinde skal huske dem. Stræk dine ben lidt mere ud, end du normalt gør. Der er ingen specifik håndposition. Du kan have dine hænder i skulderhøjde eller holde dem svingende på din side. Kvinder har en tendens til at rocke mange squats ud. Nå, det vil ikke være egnet i din tilstand.

I ovenstående afsnit får du nogle af de bedste fordele, forholdsregler osv. For squats vedrørende gravide kvinder. Squats er gode for dig, men når du er gravid, er der også nogle alvorlige begrænsninger.