Hvad er de tidlige tegn og symptomer på graviditet

Gæt du om du er gravid? Forventer du? Kender du symptomerne på graviditet? Dette er et meget almindeligt problem, hvis graviditeten ikke er planlagt. Hvis du tænker på graviditet, skal du vide om deres symptomer. Hvis du kender symptomerne på graviditet, vil du være sikker på det. Den eneste måde at vide det med sikkerhed er ved at tage en graviditetstest. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel, at vi diskuterer om symptomerne på graviditet.

Hver kvinde er forskellig fra den anden, og derfor oplever hver enkelt forskellige symptomer på graviditet. Der er første symptomer på graviditet, der kan pege på sandsynligheden. Af den grund, at de primære tegn på graviditet ofte ligner det, der sker nøjagtigt før og under menstruationens varighed, er disse symptomer ikke til enhver tid kendt.

Ikke hver eneste kvinde har de samme symptomer eller endda de samme symptomer fra den ene graviditet til den næste. Der er mange former for graviditetsindikationer. Nogle sker, før du forstår, at du er gravid. Nogle sker i løbet af din graviditet. Nogle lykkes i sidste trimester, og nogle forekommer slet ikke. Hver kvinde ændres og praktiserer forskellige graviditetsindikationer. Se på de mest aktuelle graviditetssymptomer og lær, hvad de er, hvorfor de sker, og hvordan du giver dem.

Undersøgelserne viser imidlertid, at et æg befrugtes inden for 12 timer efter ægløsning og ikke forlænges, end at det begynder at dø. På nuværende tidspunkt, hvis du kender symptomerne, kan du mærke graviditet op til efter indlejring, som finder sted fra cirka 7-10 dage efter ægløsning. Hvis du har overvejet, begynder embryoet at oprette hCG efter implantation og ikke før, så det er ikke sandsynligt at identificere graviditet eller have graviditetssymptomer før dette tidspunkt. Graviditetstest skal ideelt set udføres fra den dag, din menstruation ville have været savnet.

Top 25 tegn på graviditet:

Nu giver vi dig her en liste over de tegn, som du kan være sikker på om din graviditet. De er som følger;

1. Spotting:

Et par dage efter undfangelsen fastgør det berigede æg sig til livmoderens barriere. Dette kan rodfæste et af de første tegn på graviditet – pletblødning og. Det er også identificeret som implantationsblødning. Det forekommer hvor som helst fra seks til 12 dage bagefter ægget befrugtes. Nogle kvinder bemærker let pletblødning, når embryoet implanterer i livmoderen. Så hvis du har haft en let periode i denne måned, kan du stille og roligt bære et lille bundt af glæde. Desuden blødning, en kvinde kan underskrive en hvid, mælkeagtig frigørelse fra hendes skede.

2. Hævet eller forstørret bryst:

Ændringer i brystet er de tidlige symptomer på graviditet. En kvindes hormonniveauer ændres hurtigt efter undfangelsen. Efter ændringerne kan hendes bryster blive forstørrede, ømme eller stikkende en uge eller to senere. Eller de kan røre tungere eller fyldigere eller føles blide at røre ved. Du kan også bemærke, at dit bryst er større såvel som hævet, med blå vener, der lige er synlige under huden. Husk også, at ikke alle kvinder oplever disse ændringer, især hvis de har været på p -piller.

3. Ubesvaret periode:

Dette er et meget almindeligt symptom, der tilskynder de fleste kvinder til at få en graviditetstest. Imidlertid er ikke alle ubesvarede eller sene menstruationer forårsaget af graviditet. Der er mange årsager, udover graviditet, til at mangle en menstruation. Det kan være, at du øgede eller tabte dig for meget. Hormonelle problemer, kost, stress eller træthed og uregelmæssig tidsplan er andre muligheder. Nogle kvinder savner deres menstruation, når de bryder med at tage p -piller.

4. Madbehov eller madafsky:

Selvom du måske ikke har et solidt ønske om at spise pickles og is, vil flere kvinder føle ønsker om bestemte fødevarer, når de forventer. Dette kan vare hele din graviditet. Nogle kvinder udvikler misforståelser med bestemte typer mad primært under graviditeten, og dette kan også vare i de næste 9 måneder.

5. Kramper:

Denne indikation af tidlig graviditet kan også være en skræmmende for de kommende forældre, da der igen og igen er en frygt for abort. På den anden side, selvom du ikke er gravid, krymper din livmoder gentagne gange. Når det er gravid, udvikler fosteret sig og skubber sig langs væggene i livmoderen, hvilket får det til at røre sig, det er meget normalt.

