Hvorfor skal Aloe Vera undgås under graviditeten

Aloe Vera er en plante med flere fordele, der ikke kræver særlig pleje eller opmærksomhed for at vokse. Planten giver mere og tager mindre. Planten i saftform er et meget godt kølemiddel til tarmen og er kendt for at lindre enhver form for mave -tarmproblemer. På den anden side bruges den også som en energiforstærkende drink. Den rå form af plantens inderside kan bruges til betændelser, acne, hårtab og flere andre hudfordele. Sådan en nyttig plante, hvorfor er det så kendt at være skadeligt for gravide? Lad os tjekke bivirkningerne af Aloe Vera til graviditet.

Aloe Vera undgås under graviditeten

Hvordan hjælper Aloe Vera under graviditeten??

Selvom Aloe Vera foreslås undgået af gravide, har planten nogle få fordele. Det gør det lejlighedsvis egnet til brug og forbrug. Det også i mængder, der kun rådes af fagfolk. Man bør konsultere en læge og først derefter forbruge eller bruge Aloe Vera internt, mens eksternt kan man frit bruge planten i rå eller gelform.

 • Kan bruges som et næringsfremmende supplement lejlighedsvis. Da planten er rig på vitaminer og mineraler.
 • Aloe Vera til gravide damer er praktisk. Når huden omkring maven begynder at blive elastisk og kløende. Påfør plantens inderside eller en gelform af det samme for at undgå kløe eller rødme.
 • Det kan også bruges til let afføring. Da det virker som afføringsmiddel, men i virkelig lille mængde, og kun når det foreslås af fagfolk.

Er det sikkert at drikke Aloe Vera Juice under graviditeten eller ej??

aloe vera juice under graviditeten

Nej, i klare og præcise ord er Aloe Vera -saften, der ofte omtales som en af ​​de sundeste drikkevarer på planeten, ikke sikker til forbrug under graviditeten. De samme kvaliteter, der gør Aloe Vera så elsket, er også grunden til, at det bør undgås under graviditeten. Her er nogle af de almindelige grunde til at undgå Aloe Vera juice under graviditeten. Det hjælper en til at forstå, at dets forbrug er skadeligt.

 • Latexen i aloe vera kan forårsage en usædvanlig puls, da den fører til en ubalance i blodtrykket og også kan føre til mavesmerter eller kramper, hvis den indtages i større mængder, end hvad der oprindeligt blev foreslået.
 • Latex kan forårsage diarré hos spædbørn, da det let kan overføres gennem modermælken, barnet spiser under amning.
 • Planten forårsager også livmoderkontraktioner, der kan være meget farlige for gravide.

Anbefalet Aloe Vera -dosis til gravide:

Gravide damer kan indtage aloe vera, men kun i dosering og form foreslået af en læge. Det foreslås at indtage Aloe Vera mellem 0,04 og 0,17 gram. Som en mængde højere end det kan have umiddelbare konsekvenser. Aloe Vera i denne mængde bør indtages i en tør form, der som og når foreslået af en læge.

Det foreslås, at gravide undgår at indtage Aloe Vera. Så meget som muligt indtil og medmindre det er meget vigtigt for forbruget.

Kan Aloe Vera hjælpe med at blive gravid?

Selvom der ikke er dokumenterede resultater, er det sikkert, at aloe vera hjælper med at øge livmoders sundhed. De vitaminer og næringsstoffer, der findes i planten, hjælper med at forhindre uregelmæssig menstruation og øger det generelle helbred samt renser kroppen indefra.

Kan forbrug/brug af Aloe Vera føre til abort?

Ja, hvis det indtages i større mængder end foreslået af sundhedspersonale, kan planten, der anses for at være meget sund, forårsage abort eller abort. Afføringsmiddelet i aloe vera kan føre til en abort eller fremskynde arbejdsprocessen, hvilket ikke er godt for moderens eller babyens helbred. Det anbefales derfor at undgå regelmæssig indtagelse af Aloe Vera til gravide.

Bivirkninger af Aloe Vera til graviditet:

De mest almindelige og uundgåelige bivirkninger af aloe vera til graviditet, der kan ses umiddelbart efter indtagelse er,

 • Mavesmerter
 • Ujævn puls
 • Blodtrykshastighederne bliver lave eller høje
 • Abort/abort
 • Fremkalde arbejde

At holde en Aloe Vera -plante hjemme er mere effektivt og nyttigt end at holde et fjernsyn. Hudproblemer, hårproblemer og at spise Aloe Vera under graviditeten hjælper os med at forstå, hvor gavnlig denne plante er, der ikke engang tager meget sollys eller vand til at opretholde. Det er en plante, der kun giver dig tilbage på flere måder. Aloe Vera til graviditet kan bruges eksternt på hud og hovedbund, men bør undgås ved enhver form for forbrug.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Kan jeg bruge Aloe Vera efter graviditet?

Svar: Ja, du kan fortsætte med at bruge Aloe Vera efter graviditeten. Som en gel til hud og hovedbund eller saften i mængder, der er anbefalet og foreslået af lægen.

Q2. Kan Aloe Vera spises eller bruges under amning?

Svar: Ja, du kan bruge aloe Vera eksternt under amning i gel eller rå form. Du kan begynde at indtage Aloe Vera juice et par dage efter levering vil ikke forårsage nogen skade. Selvom det er tilrådeligt at konsultere lægen først.

Q3. Kan gravide forbruge Aloe Vera direkte?

Svar: Det anbefales at konsultere en læge, før du indtager rå Aloe Vera under graviditeten. Da den store mængde toksiner kan forårsage en vis skade på kroppen.