6. Morgensygdom:

Morgenkvalme er et velkendt tegn på graviditet. Begrebet er forvirrende, da ikke alle kvinder oplever det hele morgentiden. Mange kvinder bliver “morgenkvalme” i løbet af eftermiddagen og solnedgangstiderne, eller når præcise lugte kommer i deres næsebor. En gravid kvindes hormonstadier kan lempe dræningen af ​​hendes mave. Det øger kvalme, ofte kaldet morgenkvalme, men det kan finde sted når som helst i løbet af dagen.

7. Træthed:

Følelse af at være meget søvnig er sædvanlig under graviditeten, begyndende tidligt. Faktisk er træthed ofte et af de vigtigste tegn på graviditet. En kvinde kan begynde at føle sig bemærkelsesværdigt udmattet, så snart en uge senere opfatter. Det er ofte forbundet med et højt niveau af et hormon kaldet progesteron, mens andre ting som f.eks. Lavere blodsukkerniveau sænker blodtrykket og en forbedring i blodproduktionen kan alle bidrage. Hvis du er gravid, er sandsynligheden for, at du vil begynde at føle dig mindre træt omkring uge 12, når moderkagen er helt fremstillet.

8. Humørsvingninger:

Humørsvingninger er en typisk del af at være gravide, på den anden side er alvorlige, kontinuerlige og nonstop kampe med depression, bekymring og angst ikke. Mange kvinder oplever følelsesmæssige svingninger under hele graviditeten, især i første trimester. Det er normalt at gå over forskellige følelser, da hormoner er foranderlige og kroppen ændrer sig.

9. Vaginal udledning:

Når din livmoderhals opstår for at danne en slimprop for at blokere åbningen af ​​livmoderhalsen og beskytte barnet mod infektioner under graviditeten; der kan være en vis vaginal frigivelse. Det er forskelligt end anden udledning relateret til gærforurening, da det ikke vil have lyst, forbrænding eller lugt.

10. Hyppig vandladning:

For mange kvinder starter dette omkring den sjette eller ottende uge efter undfangelsen, og du kan fysisk oprette et par ekstra udflugter til badeværelset. På den anden side er det også forårsaget af en urinvejsinfektion, overforbrug af diuretika og diabetes, hvis du er gravid; det er mest sandsynligt på grund af hormonelle niveauer.

Når du er gravid, presser din livmoder åbent på blæren, hvilket fører til mere tilbagevendende vandladning. Det ekstra tryk og ændringer i tolvfingertarmen kan også rodforstoppelse. Selvfølgelig, jo mere en baby vokser, jo mere presser livmoderen langs blæren og ekstra organer.

11. Kvalme:

Kvalme er en af ​​de største almindelige bivirkninger ved graviditet. Det er forårsaget af en stigning i hormonniveauer, at mindst omkring 80 procent af kvinderne oplever “morgenkvalme” i løbet af de første 3 måneder af graviditeten. For mange er denne kvalme ikke i det væsentlige ufuldkommen til morgen, og nogle føler det hele dagen lang.

12. Forhøjet basaltemperatur:

Det er også kendt som High BBT betyder basal kropstemperatur. Hvis du har fulgt din basaltemperatur, er et sikkert tegn på graviditet en stigning på omkring en grad, der tager i mere end to uger bagefter det “fald” i temperaturen, der angiver ægløsning.

Hvis du ofte kortlægger din cyklus og tager dine temperaturer, vil du bemærke, at din BBT vil holde højt i hele din lutealfase. Progesteron får din BBT til at stige ved ægløsning og blive hævet, hvis du er gravid. Hvis du ikke er gravid, falder din BBT helt ned, og du får din menstruation som normalt.

13. Bumser eller acne:

Du kan opleve, at selvom du ikke typisk får bumser eller acne, kan du fange dem i den første graviditet. Det vil sandsynligvis slappe af temmelig hurtigt, efter at dine hormonniveauer stabiliseres, på den anden side skal du sørge for, at du ikke plukker eller klemmer bumser, der kan efterlade ar og/eller aftensmadbakterier.

14. Rygsmerter:

Nedre rygsmerter kan være en indikation, der sker først i graviditeten; ikke desto mindre er det virksomhedsmæssigt at kende til en kedelig rygsmerter i løbet af din graviditet. Andre forklaringer er som at afvente menstruation, belastning, andre rygproblemer og kropslige eller psykiske belastninger.

15. Mørkere brystvorter:

Hudændringer er almindelige under graviditeten. En af de første ændringer, du kan bemærke, er, at hudkuglen omkring dine brystvorter (areolas) bliver mørkere. Dette kan forekomme fra omkring otte uger.

Du kan også opdage, at bumpene overalt, hvor dine brystvorter bliver mere tydelige, og dine brystvorter mere opretstående. Dette sker, da kroppen gør sig selv til amning. Din vulva og vagina kan ændre sig til en dybere, lilla rød farve eller se mørkere ud.

16. Hovedpine:

Hyppigheden af ​​migrænehovedpine kan stige med graviditet. Mange kvinder, der får hormonel migræne, oplever, at de får flere af dem i særligt tidligt i graviditeten, forklarer Pitman. Nogle mennesker har dog den modsatte oplevelse og får faktisk lidt udsættelse fra migræne, mens de forventer.

17. Åreknuder:

Kvinder er ekstra sårbare over for åreknuder i graviditetens varighed, hovedsageligt på grund af det tryk, der smøres til inferior vena cava, blandt andre årsager.

18. Vægtøgning:

At gå op i vægt er en normal del af at være gravid, men det er vigtigt at se, hvor meget vægt der skal øges. Opnåelse af for meget eller for lille kan inspirere til vanskeligheder under graviditeten.

19. Vægttab:

Vægttab sker i de første faser af graviditeten oftere end ikke. Hovedsageligt på grund af mængden af ​​opkastning og kvalme af gravide kvinder, er det en standarddel af graviditeten i løbet af hovedtrimestret.

20. Lugtfølsomhed:

Mange kvinder har et sart lugtintellekt under hele graviditeten. Denne indikation er en af ​​de mest delte tidlige tegn på, at du kan være gravid. Nogle forskere har satset på, at det kan være at beskytte kvinder mod at spise ‘forkælet’ eller forurenet mad og dermed passe barnet på skadelige toksiner.

Graviditeten kan intensivere din lugtesans. Lugt, der aldrig bekymrede dig på forhånd, kan blive utilstrækkelig og forårsage kvalme. Mad såvel som madlavning lugter er normalt gerningsmanden, på den anden side er enhver kvinde forskellig og hader muligvis alle slags lugte.

21. Hovedpine og rygsmerter:

Mange gravide rapporterer om tilbagevendende let hovedpine, og andre oplever langvarige rygsmerter. En gravid kvinde kan have alle disse symptomer eller måske kun have et eller to. Når hormoner ændrer sig, kan der opstå hovedpine. Selvom dette faktisk ikke er et tegn eller symptom på graviditet, fortsætter det med at dine hormoner skifter.

22. Forstoppelse:

Forstoppelse er et af de største fælles problemer, som alle gravide kvinder står over for. Under graviditeten kan avancerede niveauer af hormonet progesteron gøre dig forstoppet. Progesteron får ernæring til at tillade langsommere at fuldføre tarmene. For at trøste problemet skal du drikke masser af vand, spise masser af fiberrige fødevarer og øvelser. Inhiberingsmetoderne og handlingsmetoderne kører ækvivalent med hinanden, da forstoppelse behandles.

23. Råmælk:

Brystvortefrigivelse eller råmælk er en sædvanlig del af at være kvinde, uanset om du er gravid eller ej. Mange kvinder oplever råmælksudstrømning i løbet af deres graviditet og senere fødsel.

24. Svimmelhed:

Svimmelhed, svaghed eller svingende under graviditeten er almindelig. I maksimale tilfælde er disse symptomer en del af de standardændringer, der sker i en kvindes krop under hele graviditeten. Sjældent kan årsagen til svimmelhed have brug for behandling, især hvis den er vedholdende eller forsinker den daglige aktivitet.

Gravide kvinder er forpligtede til at passe på, når de føler sig svimmel. Disse kan også være forbundet med udvidelse af blodkar, ringere blodtryk og lavere blodsukker. De svingende hormoner, når leddet med hjertet slår hurtigere for at pumpe mere blod over kroppen, kan få blodtrykket til langsomt at falde tidligt i graviditeten.

25. Metallisk smag i din mund:

Nogle kvinder protesterer over en mærkelig “metallisk” gane i munden gennem graviditeten. For nogle kan det vare hele deres graviditet.

Så det er de vigtigste symptomer på graviditet, jeg håber, at du finder denne artikel meget interessant såvel som informativ. Pas på dig og nyd din graviditet!!